icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

drake
22. jún 2010

miranda21 aahojcek ani nic nove 🙂 vsetkyy tu cakame na // ciarocky

drake
22. jún 2010

ja inac zajaca aj doma mam maleho trpaslicieho 😀

marianna28
22. jún 2010

@asteri ahoj asteri... viem, ze je to tazke... ale mne vtedy moja maminka povedala: pozri, tento chlapcek nebol vas... rozhodol sa pre inych... a ten, co po nom pride, bude s vami stastny - a to predsa chces... mat stastnu rodinku... ja som sa vtedy hrooozne rozplakala, ale ak sa nad tym clovek realne zamysli, tak v tom bola velmi laskyplna pravda. Ja som vtedy uz sice zila 4 roky prec od rodicov, ale maminka mi vzdy pomohla viac, ako ktorykolvek chlap na svete...

marianna28
22. jún 2010

@miranda21 ajoj 😀 pridas sa aj ty do klubu kralikov? 😀

marianna28
22. jún 2010

@drake to su ti mile zvieratka!!! 😀 jak dlho ho mas?

drake
22. jún 2010

veru klub kralikov 😀 😀 😀

drake
22. jún 2010

marianna28 asi rok aj nieco 🙂

miranda21
22. jún 2010

noooooo my ešte len nacvičuujeme na snaženie ale nemáme daleko od králikov 😉

petuska123
22. jún 2010

@drake aj ja som chcela zajacika ako sa o to treba starat a ci ti izba nesmrdi...psika nemozem mat lrbo su tu 2 macky tak aspon zajacika 😉

drake
22. jún 2010

petuska123 vies co nie nie nesmrdi ale vymienam mu to casto ma taky zachodik 😉 ale netreba sa o to az tak moc starat u nas sa aj manzel stara 😀

miranda21
22. jún 2010

baba aj tu je nejaká nádejna tehulka?ak ste to už spomínali tak som to prehliadla 😉

petuska123
22. jún 2010

@drake a da sa snim aj mojkovat!!???

drake
22. jún 2010

petuska123 no jezis a este ako 😀

drake
22. jún 2010

miranda21 ja budem vediet az o 2 tyzdne 😒

petuska123
22. jún 2010

@drake 😀 😀 😀 😀 a koko to zije??
treba klitku alebo akvarko??

drake
22. jún 2010

petuska123 juuuuj 6 rokov vraj 😀 ten moj ma klietku

lalia21
22. jún 2010

Ahojte všetky babulky 🙂
dnes sme boli od obeda preč-boli sme u našich a u znamych-byvaju pri konci sveta ako tomu ja hovorim-vždy tam rada chodim-všade len priroda-ovce-sama zelen-tam si vždy dobyjem energiu 😵
prišli sme až o 8mej domov.....
veru dnes som vas ani nedočitala vela ste toho popisali 😉
A aby som nezabudla-poobede mi došla mrcha-taka divna-ani bruško nebolelo a zatial malinko krvi-skôr take hnede.... 😖 asi sa rozbehne naplno až zajtra 😖 ale teda ked už to malo byť tak že prišla-tak prišla v hodine dvanastej-takto by mala skončiť v sobotu-nedelu a v utorok idem tomu gyn...ešteže neprišla až pozajtra-to by som sa musela preobjednavať 😖 uff aspon v tomto trochu šťastia aj ked som sa stale nadejala v kutiku...no až teras som tomu uplne uverila.... 😖 takže na to pôjdeme od buduceho tyždna naplno odznova-už sa tešim na dalšie snažilkovanie 😔 😉
babulky a čo mate noveho?mirka si tu?dudiva no mrcha teda došla 😔

miyya
22. jún 2010

@lalia21 no moja ked máš len špinenie,tak nádej tu vždy je. s tebou sa to tento mesiac zahráva ty kokso.nedá ti to pokoja.
No ja som bola dneska na veštení,ja som tomu nikdy neverila,ale v poslednej dobe ma okolnosti donútili myslieť si,ze natom niečo je.Tak najprv mi veštila kartami,nakukla do môjho sukromia na 3 mesiace dopredu. tak mala som karty faloš, smrt, vdove,dieťa, list, cesta, knaz. tak podla tých kariet to vyzerá,ze sa nám asi to bábo do 3 mesiacov zadarí 😵 😵 😵
Kyvadlom mi vyvestila,ze mám podlomené zdravie teraz trošku,ale že je vhodné sa tento rok snazit o bábenko a že mám oslabenu maternicu a žili a že budem bojovať za spravodlivosť,to neviem teda ako.ale celkovo to vyzerá tak,že som v pohode.

mirka251
autor
22. jún 2010

@lalia21 som tu moja 😉

lalia21
22. jún 2010

@miyya tak veeeelmi držim palčeky aby do troch mesiacov si bola tehulkaaaaa 😵
No tento mesiac sa to teda zahrava 😠 ☹ ale ja už som sa zmierila s tym že tento cyklus finito-do rana sa to hadam poriadne rozbehne lebo ma už šlaktrafí 🙄

lalia21
22. jún 2010

@mirka251 ajoooooj 😵 čo tu bolo dnes noveho?a ty ako sa maš?

miyya
22. jún 2010

@lalia21 no dik,aj ja dúfam.ale mám pred sebou celkom čudnu budúcnosť. ale mne podla karieť vyšlo aj to predošle tehu. náhoda, či??

mirka251
autor
22. jún 2010

@lalia21 jaj moja ja uz ani neviem 🙂 mam sa dobre a citkam,ze uz ti to prislo 😠 ale si si uz aspon na istom 😉

mirka251
autor
22. jún 2010

@miyya aj ja ti prajem aby to do tych 3mesiacov vyslo 😉 a kde si bola u vestice 😕 ten osud je zvlastny a nejako nam to do zivota urcite zasahuje 😉

lalia21
22. jún 2010

Babulienky trolinku som prebehla čo ste dnes popisali-no nie všetko-dnes sa mi už nechce-je toho vela 😅 ale ste toho popisali moooc no všimla som si ako ste ma spominali kde som-zlatučke ste že ste na mna mysleli-no dnes to bolo neplanovane isť aj k znamym-ale tam vždy rada pridem-tak sme sa tam zdržali a na net som sa dostala až po 9tej 🤐 ale dnes som sa mala krasne-to prostredie ma tam ukludnuje 😵

miyya
22. jún 2010

@mirka251 moja kamarátka sa nato dala. je to úzasná osôbka.velmi ju to všetko zmenilo,ked sa začala venovať týmto zálezitostiam. 🙂

lalia21
22. jún 2010

@mirka251 no hej prišlo-ale zatial nie uplne-malinko krvi a viac hnedeho 😖 hadam sa to do rana rozbehne-lebo tento mesiac sa somnou to telo niak zahrava 😖 😠

lalia21
22. jún 2010

@miyya dufam že aj tento krat to vyjde-určite! 😉

mirka251
autor
22. jún 2010

@miyya a uz sa ti nieco aj splnilo 😕 sorry,ze som zvedava ale mna to zaujima

mirka251
autor
22. jún 2010

@lalia21 rozbehne a rychlo sa skonci a potom horsa do snazenia 😉