Chudneme od 1.2.2012
Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂
baby, dnes som bola v šatníku a na hornej polici mám dvoje nohavic ktoré som nikdy nemala oblečené lebo som sa do nich nezmestila- ešte majú vysačku ale boli v akcii tak som ich pred dvoma rokmi kúúpila " že šak možno raz sa do nich napracem " a teraz ten moment prišiel. Ja som sa do nich normáálne zmestila a to som sa do nich vôbec nejako extra nevsúúvala na silu. tak som taká Happpppy že až... no jar už môže začať lebo ja už mááám čo nosiť !!!!! happy happpy 😀 a to mám dukanku iba od pondelka- ja viem že sa to môže zmeniť ale budem sa snažiť aby nie 🙂)
@zvonkohra hotovo 🙂
ahojte baby tak ja som to úplne porušila v pondelok v noci mi mala chytila 40° teploty a máme ich furt tak sa trápime a nemala som kedy si variť podla diety tak som jedla to co bolo lebo nebolo kedy a ked som sa dnes odvážila tak kilá boli späť.A to som nič take nejadla ☹
@1lussy1 Tak ked budes v pohode s malou zacni od znova ! 😉
@danilienka len neviem či to nie je zbytočne že ked sa človek vráti do normálu tak to potom znova naberie
@1lussy1 Luci tak to mas take ako ja 🙂 madlsia mala dva dni 40°C, ale dnes uz je OK, teploty mam uz pod kontrolou. a starsia ma od oddnes do pondelka volno v skole, takze o zabavu mam postarane 😅 ja som sice neporusila, ale vaha sa mi uz zastavila a neklesa. ale neva, dnes po tyzdni v 2.faze mam -4cm v pase a -3cm cez boky a stehna. verim, ze vaha sa zasa rozbehne smerom dolu 😀
Lucka preto mas po 2.faze drzat hlavne 3.fazu ta ja najdolezitejsia. aby sa ti kila navracali
@1lussy1 no do normalu sa urcite nejde hned, precitaj si podrobnejsie 3.- a 4. fazu...v 3. sa ti urcite nejake kilecko este pomynie, ale vaha sa stabilizuje a v 4. sa moze aj kilecko vratit.....
pri kazdej diete mas riziko jojo efektu, hlavne pri takej, kde nic nejes..
Ale pri DD mozes jest vela, takze sa ti zaludok uplne nescvrkne a telo je zvyknute aj na prijem kalorii, preto je potom 3. faza podla poctu zhodenych kilogramov taka dolezita, nemozes hned ako schudnes jest zase vsetko !!!!
@miskadusko dakujem, az sa raz rozhodnem, vy uz budete stihlucke 😀
@danilienka jasne, raz hej. zatial skusim inak
ja sa neváážim ( tak intenzívne ako vy ) a preto ma to nehnevá ked to číelko stale stoji na jednom mieste 😀 . Práve papaám palacinky podla DD a baby, sú fakt super. to musíte vyskúúšať. jaa som z nich hotováá. takže papaám a pritom nepriberám, no neni to super ??? a dnes tie dvoje nohavíc ma tak naštartovali že nemám žiadny problém, teda aspon teraz. viem že to príde ale pokial to ide nebudem sa tomu brániť, no nie ??? 😉
Ahojte maminy! chcela by som sa pridat o nejakej "chudnucej" skupinky...
Som uz 2 mesiace po porode a ostalo mi cca 10 kil ☹ vazila som necelych 60 a teraz mam stale 70 kil ☹ neviem sa nejako motivovat silno, ale presvedcit...ako to robite vy????
Ja cely den sedim pri malom, bolo aj skaredo, nic sa nedalo - ani von ist... teraz aspon na prechadzku... ale neviem, ako cvicit doma ☹ nejako sa neviem presvedcit... ani vela nejem, obcas ledva stiham jest 3x, vela pijem, sladkeho moc nejem tiez.
Mam otazku - aku zeleninu a ovocie vlastne mozem jest, ked kojim? paprika vraj naduva, rajciny su alergen, kapusta neprichadza do uvahy... vobec sa v tej strave nedokazem zorientovat. Uz mi ani nechuti jest - ked otvorim chladnicku ci spajzu, nic mi nejde na chut...
a zadok a stehna len rastu a rastu... ☹ zacali rast posledne 2 mesiace pred porodom...a nechcu sa scvrknut, aby som sa mohla narvat do povodneho oblecenia...
PORADTE prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
Moc dakujem 😉
@lusja Ahoj, no ked kojis, tak nemas bohvieco zo zeleniny na vyber aby dietatko nenafukovalo, ja som bola toto obdobie skoro len na rozkoch ...cha /boli aj casovo najvyhodnejsie.....no z drasiockou dietou este pockaj...
no a stej zeleniny mozes mrkvu, por, spenat, papriku upravenu /co ja viem grolivanu/ , skus trosicku brokolice/a pockaj co to sopravi s babom/, radsej si daj ovocie / jablcko, banan, zavarane slivky, / no musis take nenafukujuce veci...jogurt, msako /trosku ryze/... 🙂
@danilienka Ahoj 🙂 diky za info! Zeleninu a ovocie mam strasne rada, ale fakt je ten, ze ozaj neviem, co mam jest... dookola to iste, uz mi nic nechuti ☹ presne, to pecivo, chlieb je najjednoduchsie riesenie rano aj vecer. Uz som vysadila kravske mlieko, korenia, cibulu, cesnak, vsetky strukoviny okrem sosovice a ked sa pozriem do chladnicky, mam pocit, ze nic odtial nemozem zjest - a co mozem, na to mi nejde chut ☹ nejakym sposobom by som chcela aspon par kil dat dole, len skutocne netusim ako, bo od drobca mozem odist max. tak na hodinku, kedze chce stale jest. vsetci hovoria, ze ked kojim, kila pojdu dole s mliekom, ze si maly daco z nich vytiahne. Ale nech chalan taha ako chce, kil ma zatial nezbavuje 🙂
@lusja ahoj, este si malinko po porode, nechaj telo nech sa spamata 😉 neboj, oni sa kila spustia aj same! ja som sice asi extrem v kojeni, ale za prve tehu som pribrala 13kg a vykojila som 22kg. som bola riadne vychrtla 😀 to som stihla tak schudnut za 6mes. starsiu som kojila 13mesiacov. pri druhom tehu som nabrala 26kg. a vykojila som do roka 30kg. a druhu som kojila 2,5roka. uz viac ako rok nekojim a kila sa na mna lepia... preto teraz dietujem, tak snad sa to roztopi 😀 . mam este v zivej pamati, ako som sedela na posteli asi 3.mesiace po porode, s ovisnutym bruchom a stehna rozliate ☹ a myslela som si, ze uz nikdy neschudnem a do konca zivota uz budem vizerat takto ☹ nastastie sa hormony ukludnili. a kila sa krasne rozbehli smerom dolu. ani neviem ako, a zasa som bola s vahou ako pred tehu a dokonca este s nizsou. ja som si kojenie uzivala, brala som to ako fitko 😀 s kazdym dcl mlieka odchadzali aj dkg 😀 takze vydrz ono sa to podda 😉
@happysmile 🙂 jeeeeeeej, dikes za povzbudenie!
Viem, ze je to este kratko, ale citim sa ako slon v porcelane, vytahujem veci na oblecenie, co som nikdy nenosila, chodim vypytovat od mamy, nech mam v com ist na nakup - motivujem sa aspon tym, ze si nechcem kupit nic velke na seba.
pocas tehu som pribrala cca 14-15 kil, z toho 5 ostalo v nemocnici a 10 mam doma nalepenych na sebe. Dufam, ze na jar sa dostanem na bike - taka hodina 2x tyzdenne hadam tiez pomoze trochu.
Ak sa mozem opytat, ako si sa stravovala pocas kojenia? Uz 2 mesiace sa totiz vazne neviem zorientovat v tom, co sa moze, co sa odporuca jest - viem len, co sa asi nemoze ☹
Cize mam cakat, ze sa to zacne same stracat? no dobre 😉
@lusja jasne, hlavne netresuj! pockaj aspon 6-7 mesiacov, ked sa ti to nerozbehne, potom zacni uvazovat o chudnuti. vtedy uz aj babatko zacina papat ine veci ako len mliecko(teda pokial budes, len kojit)... ja som jedla vsetko. teda okrem stiplavych a naduvacich potravin. nejedla som v noci. len veceru a potom som sa snazila jest rozumne 🙂 teda ziadne cipsy, oriesky, cokoladky.... to som si dopriala doobeda. a pametam si, ked som mala mliecnu krizu, tak som jedla vela zasmazkovych polievok na udrzanie mlieka.
takze moja rada: VYDRZ, BRTKA VYDRZ!!! 😀 😀 😀 a ak sa to nespusti ked bude mat drobec 6-7.mesiacov, tak potom uvazuj o diete. ale ten pohyb(bycikel, dlhe prechadzky...) na jar urcite! 😉 😀
@happysmile 😉 😉 😉 dikeeeeeees! tak teda fakt pockam.
no, nemam pocit, ze by som jedla vela, skor sa mi zda, ze jem menej, ako by sa malo...v noci jedlo nehrozi, jem najneskor o 7 vecer. chipsy, oriesky nejem, obcas si dam kusok cokolady - ale to tak raz za tyzden na jeden zahryz. Dufam, ze sa to stracanie kil teda casom spusti 😉 a tesim sa moc na cvicenie!
@lusja ahoj, este ma napadlo, ja som pocas kojenia zjedla strasne vela hrozna /potom jej aj mliecko sladucke/ a je to aj na podporu laktacie....
no niektore zienky cez kojenie schudnu, ja som pribrala min. 6kg.
Takze ziadna muka, vyprazane, polievky zo zapraskami...a tu sosovicovu tiez nepapaj, bude nafukovat babo.
@lusja ,,,,,zabudla som mlieko nevynechavaj a aj papaj vela jogurtou, aby sa ti malo z coho robit aj tebe mliecko...
@danilienka Ahoj 😉 ja mam len vineu zatial a nejaky hroznovy dzus, bo hrozno teraz nie je bohvieco... a davam si rano aj hroznovy cukor.
fuuuuuuuha, si ma nepotesila 😀 ja dufam, ze schudnem, ved nejem ani vela...ako sa da z toho mala pribrat?
zaprazene polievky jem obcas - hlavne tu rascovu teda, ta je rychla a strukoviny by sa vraj mali, sosovica je jedina, ktoru mozem jest - ani mna, ani maleho z nej zatial nenafukuje...
jogurty a jogurtove mlieka si davam, ale to kravske mlieko nemozem len take pit, bo drobec ma potom koliky.
Ale ziadna muka? a co chlieb? nemozem napr. jest ani vlocky - aj z tej vlakniny ma maly koliku...
@1lussy1 Ahoj! ono nie ze by som pribrala, skor nechudnem ☹ tej vinei tolko nepijem, tak flasu za tyzden, max.2 - aj to mangel vypije viac ako ja... nepijem ani moc sladenych veci, a ak si daco dam, riedim to vodou tak, ze liter dzusu mam na tri 1,5 litrove flase... ale teda s tym chudnutim musim ocividne este vyckat... hmmm
@happysmile ahoj no čo ako si natom?ešte stale držíš dukanovu?
@1lussy1 ahoj este drzim, ale som hrozne demotivovana, lebo vobec nechudnem ☹ a ty si na tom ako?
@happysmile ja držím dietu ale nie dukanovu len som prestala sladke a take veci začala som cvičiť a už mám dole 3kg a aj nejake tie cm som dala dole 🙂
ahojte baby dlhooo som tu nebola ja mam za mesiac dole 1,5kg a minus 1cm malo ale ide to 🙂 ziadna dukanovka,len rano jem jogurt s kauflandu 0,01%tuku s vlakninou(psyllium) potom okolo 10chlebik zo sunkou alebo ovocie obed klasika potom niejaky zelen.salatik, a posledna vecer do 18stej niejaku polievku popr chlebik+cvicim,vibracny pas a bycikel 🙂
ja som bola velmi nadsena z Dukanovky.za prve dni som dala dole 4kg. potom som dostala "svoje dni" a odvtedy tapam... vaha sa mi vobec nehybe ☹ ale cm idu dole. z brucha som dala dole 6cm a hlavne podbrusko mi splaslo. a aj boky a stehna isli v cm dole. len ta vaha ma hrozne stve! som si povedala, ze ak sa to znova nepohne smerom dolu, okolo splnu, tak sa na to vyprdnem...
@happysmile ja som na tom podobne, lebo už teraz sem tam hodím do seba čo by som asi nemala... ale som si povedala tento mesiac dobojujem bez ohladu na to ako sa to bude hýýbať a idem do trojky aby som mohla začať pridávať všetko ostatné okrem pečiva. to mne stačia suchááre 😀 hlavne mi ide o ovocie a ryžu a cestoviny. tak ešte 26 dnííííí 🙂 . musím byť optimista, lebo už mi dochádzajú nápady. kura a prsia mi nevadia ale ostatné veci počas dna sa mi nejako vzdialujú čo sa tíka inšpiráácie.
@miskadusko ale ty aspn chudnes na vahe, teda co si pisala v DD teme. aj si to ostatni vsimli, ze si schudla. u mna nic 😒 len mam pocit, ze som si tie minus cm, snad sama vsugerovala 😅
@happysmile ved si dala dole z brucha 6 cm, ved to je krááásne 🙂 . proste prišla krííza, mne sa práve manžel vrátil z nákupov a doniesol mi tolko všeliakých veci na chudnutie, jogurty, tvarohy, šunku a sladidlo bez sacharínu že ja teraz nemôžem preestať s DD aj keby som chcela 😀 Ale neboj sa, možno sa to teraz znova rozbehne, ved sama vieš že sú to fázy kedy to ide horšie a lepšie. možno okolo splnu- neviem síce kedy bude ale tiež som zvedavá či to somnou niečo spraví.. treba vydržať a navzáájom sa podporovať... tak si tiež určit nejaký dátum a potom uvidíš či budeš mať nááladu dalej pokračovať...

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=35535... prosime like dakujeme