Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@damilenka Damilenka, tak to si na tom s tymi vahaniami rovnako ako ja. Tiez to mam take, ze raz ano raz nie a obavy co bude a pod. Ale uz sme tento mesiac zacali, tak sa uz veziem. Uvidime. Mame to podobne v tom, ze sme sa museli obe davat do poriadku, ja po zdravotnej stranke, psychika este ako tak drzi. A dieta nastastie je tiez v poho. Tak si drzme palce. 😉
Tak ja som vždy testovala velmi skoro. teraz som povedala, že vydržím ked sa začneme snažiť. ale doma mám 20 tehu testov,tak to určite bude lákať.ale skúsim testovať až po meškaní mrchy,lebo skôr sa to nevypláca. Mne ukázal test ducha pár dni pred MS ale to som mala isť na RTG,tak som testla tak skoro a pekne mi test ukázal.
Aj pri tomto druhom nepodarenom tehu som testla 25 DC a bol tam duch
ahojte ,
mozem sa pridat aj ja???
snazilkujeme uz takmer polroka, stale nic, ale pri mojej mrche niet sa co cudovat. Nemala som naposledy 3 mesiace, na vysetreniach vsetko ok, hormony nepomohli, mrcha prisla z nicoho nic pred tyzdnom, takze ideme snazilkovat cez ovulku.
snad si tu budeme pisat radosti i starosti kocky.
prve babinko peislo ani neviem kedy, teraz to uz nie je take jendoduche 😖
@lalia21 ach tak, som to poplietla. 🙂 Tak to si ma predbehla o par dni. No som zvedava ako dopadneme. Kedy budes znovu testovat? Hm, skoda, ze nevies o tych testoch, tu ich cas od casu vidam u bab na fotoblogoch a zaujali ma. Pekne Ti vypisu, ze si tehotna. Som ako mala, pacia sa mi taketo serepeticky, ked test tak vydumany. 😅
@jabadaba presne tak aspon u nas. prve ako blesk z jasneho neba, druhe nie a nie. Nejak sa nesledujem, nemeriam nic, ani to velmi nechcem, lebo chcem ten aspon relativny moment prekvapenia, ale pokial MS nebude,tak asi tazko. teraz bola, tak to skusime vyuzit, len nech chodi ako ma.
pijem alchemilku, kyselinu listovu planujem kupit.........
@jadabada 😉
aj ja som tie testy videla u niektorych bab v albumoch-len som to ešte nevidela v lekarni-alebo mi to aspon neukazali... 😕
Počkam do víkendu-ak nepríde do víkendu,tak si kupim nove tehu testy..29.teho mam isť k novemu gyn-takže bud príde alebo nie..len dufam že sa ms nedotrepe neskôr a potom sa budem musieť u gyn preobjednavať 🙄 😅
no ked je dačo plánovaé,tak to tak lahko nefunguje.tiež mám z toho obavu.ale vy sa už aspon snazíte,ale ja má do toho ešte daleko. 🙄 🙄
ja mám doma také lacné tenučké testy, stačí. už viac nemienim podporovať farmaceut.firmy s tými 5 eurovými testami. tieto som kúpila od kamošky,dostala ich zadara k ovu testom.
ahojte kocky, mozem sa pridat k tejto skupinke? teda ja som snazilka zaciatocnik 😉
neviem co je "duch", ani DC, lebo som nikdy nepotrebovala taketo infosky. vysadila som antiku pred 1,5 rokom, poslednu mrchu som mala na prelome maj/jun a pracujeme na mimi :D
som si asi po 5. dnoch robila test, haha, vidno, ze som nova :D, samozrejme mi ukazalo /, ale verim tomu, ze druha mrcha nepride, ci? :D
ja ani neviem ake pouzivam, ake mm donese z lekarne take su.
tie digi su super, niektore ukazuju aj priblizny tt. myslim, ze u nase este nie su take testy, ci??
ja som ich nikde nevidela.
ovu testy som nikdy neksusala, ked mam ovulku mi je zle, ked mam MS nic.
@lalia21 no prave, doki mi len s tazkym srdcom predpisoval minuly rok evru - vraj by uz bolo nacase pre mna, ale inak pri sone a po vysledkoch vyteru povedal, ze to mam vsetko ako z ucebnice... Takze u nas mozno len zlyhava ta castost sexu... 😎 co sa ale takisto nejak teraz ustalilo... tak 2x tyzdenne dufam staci... (v zime tak max. 1x do mesiaca - to sa ja naobliekam, je mi zima a somrem na vsetko zive 🙂 takze teraz pri tych 20 °C mozem... ). Ja som uz vyhlasila mojej ms vojnu - odmietla som si kupit alwaysky... 😀 tak hadam to na nu zaberie... 😀 Ako ste so snazilkovanim vy?
@lalia21 poznám ten pocit sklamania. 😔 😔 ale všetko má svoj čas, uvidíš. No my sa začneme snažiť v tom auguste,aby som aj o to dalšie neprišla,tak pre istotu. no ved uvidíme a ak sa nebude dariť tak na zimu tiež nakupim ovu.testy,ale až tak po polročnom snažení,to zoberiem tak vážne.
Zatial si budem len vychutnávať všetky radosti zo snažilkovania. 😀 😀 😀 treba treba,lebo ked otehotniem,tak sa bojím často sexovať. tak teraz si to treba užiť aj za to obdobie. 😵 😵
@marianna28 😀 😀 😀 😀 , vidíš skúsim to aj ja s tým vložkami. minem teraz balík a další už nekúpim 😀 😀
@miyya vdaka za vyklad pojmov :D
haha uz aj vsetky priznaky na sebe pozorujem :D a to sa snazim len dva tyzdne, poznate babenky aj niekoho, komu sa to podarilo na prvy sup?
Vítam nove snažilky 😉
@marianna28 no snad to vyhlasenie vojny ms zaberie-držím palce 😉 potom daj vedieť či to zabralo a ak áno,vyhadžem aj ja všetky o.b.čka 😀 😀 😉
My snažilkujeme-kedy je chuť-niekedy 3xdo tyždna,niekedy 2krat,minule dokonca 4x-ale to mam pocit že to sa manžel snažil aby zvýšil šance 😀 no u nas je optimum tie 2 až 3 krat..ako kedy,kedy sa nam chce...niak nas to ročne obdobie neovplyvnuje-aj ja v zime šomrem-musim mať pri tom teplo 😀

@jadabada začiatok poslednej ms som mala 17.mája-dnes je 31DC,predtym som mala cyklus 30
Tie displejove som veru ešte nevidela v lekarni-ktovie,možno ich tam aj maju,to ti neviem povedať 😉 😕