icon

Chodíte s radosťou do drogérie?

15. mar 2023

Len tak? Po praci? Poprekladat produkty?

vamajka
15. mar 2023

Nie, neznasam nakupovanie akehokolvek druhu

zorkahorka
15. mar 2023

Aano, a navonat sa 😃

caroline_
16. mar 2023

Chodenie do dmky je pre mna relax. Teda uz az tak nie kvoli inflacii

jaskolka
16. mar 2023

Prečo by som im tam mala prekladať produkty? Akože šampón na miesto zubnej pasty, a čistic na WC na miesto vložiek?

zenulkaaa
16. mar 2023

Chodim tam len ak nieco potrebujem. Inak nie, len tak sa prechadzat medzi regalmi, to nie

54tinka54
16. mar 2023

Anoo, do dmky chodím radsej ako do potravín 😁 teraz keď už mám dieťa skôr využívam online objednávku, ale aj z toho sa vytešujem.😀

viestta
16. mar 2023

Nie, do drogerky chodim nerada, len ked nutne potrebujem. A uz vobec tam nechodim prekladat produkty, maju tam na to personal

mima1608
16. mar 2023

V poslednej dobe chodím rada do DMky 😅 majú aj super vernostný program a vždy sa mi dosť veľká časť peňazí "vráti" pri ďalšom nákupe. Úprimne za seba poviem, voľakedy som nakupovala aj drogériu v Supermarkete, väčšinou značkové produkty, ale po inflácii už nakupujem väčšinou len DM značky a som s nimi veľmi spokojná (či už s čističmi rôznymi, alebo pracími gélmi, atď).

scila
16. mar 2023

Prečo? Si predavačka a ľudia sa vám tam prechádzajú a prekladajú produkty?
Ja tam chodím len keď niečo potrebujem a vždy všetko vrátim na pôvodné miesto.

simca06022011
16. mar 2023

Ani nie, idem ked nieco potrebujem, zaroven pozriem co maju nove.

lady_hurts
16. mar 2023

Nechodím tam rada, nemam dôvod ani čas prekladat produkty, beriem čo potrebujem, zaplatím a odchádzam.

masinka
16. mar 2023

Drogeria ma nebavi, ja radsej zajdem do zeleziarstva alebo zahradnickych potrieb 😀

rakywanda
16. mar 2023

Ja sa chodím nadýchať do mäsiarstva vône klobás. Doma si potom dám pohánku s brokolicou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
marisoul17
16. mar 2023

Do drogérie chodím rada, ale cielene, keď niečo potrebujem. Nemám to ako voľnočasovu aktivitu.

zuzanka.zuzu
16. mar 2023

@rakywanda LOL 😂

s radosťou chodím akurát tak do banky/bankomatu vyberať peniažky 😉

takže nie, s "radosťou" nechodím do obchodov. ale baví ma chodiť do hornbachu/obi/bauhausu 🙂

liusa82
16. mar 2023

ja rada do Dmky tiež len tak.Aj ked ich značku nemusím bohvieako, ani sprch gélov aj ked sem tam ma etiketa a vôňa zlanári ale nejak po sprche ich cítiť nie je.Ani mlieka telové.Ale mám odtial pár oblúbencov napr gél sos na vyrážky je dobrý ak sa mi nejaká vyhodí.Ale dobrú atmosféru to tam má iné drogérie na mňa tak nepôsobia🙂

gabika128
16. mar 2023

Keď niekde som a mám veľa času, veľmi rada ho miniem prechádzkou v dm drogérii 😂 na klasickom nákupe, ešte aj s deťmi to vždy rýchlo prebehnem... Vlastne odkedy mám deti, tak každý nákup osamote je relax 😂

salonka77
16. mar 2023

V poslednom čase od narodenia dcérky veľmi rada chodím do DM, i keď len na mlieko a plienky. No takmer vždy si prihodím nejakú maličkosť aj pre seba 😃 Celkovo sa mi tam páči, aj predavačky sú milé a ochotné. Aj zbieranie bodov je fajn.

zuzuliennka1
16. mar 2023

co znamena “poprekladat produkty”? 😂

leuska0910
16. mar 2023

Chodim, lebo v nej pracujem😀 rada som tam chodila aj pred tym ako som v nej zacala robit😊

heln
16. mar 2023

ani nie, nechodim prekladat produkty.
rada som si prezerala regalik so zlavami.
ale naposledy ma prekvapila cena sudokremu 120ml za 7 eur.

saxana000
16. mar 2023

Rada chodim do obuvi len tak sa.popozerat.a do knihkupectva

top_manazerka
16. mar 2023

Milujem Dmko. Je to moja psychohygiena

macilaci
16. mar 2023

@jaskolka 😁

katka700
16. mar 2023

Nechodím, lebo odkedy som pred pár rokmi prečítala Poucherove parfémy, kozmetiku a mydlá a pozrela sa na veľkoobchodné ceny surovín tak mi nikto nenakeca že kozmetika musí byť draha lebo 'kvalitné suroviny'. Radšej si cez internet objednám ziaju a ušetrím čas a peniaze 😊