Chodíte si sem záměrně ventilovat agresi nebo "to tak někdy spíš samo"?
Nerejpu, jen se ptám. Zajímalo by mě, kolik lidí to vůbec vnímá. Někdy a někde to tu bývá opravdu docela kanál a chápu, že čékovi na mateřské hrabe. Tak jestli se sem chodíte navzájem urážet záměrně, místo abyste si to vyřídily s chlapem nebo - co si budem nalhávat - s dětma.
@lylkatomaskova čo? Kam?
Hm tak to mi je ľuto ...čo Ti na to poviem Slováci su raz takí🙂))
@lylkatomaskova už jsem tu skoro 3 roky, tak už leccos chápu že jako to tu "chodí" 😀 Kam ti mam prispet, jaká 30?
@jfd Ale ja som"zriadila"temu že s názvom 30tka🙂 tak chcem aby tam niekto reagoval.😀DDJa som tu zas nováčik som tu asi mesiac aj s cestou🙂
@jfd lylkatomaskova Ahojte mamičky ,tehulky ,žienky dobrej vole.Moj manžel bude mať v polovici marca 30tka .Prosím pekne o Vaše cenné rady a príspevky čo sa týka oslavy a originálnych darčekov resp.ako ho prekvapiťakuejm za každý jeden Váš príspevok No a niečo také som do toho fora napísala ale asi som ho zle "zhotovila"🙂 Tak to je jedno vlastne kde sa k tejto mojej teme vyjadríte🙂
@lylkatomaskova pošli link, nemůžu to najít
@lylkatomaskova ajo, já byla ve 30 tehotná, takže se akorát ožral můj chlap a mama s tatou a ségra. Bezvadnej večírek. navrhla bych ti striptérku ale to asi né, co? 😅
@jfd hahahhahahahha To moj muž by ma asi zabil keby som mu stripterku objednala hodil by po nej niečo chudatku a bolo by po zábave😀
@cerez mne lekarka priamo cebion odporucila dovtedy davat dokial dieta nezacne jest ovocie a m,y sme ho brali od narodenia do 7 mesiacov denne a co je tu a chora bola az teraz , ale to sme boli vsetci 🙂 🙂 🙂
@lylkatomaskova a kolik na to máš? zvij muý je zakovej, jo? NE VE RIIIIIM!!!! 😠
@jfd inac zaujimave s tym cipkom pocas tehotenstva sa nema davat , no neviem ktora by si hop tam strcila , cez to brucho 🙂 🙂 🙂
@freyjanr nastastie je teraz v pohode , ale vies si predstavit moju vtedajsiu sytuaciu , ked nam lekari povedali uvidime, ci lieky zaberu , ta noc pre nas bola najtazsia v zivote ☹ ☹ ☹ ☹
@andrejka1974 to si ozaj predstavit neviem ani nechcem 😒
@jfd Naozaj je taký!! Som na nho pyšná🙂))Nooo sedemnasteho marca ma narodky
@lylkatomaskova čo sa týka darčekov skús nejaký muzikál,alebo operu,alebo ako ja na naše výročie 7.11 sme mali už 20 rokov sme boli na pomade a teraz mal národky tak sme mu na dvere nálepkou všetko najlepšie k 45 a potom ked prišiel sme sa všetci schovali vyslovili a zaspievali všetko najlepšie k narodeninám bol dojatý a ked mal40 tak to bola veľká oslava v reštaurácii aj s veľym ohňostrojom a vtedy dostal ten najkrajší darček do ruky dve ciarocky na papieriku čakala som našu staršiu dcérku a ty ako čítam čakáš bábätko tiež tak si myslím,že to je ten najkrajší darček čo mohol dostať
@andrejka1974 Som rada, že si to napísala. Nám to isté odporúčala v čase, keď mi syn mal 4 mesiace a mal zápal hrtana. Takže sme tiež boli na mliečku. Potom keď sme nabehli na ovocie tak už sme cebion nedávali, zdalo sa nám to zbytočné. Veľmi mu chutia jablká a denne ich má 2. Presnedávky nemá rád, čo ma teší. A čo sa týka zdravia, je na tom lepšie ako jeho staršia sestra. Ďakujem za podporu. 🙂
@cerez nie je zac, kazda z nas sama vie co je dobre pre nase najmensich , ja mam 5 deti a mam uz toho preskakaneho dostatocne , mohla by som uz vydat o diagnozach knihu 🙂 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 tak na tom nevejvtipnější, že je to dětskej čípek, žeja... 😀
@andrejka1974 5 dětí?!?!? Ty si blázen! To musí doma hodně veselo, co? A jak to zvládáte finančně, jestli se můžu zeptat. My to zvládali2, teď to zvládáme 3 tak to budeme zvládat i 4. Jen se nesmí tatinovi nic stát...
@lylkatomaskova no, zkus nějakou vstupenku na kulturu, to bude mít na celej život zážitek. Já tatinovi naježila Bon Joviho a ségra nám naježila Robbieho Williamse, už se nemůžu dočkat, se asi po.eru až ho uvidim třeba ze vzdálenosti 600 metrů 😀
@jfd fuha dobre mam ich doma a este pisu ze sa mas poradit ci si ho mozes dat ked planujes rodinu 🙂 🙂 🙂
@jfd to ani nasmu 🙂 🙂 🙂 🙂 zijeme z jeho platu ja mam len rodicovsky prispevok a to je tu u nas 190 eur + 90 eur mam ja rodinne pridavky na 4 deti , najstarsi uz je plnolety , da sa to zvladnut, pomahaju mi aj rodicia , mama mi casto vari 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 no šak to, jsou to koni, pišou tam kdejakou hoavdinu!!! Já žiju na slovensku, tak vim, jaký jsou tu "příjmy" V Čechách už moc nevim, nesleduju to ale před pár roky platilo, že máš balík pul milionu a můžeš si vybrat v jakym časovym období to vyčerpáš. Jako nechápu, jak to dělaj ty mamy, co jsou sami. 190 Euri rodičovská, 22,5 přídavek (co je sunar na 2 tydny) a 350 Euri nájem, když má štěstí. Četla jsem tu kočky, co vytloukaj pujčku pujčkou, šak to je strašný!!!
@andrejka1974 Ahoj áno to je ten najštastnejší otecko na svete 🙂No jeho na kulturu dostať to skor koli mne by šiel nie kvoli sebe🙂)) Ale ďakujem veľmi pekne za rady.Vážim si každu jednu ktorú mi sem napíšu a prispeju.No s tým na dverách ej dpobrý nápad🙂 Ale nad darčekom musím ešte pošpekulovať.Sptravila by som i oslavu v reštike len teraz nam treba peniažky najma na mimčo tak musím niečo iné vymyslieť🙂
@jfd Tomu verím ja by som tak veľmi chcela ísť na Beyonce ale to asi nebude možnéé nieže asi určite nevadí niekedy inokedy🙂))To by bol aj tak skor darček pre mňa a keže mám v brušku miminko určite by som ani nešla na takýto megakoncert .Joooj .To mám teda dilemu s ním a kultura a moj manžel to nejde dokopy😀DD

@jfd nemôžeš povedať, že je kkt. Však sa nevie ani postaviť 😀