icon

Chodím z práce ako zbitý pes

15. nov 2019

Potrebujem asi poradit. Pracujem v nemenovanom ustave pre handicepovanych ludi. Pracujem takto uz od strednej no popravde uz som unavena. Z prace chodim ako zbity pes. Boli ma cele telo, v praci ma to uz nebavi, dochadza mi trpezlivost, som podrazdena frustrovana no najviac ma trapi to,ze si to odnasa moj manzel. Vadi mi,ze je to malo platene a je to 12 hodin. Deti nemame tym padom mam vyse sluzieb ako kolegyne co maju deti. Do kolektivu som zapadla iba v mojom oddeleni ale vacsinu dna len mlcim lebo vsetky sa bavia len o detoch. Jedine kedy sa chitim je ked hovoria o autach alebo technicke veci inak som ticho. Nikdy som nevztiahla ruku na klienta ani po nom nekricala aj ked bol aky bol ale tu je bitie a fackovanie na dennnon poriadku a mne sa to nepaci.
Chcela by som odist a pracovat na 8 hodin a mat taky klud odrobit si a ist domov. Muz ma v tom podporuje ale rodine sa to moc nepozdava vraj to mam iste miesto ale ja uz ozaj nevladzem ani po psychickej stranke. Este aj to prostredie ma deprimuje...

Strana
z2
abbey1
15. nov 2019

Áno, a deje sa to aj v súkromných zariadeniach, ktoré sa nehanbia vypýtať si 1500 eur mesačne.
Ťažko, veľmi ťažko nájsť slušne zariadenie. Tam by som potom dala medaile za tú prácu.

autor
15. nov 2019

Babenky zajtra mam sluzbu a pondelok co myslite rozmyslam,ze sa dam na pnku ale mam hrozneho doktora ktory ma nenecha kvoli nejakej banalite rozmyslala som dat si pnku kvoli krizom co ani neprehanam pretoze rano ledva vstanem z postele a uprimne ani sa mi tam nechce. Ale mam z toho zly pocit, ze zradzam tie deti ktore si tam zvykli na mna a maju ma radi ale ak tam ostanem znici to mna a moj vxtah s muzom.

petkasaurus
16. nov 2019

@juliet86 neposunula by si tuto temu tym kontaktom, ktore si spomenula?

calendula321
20. nov 2019

Podstatné je to, čo si myslíš a chceš Ty a manžel. Nie ostatná rodina. Je len super, že manžel ťa podporuje. Nemá zmysel zostávať v práci z ktorej si frustrovaná. Zarábaš si na syndróm vyhorenia ...je smutné, čo sme sa tu dočítali, že niektorí tvoji kolegovia bijú a fackujú klientov. Osoby, ktoré sú na nich odkázané. Kde majú ľudskosť a profesionalitu ?

Strana
z2