Chudneme od 1.2.2012
Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂
@happysmile radikalna je len na zaciatku a pozrela si tie motivacne fotky...ze aka budes stihla...?
@angie267 ak už po 16h nič neješ, telo si to zapamätá a začne si robiť zásoby..treba jesť pravidelne a posledné jedlo tak 3-4 hodiny pred spaním..
@happysmile akékolvek diéty sú dobré na začiatok chudnutia,ale potom si treba nájsť svoj.. štýl zdravého stravovania už navždy, inak sa všetko vráti..
Baby videla som tu pokus o propagovanie nejakých tabletiek na chudnutie, celkom ma potešilo ako ste dotyčné osoby poslali kade lahšie 😉 Schudla by jedine vaša peňaženka.
Zienky a presne o tom je Dukanova dieta, ze sa postupne zaraduju aj ostatne potraviny, aby si na ne telo zase zvyklo...
Ozaj este ak mozem poradit psenicne otruby su chutovo horsie a ani sa moc nemoze, to uz len v pripade ak nemate ovsene otruby... 😀
ja tie otruby do ust ani nedam mna napina tak bohuzial 😝
@danilienka ved preto som sa na nu dala, ze vsetky potraviny zaradujes postupne a nieje to take "ustrihnute" myslim tym "konecne som zhodila na svoju chcenu hmotnost, tak teraz mozem zasa vsetko" 😀 snad to zvladnem?! 😎
a kde najdem tie motivacne fotky? hladala som na google, ale vyhadzoval mi to le Katie(Wiliemovu drahu mangelku 😀 )
@cat z teba aka cica 😉 aj ty si drzala nejaku dietu, ci si od prirody taka chudunka? 😅
@zvonkohra a skusila si si z toho upiect zemlicky, ja ked ich jem tak su take chutne, ze mi aj dcera stale kradne a chce mi ju celu zjest...ved ich nejedz surove, urob si z nich chlebik, kolacik, zemlicku...nuz musis aj trsoku varit a piect pre seba zvlast, ale bez toho sa nezaobides...ja teraz varim zvlast pre seba, zvlast pre tatina a starsiou dceru a zvlast pre mladsiu/uz sa tesim ked bude moct aj ona vsetko/
@happysmile tu mas zase odkaz a ked si kliknes na tie fotky, tak sa ti otvoria dalsie fotky ako konkretny ludia schudli a chudnu...
@happysmile ďakujem, práveže som bola dosť tuči po deťoch,ale už druhý rok fičím na delenej strave a nezdravým jedlám sa zdiaalky vyhýbam. Minulý rok som mala silnú motiváciu schudnúť, ako darček mužovi k 35-ke som mu dala fotobook nafotený profíkom v ateliéri-boli to moje profilovky a akty 😀 no tam mi nemohli trčať špeky 😅
@cat pekny darcek....porozmyslam nad tym...moj ide mat zatial len 33...ja som tiez bola na delenej/ mala som asi 58kg/169cm/ ked som spoznala muza , ale po operacii mi nasadili skoro 8 mesacnu hormonalnu liecbu/injekcie/ a vobec som nemala menzes, bola som v ozajstnom prechode a to sa nedalo, ze nepribrat a zrazu som bola hned tehotna a zase cez tehotenstvo a dojcenie sa nemoze drasticky chudnut, tak konecne az teraz sa mozem stat zase stihla...dufam, ze do leta to bude... 😀
@happysmile tak zatial mi to ako tak vyhovuje, len niekedy mavam depky hlavne ked vsetci okolo mna hlavne vecer jedia tak ma ide porazit. Moje telo si na to zacina zvykat a dnes som jedla naposledy o 15 a odvtedy nic a zatial nepocitujem silny hlad ako to bolo predtym ked som zacala. Inak ja som sa nikdy nemusela obmedzovat v strave nejakych 10 rokov som mala len 48kg vzdy som sa snazila pribrat a nikdy sa mi to nepodarilo, aj po prvom tehu som hned schudla a teraz po druhom sa to na mne drzi stale, dlho som kojila a vtedy som priberala este viac.
@janusa_ a aku teraz drzis dietu? Ake mas teda ty miery ak smiem sa pytat 😝
@cat snad sa mi to potom nevrati vsetko spat, lebo ma picne. Tiez som rozmyslala aj nad tou delenou stravou vela bab tak schudlo dost kil, len ked treba si zvlast varit a nechce sa mi preto do toho. Kolko si tou delenou schudla ty?
Baby ja mam plnu skrinu obleceni co som nosila pred tehu, take cisla ze 26 rifle XS tricka, to asi uz nikdy na seba nedam 😠 😠 a ja si nemam co obliect
no tak dnes mám prvý den za sebou ale nebolo to bohviečo do tej 16 tej sa to dalo vydržať ale bola som zaviesť dcérku na tanečný a po ceste domov mi prišlo tak zle že som bola rada že som domov došla musela som si dať chlieb a bolo lepšie dúfam že zajtrajšok bude lepší ☹
zdravim dievcata.. ako sa dari?
zajtra chcem prevazit a premerat, ci sa nieco hybe, tak pre istotu uz od 15hod nejem 😅
ja zatial nad dietou neuvazujem, za tieto dni som si celkom oblubila zeleninove salaty a razne knackenbroty, som zvedava do kedy mi budu chutit 😀
@1lussy1 zacala si dukanovu?
@1lussy1 a zjedla si aspon dve lyzice tych otrub? ja som si rano urobila toast a bola som cely den ok. predsa len nieje dobre byt cely den len na mase a jogurtoch.
inak baby zajtra je spln, tak kila pojdu lepsie dole. 😎
@angie267 presne 9 kg, zo 65 na 56 a ja už na delenej ostanem asi celý život, netreba variť zvlášť, iba sa vyhýbať kombinácii mäsa s ryžou al. mäsa so zemiakmi atd...ja keď si dám mäso tak len so šalátom či zeleninou, prílohy odignorujem. Ryžu jem len keď spravím rizoto,ale to tam musí byť fakt vela zeleniny,až decká frflú 😀 a zemiaky takisto, velký šalát si k nim spravím a hotovo. Kedysi na začiatku mi pomohla knižka Fit pre život od Harveyho Diamonda, tam som pochopila čo s čím nemám miešať.. Vyhovuje mi to, nikdy nie som hladná ako kedysi pri všelijakých na hlavu padnutých diétach typu kapustová či ryžová..
dobre ranko zienky 🙂 tak ja som sa dnes po prvom dni odvazila a man -1,4kg SUPEEEEERRRR!!!! vobec som necakala, ze to pojde tak rychlo. aj ked 1.faza sa vola UTOCNA, ale aj tak som si nemyslela, ze prvy den tolko pojde dolu. chcela som si dat 3dni 1.fazy, ale asi ich skratim len na dva a od zajtra idem na 2.fazu 😝 😀
@cat kedysi som chcela drzat dietu s tou kapustovou polievkou 😒 fuuuujjjj... ako som si tu polievku uvarila, som ju ani do ust nemohla dostat. ma hned natiahlo... ale to bolo uz hroooozne davno. to som bola este slobodna, skareda a tucna 😀 😀 😀 teraz som vydata, krasna a stastna 😎 a ked dam do leta dole tie zvysne kila tak budem asi lietat od stastia 😀
@happysmile ahoj áno dala som si včera tie otruby ale nevadí dnes pokračujem skúsim si spraviť na obed pizzu uvidím či sa to bude dať jesť 😀
čo budeš dnes jesť?
ja dnes - 1 kg dole co som sa dost potesila aj ked to bolo hned ranne vaznie ale aj tak 😉 Kupila som si napoj slim fast s prichutou caffe latte tak skusam ci nepomoze aj toto poskusala som uz kadeco ale ide to tazko tazko preco tie kila isli hore lahko a dole idu tak tazko mohlo by to bit umerne co myslite 😉) ?
@1lussy1 ja som si teraz na ranajky dala kavu a ten toast co vcera, len som si miesto korenin dala skoricu. mnam 🙂 desiata asi jogurt. na obed uz mam rybu vybratu z mraziaku. olovrant tvaroh a na vecer bud vajicka alebo kura? este neviem... a co si ides dat na pizzu? myslim, ze teraz v 1.faze sa este zelenina nemoze 😒 ci ides podla seba a nie podla dukana?
@happysmile dam si iba salámu a syr
jej no super , ze je ten spln konecen sa mi pohne vaha, lebo uz vyse tyzdna mam furt rovnako a to som uz rozmyslala, ze utrem prach z mojho eliptora... 😀
@happysmile mňa tá kapusta na 3. deň tak zdula,že som strávila noc na hajzli a išlo mi s prepáčením riť roztrhnúť, odvtedy takéto pokusy nerobím 😀
Ja som si dnes dala na raňajky ovocný pohár -z odšťaveného grepu a pomaranču, volské oko /došla mi nato chuť/ s kúskom tmavého chceba, na desiatu kiwi, na obed si robím pangasa so šalátom, na olovrant nakrájam jabĺčka, na večeru asi to čo na obed.. a inak kúpila som si odšťavovač, aspoň 3x do týždňa povinne pijeme šťavu z mrkvy, cvikly a jabĺk.
@1lussy1 aby ti zase neprislo zle... to sa mi zda malo na cely den 😅
@danilienka a kolko uz drzis dietu? mozno preto vaha stagnuje, ze je to dlhsie obdobie 😉 , veru aj ja by som mala niekde z povala vyhrabat steper 😀, ked bude na ociach mozno sa nan aj postavim 😀 😀 😀
@cat 😀 😀 😀 aspon poriadne precistila ta kapusta 😀 a urcite si mala spon 2kg dole 😉 inak odstavovac je super. moje baby miluju odstavenu mrvku. by ju pili aj kazdy den, len potom by vizerali ako dve oranzove slniecka 😀 ja sa chystam odstavovat v 2.faze 😉
baby ja som dnes taka namotivovana, ze zacinam rozmyslat, ze zacnem dnes cvicit 😀 😀 😀 (ale zatial som len pri rozmyslani xixixi....)
@adoracion ja sa tiez vazim len rano (na Evu xixixi... 🤐 ) pekne po vsetkych potrebach 😅 a niekedy mam pocit, ze aj sponka co mam vo vlasoch mi pridava 5kg naviac 😅 preto radsej nic na sebe, nech nemam skreslene informacie 😀
@happysmile aj ja som mala taky pocit ale dala som si zo seba dole hrubsi sveter a odvazila ho nevazi ani 100 g nebude to asi tym 😉
neviem sa donutit pit tolko vody proste nejde to domna, pijem ten caj zihlavovny to nejako zvladam ale kde tri litre vody denne a este k tomu v zime ....😢
@ivanulienka81 co su tie knackenbroty

Este aj tu su dobre recepty, len prekladac na googli to preklada dost divne,,,cha
http://forum.dieta-dukan.pl/viewforum.php?f=13