Chodíte sa niekam socializovať?
Ahojte chodíte teraz keď stúpa kovid niekam.sa socializovat? Či len doma ako ja😢
Áno, opatrujem svoju starú a chorú babičku. Kúpam, varím, prezliekam, periem... Radšej by som zostala doma a čítala si v kľude v teple nejakú knihu.
Nechodím ...so psom, do prírody a vlastne v nakupakoch som bola od jari 2x.Ja co som každý víkend niečo zháňala na oblečenie, v nabytku do domu...do reštaurácií sme chodili.Asi 2 t sme sa utiahli nákupy objednávam Tesco.Chybaju mi také povyrazenia čo už....alebo ísť do termalu, zaplávať si, kino.Bude to dlhá a ťažká zima, keby aspoň jar bola to sme veľa športovali.
K mojím rodičom, sestre a svokre. Ale všetci sme očkovaní.
@luccija presne tak...dlhaaa zima
Ale má to aj pozitíva vymalovala som, pretriedila veci konečne sa naučila piecť kysnuté koláče🙂pozerám viac TV
Áno, chodíme na kávu a koláč každý deň a 2 krát týždenne obed alebo večera v reštaurácii. A potom prechádzky k jazeru, kde si občas dáme kofolu alebo malé pivo. A chodíme k rodičom každý víkend, v piatok si kvôli tomu vždy zaplatíme aspoň ag test hoci sme očkovaní obaja. Žijeme úplne normálne.
minimálne jeden víkend v mesiaci sne na našej chalupe na Liptove. V rámci toho ideme raz aj do restiky ale s tým sme asi skončili lebo 8r syn už nebude môcť bez testu. Aj Silvestra tu plánujeme s rodinou....
Fungujeme skoro normalne.
Áno, práve stojím v rade pred poštou 🙂
fungujeme normálne 😉
Ano, chodim.. chodim aspon 2x do tyzdna niekam do restauracie na obed, na kavicku. Chodime s dietatom normalne na vylety, teda teraz uz pomenej, lebo je chladno a moznosti je coraz menej. Chodim normalne aj do obchodu, aj do kniznice, aj na postu, aj vsade, kde potrebujem.
Na wellnessy a do kina som nechodila ani predtym, tak to mne osobne nejako nechyba. Inak zijem v podstate rovnako ako predtym, akurat som castejsie doma, pretoze mame neobmedzeny homeoffice. Inak by som este byvala casto v praci. Teraz idem len ak sa mi chce.
Ano, fungujem normalne
Nie nechodím.Do práce a z práce domov.V robote sa striedame týždeň v práci od rána do večera a týždeň voľno.To som doma.Dokonca sme obmedzili návštevy aj k rodičom.Raz boli oni v karanténe lebo pozitívna suseda.Potom boli deti v karanténe.A aj sa celkom bojím ísť k nim keďže je situácia taká aká je.Sice sú očkovaní ,ale testovať sa nechcú ja zas očkovana nie som a keď idem k nim sa pretestujem ale neviem ako sú oni na Tom.Teraz majú aj veľa nakazených v dedine.
@lenka2312 že bary žúrky restiky?
Doteraz som chodila, ale dnes sme si manzelom povedali, ze to na chvilu stopneme - myslim tym plavaren a posedenie v restike/kaviarni/na pive. Najviac mi bude chybat ta plavaren 😢
Nikam,len práca,domov,potraviny a k mamke raz za 2 týždne.s respirátorom a cerstvým testom.Ani omše už nenavštevujem.Darčeky vybavím online,reštiky mi nechýbajú.Robím čo môžem,aby som pomohla znížiť mobilitu.
@diewcatqoo tak také povyrazenia ako pošta, obchod som nemyslela to absolvujem..
Len som začala objednávať väčšie veci z Tesca a aj tak ešte idem na menší nákup.Chyba mi fitko a plaváreň vydržíme len už mám deja vu akokeby som žila stále ten istý deň toto tu už bolo 3x
@diewcatqoo tak také povyrazenia ako pošta, obchod som nemyslela to absolvujem..
Len som začala objednávať väčšie veci z Tesca a aj tak ešte idem na menší nákup.Chyba mi fitko a plaváreň vydržíme len už mám deja vu akokeby som žila stále ten istý deň toto tu už bolo 3x
Chodíme.. Do práce normálne, deti do školy, škôlky. Pokým sa dalo, s kamošmi na kafco, do fitka. Ešte s deťmi donedávna krúžky, normálne sa navštevujeme s príbuznými. No sme očkovaní. Chodíme aj do prírody často, ja po večeroch behavam
@luccija ja nie som na slovensku a u nas su zatial fitka a plavarne normalne otvorene.
Inak ja mam ten pocit, ze sa stale vsetko dookola opakuje uz par rokov bez ohladu na covid. A to sa snazim byt celkom aktivna, ale casu je malo 🙂
Do roboty a domov. Ani nemam cas nikam chodit,ale hlavne ani chut.

do práce a domov 😂 na iné nemám čas.