icon

Chudneme od 1.2.2012

zvonkohra
30. jan 2012

Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂

danilienka
4. feb 2012

@happysmile a kde v zahranici zijes... nepomyli si to s ovsenymi vlockami, to je ine !

mamartinka
4. feb 2012

@happysmile Tak chudnutie.Aj mne by sa veru zislo.

mamartinka
4. feb 2012

@danilienka sme obydve Ireland.

1lussy1
4. feb 2012

@happysmile tak super začneme spolu a kde v pb bývaš?

happysmile
4. feb 2012

@danilienka ja viem najskor som si googlila, az potom som nakupovala 😉 😀
@mamartinka Matka aj ty ides chudnut? tebe netreba, ved zanedlho priberies 😉 sa budes zbytocne trapit teraz s kilami... 😀 😀 😀
@1lussy1 ja som zo Zakvasova (SNP), ale teraz zijem uz 7 rokov v Irsku. je mile takto popisat s niekym z rodneho mesta.

leusa172
4. feb 2012

@danilienka najprv si prever ci naozaj ide o tu istu osobu a potom nieco komentuj, ja len reagujem na vase prispevky, nemysli si, ze ja som si nepresla roznymi dietami, dlho som chudla aj delenou stravou, ale je to jedno, len som chcela reagovat na prispevky viem co je to trpiet obezitou

danilienka
4. feb 2012

@leusa172 na forum si sa prihlasila len teraz, tak dedukujem, ze ich tu ides zase propagovat pod inym menom, ked to stare ti admin zrusil...

leusa172
4. feb 2012

@danilienka ty si tiez zaregistrovana iba od januara a neriesim to, a pokial viem tak admin monike zrusil iba prispevok, lebo porusila pravidla fora a nie jej konto, ale nevadi, ja nie som odkazana nato tu nieco propagovat, toto je forum a ja som len reagovala na vase prispevky, iba tolko som ti chcela, vela stastia v chudnuti 🙂

danilienka
4. feb 2012

@leusa172 ale nepropagujem tu nejake tabletky...

leusa172
4. feb 2012

@danilienka propagoval ich niekto iny, ja som len reagovala

danilienka
4. feb 2012

@leusa172 aj ja si viem otvorit viac uctov a navzajom medzi sebou pisat reakcie...aj monika mala otvoreny ucet iba teaaz ako tvoj ucet, tak mi asi dojde...ale to je jedno...Kolko vazis, kedi pises do tejto temy???

leusa172
4. feb 2012

@danilienka tak sa mylis, lebo nie som ta ista osoba, ale ako vravis je to jedno a teraz vazim 65 kg pri vyske 162 cm

danilienka
4. feb 2012

@leusa172 a este chces schudnut?

leusa172
4. feb 2012

@danilienka ano chcem este schudnut kedze nie som velmi vysoka, a pri tejto mojej vyske vyzeram dost siroko 🙂 ale stacilo by mi zhodit este aspon 8 kg, ale teraz ma schudnutim chvilu pauzu, lebo sa liecim na zvysenu hladinu prolaktinu

mamartinka
4. feb 2012

@happysmile no Ha,Ha.Si ma nevidela nazivo.A kiez by si mala pravdu.Viem co myslis. 😉

ivanulienka81
4. feb 2012

ok dievcata, som tu 😅
ja dukanovu dietu necham este tak, teraz som len zacala, uvidm ako sa bude darit vo februari, mam dojem, ze kvoli 5kg sa mi neoplati rozbiehat nieco velke, ale tak uvidim...

zuzik1983
4. feb 2012

tak ja som trosku kukla tu dukanovu dietu a uz mi je jasne, ze by som to nezvladla, ja nie som v takom niecom poctiva. ale ked uz budem na seba vazne nahnevana, tak sa k nej dokopem 😉

zvonkohra
autor
5. feb 2012

@zuzik1983 hehe sme dve 😀

@danilienka ta co ti poviem citala som ju x krat a ta prva faza neviem noo proste mam jest len tie povolene potraviny??? 😕

1lussy1
5. feb 2012

@happysmile no tak teda pojdeme zajtra na to?Uvidím či to vydržím ale budem sa snažiť a ozaj kolko chceš schudnúť?Ja by som chcela aj tak zo 10 kg ☹ uvidím
pridá sa ešte ku nám niekto nech je nás viac a povzbudzujeme sa?

zuzik1983
5. feb 2012

@zvonkohra tak musime ist na to nejako inak 😉

adoracion
5. feb 2012

pridavam sa k vam dievcata vazim 85 kg , vyska 171 cm snazim sa schudnut cely zivot ale teraz to myslim naozaj vazne, stacilo by prezaciatok aspon 10 kg do leta .... Zatial len snazim sa nejest chleba, vyprazane jedla , bravcove a baranie meso takmer ziadne sladkosti a pit vela hlavne zihlavovy caj v poslednej chvile, beriem vitaminy acai berry a jablcny ocot tabletky ( nepomaha ) no a cvicit sa mi tak nechce ale aspon sem tam tancujem , brusaky a dlhe prechadzky zatial som schudla len 300 g lepsie ako nic dufam ze pri pondelkovom vazeni to bude viac 😉

zvonkohra
autor
5. feb 2012

@1lussy1 a budes pisat postupy na den?ak hej pridam sa ale s tym ze nebudem varit tie recepty s tej stranky ale inak skombinujem 😉
@adoracion drzim prsty ono cvicenie podla mna dost pomaha

1lussy1
5. feb 2012

@zvonkohra no ja to zas ked budem moc hladna alebo čo tak si dam niečo zas tak striktne to nebudem držať a postup?ráno si dám jogurt kúpim si acidko to budem popíjať celý den a spravím si rybu alebo kuracie prsíčka

zvonkohra
autor
5. feb 2012

@1lussy1 celych 10dni? 😀 ja potrebujem presny postup hej ta sa snaz hehe 😀 ja od kedy beriem psylium ale v jogurte nemam taky pocit hladu a ak som hladna cez den dam si mrkvu,celozrnny chlebik alebo sa opijem vody 😀

janusa_
5. feb 2012

Ahojte, ja som od jari minuleho roka pribrala 16kil. na zaciatku tohto roka som mala 175cm/86kg. A jednoducho aj ked som nikdy nebola extra stihla odkedy som pribrala citila som sa a citim sa zle . Teraz na zaciatku februara som mala uz "len" 81,5kila- ranajkujem len kavu, obed mam normalny len mensiu porciu a na veceru len zeleninku, k tomu cvicim zumbu- sama doma,nepijem sladke vody, denne vypijem aj liter zihlavoveho caju. Chcem schudnut este aspon par kil. Nechcem prudko schudnut kedze sa snazime o babo ale par kil by este trebalo. Len mam pocit ze sa to teraz nejak zastavilo 😒 Neviete mi poradit nejaku jemnu dietku alebo co by som este mohla spravit?
DAkujem.

zvonkohra
autor
5. feb 2012

@janusa_ moja ranajky su najdolezistejsie jedlo celeho dna to ti povie aj odbornik....ja som sice este len teraz zacala ale to psylium co beriem mi asi pomaha aj sa lepsie citim 🙂 a nie jest 3x do dna ale 5x a mansie porcie ale nesmies citit pocit hladu s toho neschudnes ale budes mat naopak este viac tuku v tele....pri chudnutie nieje dolezita hladovka...a skus pit aj cistu vodu napr s citronom

janusa_
5. feb 2012

@zvonkohra len ja na ranajky do seba nedostanem nic, snazi msa jest pravidelne len to niekedy nejde 😒 a co je to to psylium?

zvonkohra
autor
5. feb 2012

@janusa_ vlaknina ale je to taka cudna chut preto si to davam do jogurtu 🙂 to je podobne ako tie otruby

1lussy1
5. feb 2012

@zvonkohra nie to budem jesť v pondelok a v pondelok uvidím čo budem jesť v utorok a neviem či to vydržím 10 dní jesť len bielkoviny 😒

zvonkohra
autor
5. feb 2012

@1lussy1 dobre cize zajtra mi napises co v utorok jovan?cize tych 10dni len bielkoviny ak chcem zhodit hej?