Chodíte v práci na veľkú potrebu?
Chodite v praci na velku potrebu? 😀 nikdy som to nejako specialne neriesila, ked to na mna prislo, tak som isla. Nedavno som vsak zmenila pracu a prvykrat mame na wc “otvorene” kabinky - iba plastove bariery a dvere ako byvaju v obchodnych centrach. Kedze nas je v praci 20, vacsinu casu tam bud niekto je, alebo vojde dnu pocas “aktu”. Postupne som si vybudovala taku fobiu, ze tu nedokazem ist na wc. Nepomaha ani kava, akonahle sadnem na wc, tak sa vsetko stopne.
Ja viem ze je to zakladna ludska potreba, ale potrebujem pri nej aspon ake-take sukromie. Ako to mate vy? Pripadne dajte nejake rady ako sa odosobnit a prekonat tuto fobiu, dik 🙂
taketo hajzle to je riadna pomsta zamestnancom
Fúú keď máš blok to ťažko asi prekonás....
My sme boli v pôrodnici 2 na izbe - izba s kúpeľňou WC a vďaka super spolubývajúcej ktorá mala tiež strach ist na WC koli mne a ja koli nej sme obe ten strach prekonali 😂😂😂
@thoughtfulweirdo ja to iste ...zaklamala som a doma v poho, ale ja sa nevy...ani v praci , ja len doma tak hadam bola taka loz,ze netreba ju spominat 😂
No my máme tak, že ja som jediná žena a cez stenu hore otvorenú sú dva pánske.. Čiže v babskom je jasné, že som ja, a ja neviem, kto z chlapov,niekedy ma ide až roztrhnúť, lebo vždy čakám, kým tam nikto nie je.. A keď je už zle, tak najskôr spláchnem 😁
@halabolka Poznam vela ludi, ktorym to inde "nejde", len doma. Je to dost bezne. Pamatam na jednom vylete zo skoly sme to riesili cely vylet, lebo jedna mala velky problem, nepomahalo nic. Sme ju cele dni povzbudzovali a nepomohlo 😀 . Vacsina co poznam, proste vydrzia domov
Ja mam problem aj s malou potrebou, ked nemam sukromie 😄
@halabolka no skratka otvorene hajzle vymysli fakt len monstrum. 😀 V amerike casto maju dokonca medzi dverami a tou "stienkou" aj fugu, cez ktoru vidis sediacu osobu. To je mega zle. Ale ten tip, ktory pisala uz kocka predomnou, o tom nahadzanom toaletaku vo wc este pred vykonanim potreby praktikujem aj ja. Nic nieje pocut. Horsie su teda zvuky... Obcas to nevyregulujem, ale doma neriesim. 😬😀💩
tak ja našťastie s týmto nemám žiadny problém, mne je jedno, keď musím tak musím 😀
@solange7 fuga na americkych záchodoch je des. A ešte väčší des su unisex záchody, co casto nejdu zvnútra poriadne zavrieť. A dodnes spomínam, ako mali v jednej našej pobočke tak vysokú medzeru od podlahy, že bolo vidieť každé spustené trenírky. Na druhej strane majú vďaka XXL chlapom väčšinou pisoare kusok dalej od seba. A jeden skutočný bonus - všade nájdeš chlapčensky pisoar. Môj záver zo života v Amerike je ale ten, že vždy idem radšej do kríkov ako na verejný restroom.
@halabolka U mna to nikdy nebol problem aj ked som sa hanbila za zvuky a smrad ak niekto sedel vedla mna. Potom sme mali kolegynu co nemala ziadne zabrany. Bola tam ako doma... hlasno tlacila a fucala a stonala. Som nevedela ci sa mam smiat alebo sa mi to ma hnusit ale doslo mi ze je to proste ludske co tam robime... ze kazdy jeden clovek to robi a tak som sa prestala hanbit. Ked potrebujem, idem a neriesim ci ma niekto pocul alebo citil.
Neskusila by si chodit do vedlajsej firmy? Mozno maju murovane WC. Ci to by bolo este viac stresov?
Chlapi maju tiez tieto problemy. Moj muz sa vzdy vrati ak vo WC niekto uz je. Ale ked uz zacne, tak to dokoci. Casto sa smejeme na prihode kedy sme boli s jeho bratom v stanovom tabore a muz cakal az do polnoci aby mal sukromie. Ale este aj o polnoci mu tam niekto prisiel ale vzapati hned odisiel. Na druhy den rano mu brat rozculene rozprava ako cakal az do polnoci aby mohol ist na velku a ked tam dosiel, tak sa musel otocit, lebo tam niekto bol.
@andreatytler vedlajsia firma tu zial nie je, robim v mensej fabrike. Navyse mame “open space” kancelariu a sme tu ako sardinky. Clovek si tu realne nema ani kde prdnut (sorry za vyraz 😀) pocas tej 8,5 hodinovej pracovnej doby. Jedina moznost je zacat fajcit, aby som mala aspon par minut sukromia za cely den, ale to mi ako velmi rozumne riesenie nepride
@thoughtfulweirdo dávajú len cipky ktorý si sama zavedies tak nič hrozné a koli bezpecnosti ci je všetko ako ma po pôrode by som šla radšej v nemocnici.
Ja tiez len doma. V praci nikdy presne preto, ze zachody bud boli nestastne umiestnene a zle odhlucnene a cela mini firma sme nechtiac vykonavali s kazdym vsetky ukony 🙉, alebo nemurovane kabinky. Dokonca u nas v korporate chodi legenda o strasne tucnej kolegyni, ktora sa pri vstavani zo zachoda chytila klucky a strhla komplet celu plastovu stenu, takze nam tam nudzovo osadili rozne typy dvier, ktore ostali natrvalo.

Poznam cloveka, ktory podla jeho slov nikdy v zivote nevykonal velku potrebu v cudzom zachode (vraj parkrat bol v lese do krikov)...vzdy nosi domov. Tiahne mu na 50.