icon

Chriss zabil svoju tehotnú manželku Shanann a dve malé deti. Aký máte na to názor?

29. júl 2022

Minule na nete som si pozerala dokument o smerickej rodine Wattsonovych,kde manzel Chriss zabil svoju tehotnú manzelku Shanann a dve male deti.Poculi ste o tom krimi pripade ? Tento pripad sa stal este v r.2018 v auguste. STRASNE NIECO :( Co myslite preco to Chriss urobil ? Co ho k tomu viedlo ?

haley7897
29. júl 2022

@acrobaleno no on pôvodne povedal svojmu otcovi, že ona zabila dcéry a preto na ňu v hneve zaútočil. Či mu to zožrali neviem, ale verím, že ak aj nie snažili sa tuto verziu raziť.
Niekde však bolo spomenuté, že nejakú dobu predtým ako ich zabil obvolal zamestnancov a odvolal ich z prác ktoré mali pôvodne vykonávať v oblasti kde boli tie "nádoby" (zabi ma nespomeniem si ako sa to volá) s olejom do ktorých hodil dievčatá. Čiže on nielenže v žiadnom prípade nekonal v afekte ale mal evidentne vopred premyslené miesto. Čistá hrôza.

sickynickyobsadene
29. júl 2022

Takéto vraždy sa deju vo svete každý deň,prečo tá zaujala práve táto??

zuziiiii
29. júl 2022

Ja si pamätám na toto, policajt zastrelil ženu a potom dvoch synov 😥😥😥😥
https://www.noviny.sk/slovensko/trencin/270694-...
To na Slovensku juh Nenince

haley7897
29. júl 2022

@sickynickyobsadene asi tým ze bola medializovana... Media sa tým zaoberali a sledovali dianie ešte aj po procese.

haley7897
29. júl 2022

@zuziiiii ja si pamätám toto ako decko keďže odtiaľ pochádzam 😑😑😑

https://www.cas.sk/clanok/184532/oprasene-dramy...

20erika07
29. júl 2022

@haley7897 hrozne ☹ aj pripad svitko ci ako sa volal, niekde v Brezne

zuziiiii
29. júl 2022

@haley7897 bože 🤢🤮😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Hajzel jeden sku..enyyyyyy 😡😡😡😡😡😡😠

maribell
29. júl 2022

@haley7897 @zuziiiii @20erika07 k tomu odporúčam knihu zatratení.. je to kniha listovej komunikácie autora knihy s doživotne odsúdenými väzňami..medzi nimi je aj Garaj a práve on sa mi z tej knihy najviac vryl do pamäte.. celú kapitolu o ňom som čítala doslova s otvorenými ústami.

haley7897
29. júl 2022

@maribell uf, ja neviem či by som na to mala žalúdok. Pripad Watts mam ako tak zabehnutý len náhodou, štandardne sa nesnažím vŕtať do hlbky. Aj u Garaja viem o prípade len preto, že som ako decko v 90' v Martine vyrastala, ale čítala som len pokiaľ bolo povedané, že tie deti aj znásilnil a viac mi nebolo treba, je mi jedno čo ho motivovalo a ci mal ťažké detstvo alebo pod. Proste ja toto nesiem ťažko a nemám veľmi na to žalúdok

maribell
29. júl 2022

@haley7897 veru je to veľmi ťažké čítanie..a samozrejme nič ho neospravedlňuje a je to neodustiteľné..aj keď on mal v tých listoch iný názor 😤 žiaľ, aj jeho svokra...

zuziiiii
29. júl 2022

@maribell toho spominala haley ....citala som o nom a normalne mi je zle ,prislo mi zle aj od zaludka ako mohol vlastny otec male deti znasilnit pane boze nechapem ,zabit zaskrtit,utopit,znasilnit .... je mi s toho na zvracanie .dnes sa mi bude zle snivat uz to vidim.

zuziiiii
29. júl 2022

pozeram doma na dcerku ako spi a ked si pomyslim ze len o pol roka starsie dieťatko to zazilo....a potom 3 rocne ....vlastne je to jedno kolko mali rokov,mesiacov ... toto nepochopim nikdy ako to moze vlastny rodic urobit dietatu

sticker
maribell
29. júl 2022

@zuziiiii je to hrôza.. takéto zlo by nemalo existovať 😔

haley7897
29. júl 2022

@maribell to verím že je. Ako úprimne by som nemala nervy čítať nejaké jeho listy kde sa z dlhej chvíle vylieva,, ešte sa dostaneme do bodu kde bude hovoriť ako štandardne našiel vo väzení Boha a celkom isto vrhnem 🤮 nezaslúži si tu pozornosť. Nech ho ako materiál studuju psychiatri.
@zuziiiii presne, ja toto nedávam. Už sa poznám, viem že som z tých co veci berú a prenesu na seba akoby sa diali mne.

zuziiiii
29. júl 2022

@haley7897 aj ja som taka ,normalne si to este predstavujem ako to mohlo prebiehat.... sa mi to premieta v hlave....
@maribell veru nemalo,kurňa mali sa oni odjebat ,deti mali pravo žiť

haley7897
29. júl 2022

@zuziiiii vieš, desivé na tom je, že napríklad Chris Watts, jeho svokrovci o ňom povedali ze nikdy predtým ani na sekundu nenadobudli podozrenie, že by ich dcéra alebo vnučky neboli v bezpečí. Nikdy z neho nemali zlý pocit. Naozaj niekedy nedokážeš odhadnúť človeka ktorý je vedľa teba.

zuziiiii
29. júl 2022

@haley7897
@maribell zienky dobru noc, idem do hajan ,super u nas prší dobre sa bude spať, idem to vyhodiť z hlavy nejak ....

haley7897
29. júl 2022

@zuziiiii dobrú noc.

maribell
29. júl 2022

@haley7897 presne, to je totálne desivé, že mnohokrát ani nevieš s kým vlastne žiješ 👀 .. veľa takých prípadov bolo.

zuziiiii
29. júl 2022

co boli zdrogovaní, opitý....

zuziiiii
29. júl 2022

neviem ci si pamätáte ,dakedy vychádzaltaky casopis ze Fiškal sa volal ak si dobre pamätám
čítala som tam pribehy skutočne...
dva si dodnes pamätám- jednu matku ako nezniesla plac svojho 8 mesacneho syna ....varila v hrnci velkom vodu a ponorila mu tam rucky a prsty poodrezavala. ako to som mala dost ,dalej som sa nedocitala ...
druhy pripad ze muz ozraly prisiel domov ,chcel od zeny sex ,ona odmietla tak isiel do kuchyne po noz a neviem ci ju zviazal ci co ale ju nasli s nozom vo vagine...dopichal ju tam....

zuziiiii
29. júl 2022

no ja uz dnes určite zaspim ,teraz sa mi vynárajú kadejake pripady , dost uz idem si hlavu restartovat a vypnúť , končím . ráno ma čaká nakup,varenie a detičky tak ich rano vybozkavam

sticker
barrborka
29. júl 2022

@1kriosa1 áno,a plus ešte dvaja majú podobné,tiež sú dobrí.Sledujem to casto

maribell
29. júl 2022

@zuziiiii 😨😨 preboha..

haley7897
29. júl 2022

@zuziiiii oh my... To som nečítala. Je neskutočné čoho všetkého sú ľudia schopní. Neskutočne veľa zla a krutosti je na svete.

zuziiiii
29. júl 2022

to som zvykla citavat

haley7897
29. júl 2022

@zuziiiii oh môj otec toto nikdy nekupoval, takže som to videla len v škole od spolužiakov 😆

zuziiiii
29. júl 2022

@haley7897 no moj stryko veruu to kupoval a ked sme boli u babky sme to citali ako deti ....babka s tym kurila...
teraz pozeram na nete jeden taky stary vytlacok 20-30eur predavaju v antikvariátoch....

haley7897
29. júl 2022

@zuziiiii OO moje nervy a tvoja babka to skúrila 😂🙈
Zisti ci ešte niekde nemajú nejaké uložené 💶

zuziiiii
29. júl 2022

ze to tak dakedy predavali taketo.... sa nebáli...viem ze to sesterka normalne kupovala ocovi ked jej kazal ist do trafiky na cigy...sice dakedy nebol internet.... teraz sa dozvieme kadeco z netu ....