Chudneme od 1.2.2012
Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂
@happysmile tak to potom pôjdeme spolu do 3 F, to bude super 😀
pridam aj ja moju skusenost.....mam tri deti...po poslednom mi zostalo asi 9kil...mam 40..tak sa chudne podstatne tazsie ako ked som mala 20r.........prvu dcerku som kojila 4,5roka...a schudla takmer hned...ale to som mala 20r...to islo............od februara drzim dietu..taku svoju vlastnu............rano si dam biely jogurt s kakaom..grankom..preste niecim sladkym.............vylucila som zemiaky ryzu...chlieb aj cestoviny...a vysmazane.....ostatneho si doprajem.....ovocie len doobeda............schudla som 4,5kila za mesiac........takze mam 177cm...72kil....a 96-73-96......... 🙂 🙂 🙂
@milena35 sikulka 🙂 krasne miery 😵
@milena35 to ak aj ja budem v 40-ke takto vizerať a mať takéto miery tak sa tešíííím 😀 fakt super. asi sa neoplatí držať nejaké diety lebo to človek aj tak dlho nevydrží a organizmus si to potom vypýta v dvojnásobnom množstve, asi je fakt efektnejšie iba upraviť stravu a trochu sa kontrolovať v množstváách. ja ked dokončim tento môj "dietny " pokus tak tiež sa budem asi iba udržiavať i ked sem-tam určite bude aj nejaký ten langoš- bez neho môj život nemá zmysel 😢 😀
@miskadusko Dakujem...urcite sa ti to podari...ja som nikdy nezapasila s kilami,ale rodit v 35 a v 38rokoch a pribrat 2x 25kil...je fakt potom tazke zhodit.....a neverte mamickam,ktore vam tvrdia,ze schudnu sami od seba..mozno tak do 25rokov a po jednom dietati.............mne ani teraz neveria,ze vazim 72kil..ja mam proste taku stavbu tela....tazku 😉 😉 😉 skusala som 90dnovu ...schudla som 10kil..ale aj sa zas cosi nalepilo....aj Dukanovu...tam iba 3kila..ale za tyzden.......no a potom som si povedala,ze sa prestenem sledovat a vazit...kupila som si leginy a chudnutie zacalo samo...teplaky som vyhodila 🙂 🙂 🙂 a zrazu to ide...a maleho este kojim a mlieka mam dost.............
Ahojte idem sa k Vam pridat 😀 Ja som sa tiez rozhodla schudnut,mam 161cm a uz 72 kg 😝 Nezacinam ziadnu dietu,len sa snazim jest mensie porcie viackrat denne,hlavne vela zeleniny,ovocia a chudeho maska 🙂 Pravidelne pijem cistu vodu,vynecham sladkosti a trosku cvicim 😉 Idem Vas docitat a necham sa este inspirovat 😉
Ja dnes rano - 14,5 ......a hura spln, teraz to pojde rychlejsie...Mna strasne ovplyvnuje mesiac, ked dorasta, tak vaha stoji, alebo ide hore asi o 1kg a od splnu, ked mesiac cuva ide dole.
Treba zacinat dietu ked je spln, vtedy to pojde rychlejsie. 😵
@danilienka ja som na tom podobne 😀 uz sa mi vaha konecne pohla tym spravnym smerom tak sa vytesujem!!! hura spln, na to som cakala posledne dva tyzdne 😅
@happysmile cawík 🙂 ..tak fičíš na DD ? Ja tu hľadám nejaké cvikyna brucho a naďabila som na túto tému... 🙂 Čítam, že už aj úspechy žneš..to je super! Ja sa snažím žiť podľa Norbíka, ale už pozvolnejšie ako zo začiatku... Tak sa držkaj..páá
@tiffanka jeeej diky si zlata 🙂 hej ficim na Dukanke. je pre mna vyhovujucejsia ako Norbi 😎 a kolko si schudla s Norbim. ja som zo zaciatku aj chudla ale potom ten jojo efekt bol strasny. chcela som zhodit len 3kg a nabrala som potom 8 😅
@happysmile jeminkuu? ozaaj? 😢 Tak mne sa podarilo do vianoc od júla 11,5kg...potom cez sviatky som sa jemne rozpapuškala 😀 ...a teraz som na tom tak, že mám mínus 10kg... Ale idem sa snažiť viacej...lebo včera som dostala menšiu motivku 😉 ..pá zatiaľ..musím letieť, teda len obrazne 😀 tak nech sa ti darí...ja nemôžem žiadne drasťáky skúšať, lebo ešte kojím 18 mesačné dite 😀
@happysmile ako sa ti darí ? ešte dukanuješ ? dlho som ťa nikde nevidela hodiť nejaké písmenko... 😉
@miskadusko ahoj Miska, jasne ze Dukanujem 😀 neprispievam, nemam akosi cas 😒 pokial ma niekto neoznaci, tak nereagujem 😀 😀 😀 kupili sme si male steniatko, tak mam zasa roboty vyse hlavy. a aj pracovne som dost vytazena. ale dietu dodrziavam! 😉 ty si uz asi aj v 3F?! ze? tebe tie kila isli krasne dole... ja si este na moju vysnivanu vahu musim pockat. skonstatovala som, ze urcite podla dukanovskych vypoctov nebudem mat svoje kg, tak budem pokracovat asi az do konca aprila a potom prejdem do 3F. lebo v auguste uz musim byt v 4F 😀
@happysmile aha, takže bojujeme 😀 ja som ešte tento týžden v druhej a od pondelka idem do trojky. len sa bojím aby som nepribrala naspäť, no dúúfam že sa nejako podarí doklepať do toho správneho konca. No uvidíme, tak sa drž a pekne sa staraj o havinka 😵
@miskadusko 😀 jooooj dievca ved ty sa uz asi stratis!!! uz chod do tej 3F lebo ty tak rychlo chudnes ze ani manzel ta nenajde 😀 😀 😀
@happysmile už dve deti máme, takže už môže hladať aj celú noc 😀 😀 . Ale už tolko nechudnem, do obedu si dám aj nejakú sladkosť ked mám chuť a denne dva krajíčky celozrnného chleba mám. takže ja sa už pripravujem na 3F. 🙂
Ahojte,tak zatial som dala dole 6 kg,ide to sice pomaly,ale nevadi,kedze nedrzim ziadnu dietu,je to tak akurat 😀 Jem ovela menej ako predtym a uplne mi to staci 😉 A kedze mam rada zeleninove salaty,tak sa vzdy strasne tesim na veceru,mnam 😅
Čaute vospolok..ja mám 90dňovku a fáájn..zvykla som si..
ahojte baby. aj ja som sa rozhodla, že idem chudnúť, tak som sa chcela opýtať, aké máte úspechy. dakujem 🙂

@miskadusko dakujem!!! ja vydrzim... nemam problem jest jedla z DD a doknca aj po zdrav.stranke je to somnou lepsie. len som hrozne rozkladena z toho, ze na zaciatku sa mi to tak krasne rozbehlo a teraz nic 😒 ale neva. vydrzim este tyzden do splnu a ked sa mi to nerozbehne tak skoncim na konci marca, tak ako som to mala povodne v plane 🙂 len sa mensim ubytkom...