Chudneme od 1.2.2012
Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂
No v prvom rade si to cele poriadne aj 3x poprecituj...a v obchodoch musis zacat poriadne citat co kupujes.
Kedze nemozes pecivo a bude ti chybat, tak na tom portale su aj recepty ako si z otrub upect zemlicky, alebo pizu a bude to to najlepsie co mozes, mnam...pozri si aj forum a tam su uz zodpovedane aj nejake otazky.
Ja napr. kupujem 3% jogurt v Lidli ten 500g, je podla mna najlepsi, ale mozes hocijaky cisty, len nie smotanovy....
zatial necvicim, planujem neskor ked este nieco shudnem, tak posilnit svaly...teraz na tomoc xcasu nie je, laebo sa mi ani neche pri 2 detoch...cha
@danilienka oki diky
@miska333 tak ja som sladke napoje hned vyradila a namiesto nich obycajna voda a sem tam s citronom neboj ono to pojde lebo vies ako teraz schudnes a potom zasa naberies..ja tab.nemozem este kojim
noo baby ale inak sa citim celkom fajn
Kočky, pridááávam sa. Dukanku mám trochu preštudovanú už 2 týždne z nej pečem chleby a rôzne veci, lebo po novom roku som prestala jesť múku... a odvtedy sa cítim lepšie, nemám takú chuť na jedlo a stačia mi menšie porcie... trošku som aj schudla ale neviem kolko lebo som sa neodvážila ale už mám pod 60 kg takže ide to dole. ale mne ide hlavne o pás, tak uvažujem nad tým že by som tú dunku skúsila úplne na plno, nie iba to pečivo. no uvidíme... 😉
ahojte baby tak aj ja sa ku vám pridávam začínam tiež chudnut ta dukanova dieta vyzera zaujímavo len či ju môžem ked kojím
@danilienka a ty si kolko vážila predtým ako si ju začala držať ked si tolko schudla?
ahojte tak sa asi pridam k vam .sice kazdy mi vravi ze vyzeram dobre po porode,ze konecne vyzeram ako zena predtym som bola chuda mala som 58 kg.po porode som schudal na 62,ale nejako som pribrala na 70,ani neviem ako.nechcela som chudnut ,ale mi to proste vadi ze si nemozem obliect to co predtym .mam plny satnik veci ,ktore mi tam iba stoja a sada na nich prach.a este k tomu sa aj zle citim so 70 kg.normalne nevladzem sa hybat.uz som prestala jest po 18 hod.,beriem aj ten jablcny ocot,a pijem aj tu hnusnu vlakninu tak uvidime .idem kuk na tu dukanovu dietu.drzme si palce 😉 😉
baby aj ja sa pridavam, chcela by som zhodit nejakych7- 10kg.este neviem ako na to ,ale pojde to velmi tazko, kedze som zacala brat lieky na stitnu zlazu, z ktoryvh sa podla pribaloveho letaciku pribera.tak mozno budem rada, ked si vahu aspon udrzim ale diet sa ja strasne bojim, ze po schudnuti naberem este viac.som skor za mensie porcie jedla, kedysi sa mi tak podarilo, ale to som bola podstatne mladsia
jej baby, tak sa premiestnujete sem?
no mne staci zhodit este nejakych 5kg, tj. 57kg
@zuzik1983 ale tu dukanovu dietu podla mna mozes skusit, tam sa postupne pridavaju vsetky potraviny...
@1lussy1 moja nuz 96... a ked kojis mozes, ale nie tak drasticky precitaj si na tej stranke su clanky ajko zacat ked si po porode alebo tehotna.... http://www.dieta-protal.sk/category/dukanova-di...
@monicka1983 Tak to by si schudla aj bez tych tabletiek, keby si upravila stravu....A kolko stoja???
@monicka1983 A z akej vahy si chcela schudnut?
@ivanulienka81 tak mozno si to kuknem, a uvidim.
jeeej ale vas tu je 😀 ja som stale do tej dukanovej diety nedostala idem podla sojho uvidim za mesiac...ja som leniva na vyvaranie priznavam sa 😝 😀
Baby ci sa naserete ci nie tak si prosim vysvetlenie este raz o tej dukanovej diete....kto zacina tam a chce zhodit 10kg?piste mi prosim vas postup dobre?ja som s toho jelen s tych faz a potom co ktory den sibe mi idem vyskusat ale nebudem varit tie ich recepty ale niejako inak si to skombinujem ...dobre cize sup sup cakam odpovede
@zvonkohra Comu konkretne nerozumies...tu mas pravidla
http://www.dieta-protal.sk/hlavne-pravidla/
, tak sa pytaj konkretne, lebo to by som tu napisala novu www stranku, keby som to mala cele vysvetlovat...
napr. ja som mala 1. fazu 7dni / iba bielkoviny/ a potom som zacala striedat 3 dni bielkovinovo zeleninove a 3 dni bielkovinove,
V 1. faze schudnes najrychlejsie a viac, preto sa vola utocna. A potom to uz ide pomalsie.
@danilienka a kolko si schudla v tej prvej fáze a kolko si ju držala?
1. fazu cca 7 dni a islo dole asi aj 3-4kg neviem ci nie aj viac uz sa nepamatam presne , ale bola som aj po zaludocnych problemoch, tak preto tak.
@monicka1983 o tom vyrobku co si pisala som nielen pocula, ale som ho aj vyskusala a mozem potvrdit co si napisala, ze je fakt ucinny a nemusim drzat ziadnu dietu, takze tie co si nechcu davat pozor nato co jedia a nechcu sa obmedzovat tento vyrobok odporucam
@danilienka to je celkom aj dost schudnut tak vela za tyzden, nato by som si dala radsej pozor, lebo to nie je zdrave, taky rapidny ubytok hmotnosti. Optimalne je schudnut 5-7 kg za mesiac, aby tym neutrpel tvoj organizmus
@leusa172 To asi preto sa prva faza vola utocna, ale kazdy schudne pocas nej inak....a chod si tie tabletky propagovat inde, ja urcite nemam zaujem vysolit za placebo 55 euro !!!! ak sa tu este raz prihlasis pod inym menom /novo otvorenym tak uz neviem asi vybuchnem.....uz ta tu raz admin zmazal a si tu zase pod inym menom... 😠
@danilienka vcera vecer som si nasla Broninu stranku o Dukanovej diete... ti poviem, nevedela som sa odtial odtrhnut 😀 do 2 v noci som tam klikala a studovala 😅 diky moc. od pondelka zacinam! este musim dokupi nejake veci a mozem zacat 🙂
@happysmile nie je zac... ak si budes kupovat otruby, tak nemlete su lepsie, ale maju ich iba na te stranke com som pisala ja...Brona ma len mlete...
@danilienka a nie je jedno aké otruby?Ci mlete alebo nemlete?Od pondelka idem nato aj ja 🙂
@danilienka ja som ich zohnala v "zdravej vyzive". zijem v zahranici, tak si nemozem moc vyberat a som rada, ze zozeniem aspon to malo co sa tam odporuca 😅.preto zacinam az od pondelka, lebo este musim pobehat obchody, aby som vedela co sa tu da zohnat. ale diky za radu budem zhanat nemlete 😉
@1lussy1 celkovo je jedno, ale skus a nelete su podla mna aj chutovo lepsie, ja si do zemliciek miesam pol nemletych a polku mletych....
@1lussy1 tak zaciname spolu!!!! 😉 supeeeeerrrr 😀
ja umrem... este citam, ze si z PB. aj ja som z PB :D :D :D

@danilienka sorrac za xy otazok a cvicis aj ?