Chudneme od 1.2.2012
Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂
@1lussy1 jasne zajtra naplno zaciname! 😉 dnes som si bola este kupit tvaroh, jogurty a ryby vo vlastnej stave 😎 ja chcem schudnut tak 7-8kg. ja som skromna, mne vela netreba 😀
teraz som sa prave dotlacila majonezovim salatom a kuracimi reznami 😀 😀 😀 manzel varil obed, ak som si dopriala, ked od zajtra, uz len dieta 😵 .
@zvonkohra no zalezi kolko chces zhodit, 10dni nevydrzis ak chces schudnut menej ako 5 kg, mala by trvať 2 dni, ak je to medzi 5 a 10 kg - 3 dni. Ak je váš úmysel schudnúť 20 kg - fáza trvá 5 dní a ak viac ako 20 kg - zotrvajte v nej aspoň 7 dní. Nikdy však neprekračujte 10 dní. Halvne si upec napr. tie zemlicky a ked budes mat strasny hlad tak si daj ale iba jednu na den mozes /povolene mnozstvo otrub je 1,5 -2 PL/ a ktomu tuniakovu konzervu, alebo cotagge.
prikladovy den :rano kava bez cukru s mliekom alebo caj bez cukru.. velky jogurt/cisty/, obed tuniakova pizza, popri tom mozes aj grilovane masko, alebo slepaciu polievku/cistu bez zeleniny a rezancov/, vecera jogurt alebo nizkotucny tvaroh so sladidlom, alebo tie lievanceky...
mas dost na vyber...
2.den zemlicka +/tuniak v konzerve, zavinac, cotagge - mozes ochutit cesnakom a mas cesnakovu natierku, ....
gulasova z povoleneho maska /ale len masko koreniny a voda/, vecera jogurt...
atd ...pomohloa som aspon trosku
Tu si pozri fotky ako podporu, kto ako schudol ...zaujimave...
ahojte, našla som odkaz na fóre chudneme po pôrode a pridávam sa teda aj sem. Potrebovala by som schudnúť 8 kíl čo mi ostali po pôrode plus nejaké kilečká ešte navyše, čo mi vybehli pred pôrodom 🙂 tak snáď to pôjde
je tu niekde tema o delenej strave na 90 dni ale myslim si ze jest 10 dni len bielkoviny je hlupost tam sa to strieda nejako ze jeden den bielkoviny jeden den cukry..... ved tvoj organizmus potrebuje aj ostatne ziviny nielen bielkoviny .... az 10 dni...
viem ze cvicenie je dolezite aj ked myslim si ze uprava stravy je najdolezitejsia
aj ja vam drzim palce nech sa vam dari zhadzovat tie kg 😉
Inak jednotvarna strava a diety typu ze len bielkovy, alebo len too su zarukou jojo efektu 😒
@adoracion To si kde citala...cukry su zakazane, tak sa nemozu asi striedat...
A inak ahojte 🙂 ja som sa dnes vazila za 6dní - 700gramov 😉 cize pomalicky to pojde, ale dnes si doprajem dukatove buchticky s cokoladou clovek jednoducho niekedy neodola! 😎
@danilienka cukry nie su uplne zakazane z coho by clovek mal potom energiu? 😅
Cukor ako ked si davas do caju kavy je zakazany, ale prirodzene cukry co su v mlieku a v potrave sa nedaju oddelit, tak nemozu byt ani zakazane...
ahojte koceny 😀 tak dnes zacinam s Dukanovkou. rano som sa odvazila, pomerala. prave som dotlacila ranajky a mozem ficat pracovat. na ranajky som si dala kavu a tento toust http://www.dukanovadieta.com/products/toastovy-... mozem potvrdit, ze bol celkom jedly 😀 😀 😀 som cakala nieco horsie. a este som si pozerala na www.dukandiet.co.uk kolko mam drzat jednotlive fazy. a kolko je moja optimalna vaha. celkom dobre je to tam urobene. staci vyplnit ten ruzovy stvrec na pravo 😉
mala som namysli cukry akoze sacharidy ci jak sa to vola cestoviny zemiaky a bla bla inak ja dost cerpam info zo stranky http://www.chudnutie-ako.sk/ a tam ti to presne vypocita kolko coho mas zaden zjest a jasne ze musis jest aj tuky aj cukry aj bielkoviny ved bez toho ti organizmus fungovat nemoze len ide o mnozstvo...
pri delenej strave to zjes ale nie naraz odstupom hodin dni ... ale urcite nie 2 tyzdne jest len bielkoviny
@happysmile ahoj tak ja som si dala na ranajky biely jogurt teraz na obed si idem urobiť omeletu z vajíčok a večer ešte neviem čo uvidíme 🙂
@1lussy1 ja si idem tiez robit omeletu na obed, na olovrant si dam jogurt a na veceru mam tuniaka.
ahojte baby 🙂 mozem sa aj ja k vam pridat? Zacala som s dietou pred 10 dnami a celkom sa mi dari, teda zatial sa drzim, zhodila som za tri tyzdne 5 kil, tych 10 mam na tvrdo dietu. Ide to dolu ale stoji ma to vela sil a odriekania. Popritom pijem od bilinkarky caj namiesany na chudnutie + voda asi 3 litre za den dam.
a to cvicim na orbitracku kazdy druhy den 30 minut.fakt neviem, co mam robit.
@happysmile no neviem, vsetko mi je akesi tesne, brucho total nafuknute, sa citim ako slon 😠
@happysmile nie nedrzim ziadnu takuto, ani neviem aka to je. Len jem dost malinko a to len lahke zdrave jedla a po 4tej vobec nic. Aka to je ta dukanovka? Zeby som nieco take vyskusala......
baby moje miery terajsie pri vyske 164cm su : pas 85cm, boky 103cm, stehno 57cm, uff je to dost a vaha 62 mala som 67kg. CHcem dat dole este 5 kil hlavne v tych bokoch a stehnach, brucho sa mi celkom dari.
No moj manzelik vccera navaril grisku, ale odolala som a spravila som si kasu z otrub http://www.dieta-protal.sk/ovsena-kasa/ ale namiesto vody normalne mlieko a iba 1 sladidlo a 1pl zlaty klas a na vrch kakao z rumovou aromou, boplo to celkom jedle...hlavne ta aroma dost vonala...
@angie267 ked ti taketo stravovanie vyhovuje a ides s vahou dole, tak ani nerozmyslaj nad inymi dietami 😉 vydrz v tom co robis. ale by som mala obavy ze ked sa vratis k povodnemu stravovaniu, myslim normalna velkost porcii ci znova nenaberies?
ja som skusala aj norbiho dietu. je tu vytvorena aj skupina a baby su tam ozaj mile. len ked som sa zacala normalne stravovat tak som nabrala este viac ako som mala pred tou dietou 😠 a musim povedat, ze som ju nedrzala dlho asi len dva tyzden. 2kg isli dole a nabrala som 4 ☹ preto som zvolila tu radik.dietu...

@zvonkohra a pomaha ti to pri chudnuti?