icon

Chudneme od 1.2.2012

zvonkohra
30. jan 2012

Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂

danilienka
7. feb 2012

@happysmile od 17.12..za chvilu to bude 2 mesiace...

angie267
7. feb 2012

@happysmile ja sa tiez vazim len rano a nic na sebe nemozem mat 😝 😝
@cat odstavovac je super vec, aj ja ho mam len som leniva ako pes na nom si pripravit stavu. Inak dobre si dala pri tej delenej dole kg, dufam, ze aj mne sa nieco podari aj ked len taku svoju drzim.
A este jem v tabletkach jablcny ocot.

ivanulienka81
7. feb 2012

tak damy, dnes som prevazila, tak mam -1kg, takze pokracujem dalej 🙂
@zvonkohra to su take razne trvacne chlebiky s obsahom vlakniny...

angie267
8. feb 2012

@ivanulienka81 super, ja mam tiez o kilo menej, takze aktualna vaha 61kg zo 67kg este styri kila dole a budem celkom spokojna 🙂 ja som si dnes kupila v jednote vola sa to Racionela su to take chrumkave gulicky, obsahuju velke mnozstvo vlakniny a vela dalsich zdravych zloziek a celkom je to aj chutne jedla som to v jogurte.
Dnes som pre rodinu robila plnene placky, ach skoro ma svihlo pri tom prazeni ako mi to vonalo, mala som co robit sa udrzat, ale nedala som si a ani nedam, musim byt silna 😝

happysmile
8. feb 2012

tak ja mam dnes o 1kg menej 😀 sice neviem, co budem dnes varit ani pre seba ani pre osadenstvo nasho domu?! ale ved mna nieco napadne 🙂

pekny chudnuci den spolubojovnicky 😎

miskadusko
8. feb 2012

@happysmile ja nedržím dukanku- iba podla nej varím, včera som robila tú picu- a dnes som musela znova, je fakt super... 😉 ja neviem kolko som schudla lebo som sa na začiatku neodvážila ale 2 kilá mám už určite dole, ale mne ide hlavne o pás tak cvičím a cvičím. no snád sa to do leta trochu pohne aj čo sa tíka pááásu 😎

slimstar
8. feb 2012

ja vam drzim palce, najdite si niekoho s kym budete sportovat, chodte von. jedzte to co vam chuti ale v mensich mnozstvach. ja sa vobec nezaoberam vahou, zbytocny stres. ale nejem sladkosti, pohyb je zabava a mam stale tu istu normalnu vahu.

adoracion
8. feb 2012

ale ja nemam problem udrzat si vahu nech zjem hocico uz rok som nepribrala, ale na chudnutie asi nemozme jest co nam chuti to by bolo hehe 😉

happysmile
8. feb 2012

@miskadusko prosim ta mohla by si mi sem hodit recept na tu pizzu? alebo aspon link nech je najdem. Diky! ja som uz pozrela tolko receptou, ze mam teraz chaoz kde som co videla?! 😀

1lussy1
8. feb 2012

@happysmile ahoj tak ako postupuješ dnes?Ja som si urobila na obed kuracie prsia a zahustila som to kukuričným škrobom včera som mala tú pizzu presne tú čo sem dali ten recept a bola celkom dobrá. 🙂

happysmile
8. feb 2012

@1lussy1 ahoj, tak ja rano klasika toas a kava, potom vanilla jogurt, na obed som si dala cottage cheese so skoricou a umelym sladidlom(to ti bola mnamka 🙂 ) orovrant syr a teraz som si urobila vajicka so sunkou a so syrom. som napratana az, az... som zvedava ci aj rano bude ubytok, lebo dnes som si ozaj dopriala 😅

x_martyna
8. feb 2012

@ivanulienka81 @happysmile @miskadusko Gratulujem!!!! Ja sa odvazim a premeram v piatok. Som zvedavá, či aj ja sa budem tešiť z niakeho úbytko alebo trieskať hlavou o stenu 😝

zvonkohra
autor
9. feb 2012

dobre vam to ide baby drzim prsty

1lussy1
10. feb 2012

no tak mám 2kg dole 🙂 teším sa že to ide včera som aj cvičila a dnes sa tiež chystám 🙂

happysmile
10. feb 2012

@1lussy1 super 🙂 a uz si v druhej faze?
ja som sa este k cviceniu nedostala 😅 ale raz to priiiide, a ten steper vytiahnem 😀 😀 😀

danilienka
10. feb 2012

Ahojte zienky, ja dnes rano -11,6kg, super...uz su mi velke vsetky veci, nemam co nosit, lebo tie druhe co mam v skrini/ predporodne/ su mi zase este male...cha

1lussy1
10. feb 2012

@danilienka a to za kolko si tolko schudla?ty držíš tu dukanovu?

1lussy1
10. feb 2012

@happysmile ahoj ja som ešte stále v prvej chcem v nej ešte aspon cez víkend zotrvať tak uvidím 🙂

happysmile
10. feb 2012

@danilienka super, gratulujem!!! len tak dalej 🙂
ja som sa dnes postavila na vahu a uz mam "len" 63,9 tak sa vytesujem...pekne to ide dole. a to sa vobec neobmedzujem. a co je dolezite vobec nemam chut na sladke, co ma neskutocne tesi. lebo ja som bola zavisla od cokolad 😅 a aj viac pijem (vodu samozrejme 😀 ) ako pred dietou. predtym som do seba dostala max.2dcl vody a dve kavy denne.... aj sa to hanbim napisat, ale je to pravda, tak sa tu nebudem hrat na neviem co?! 😀 😀

zvonkohra
autor
10. feb 2012

@1lussy1
@happysmile kocky supeeer a to ste isli podla tej dukanovej hej???a to od pondelka ste schudli 2kg?co ste jedli preboha?

happysmile
10. feb 2012

@zvonkohra ano, ja idem podla dukanovej a drzim to fakt poctivo 😉 neobmedzujem sa, ale zas ani neprejedam. od pondelka po dnesne rano uz bolo dole -3,4kg 😀 pozrela som vela stranok, nasla kopu receptov, takze urcite sa da vybrat na co ma clovek chut. pravdaze okrem bieleho peciva, zemiakov, ryze, ovocia... ale ved ked si prestudujes tak budes vediet 😉

zvonkohra
autor
10. feb 2012

@happysmile kolko dni si drzala tie bielkovinove dni?

happysmile
10. feb 2012

@zvonkohra 😀 😀 😀 moja zlata! ta dieta je len o biekovinovych dnoch! 😀 😀 😀 1.faza cisto len bielkoviny plus otruby a 2.faza striedas biel.dni s biel.plus zelenina. az v 3.faze postupne pridavas vsetko. moja 1.faza trvala 3dni. terau som druhy den v 2.faze 😉

zvonkohra
autor
10. feb 2012

@happysmile aha cize 3 dni bielkovinova faza hej?a co si jedla a kolko krat do dna????a skusala si ten toust je to lahky postup ale nerozdz??a teraz v 2 faze mas zeleninove a to vsetko jes?odpis ked budes mat cas 😀

danilienka
10. feb 2012

@1lussy1 Ano mojka dukanovku, ved preto som Vam ju tu odporucala 😀 , lebo pri nej nehladujes a je bez jojo efektu..ja som s nou maximalne spokojna 😀
No uz ju drzim 2 mesiace. Ale ja este musim zhodit aspon 20kg a podla vypoctov na original dukanskej stranke, by som tak mala dosiahnut moju vahu na konci leta. A potom mat rok tretiu fazu. Samozrejme ak chces schudnut menej, tak to pojde do leta urcite dole a 3. faza je kratsia / za kazde zhodene kilo 10 dni 3. fazy/.
Dnes si robim vynikajuci obedik/ zapecene baklazany so sampionami....chcete recept...skoro ziadne kalorie!!!/ 😵 🙂

danilienka
10. feb 2012

@happysmile vdaka, aj ja ti gratulujem......nuz a to by si mala ozaj viac pit... ja som pocas kojenia zvykla aj 3,5litra a teraz menej tak 1,5la az 2l.

zvonkohra
autor
10. feb 2012

@danilienka pockaj do 1 fazu drzim 3 dni a 2 fazu kolko????ja som s tohooo voooooooooool

danilienka
10. feb 2012

@zvonkohra 2. faza kym nedosiahnes pozadovanu podla teba idealnu hmotnost

zuzik1983
10. feb 2012

ahojte, kukam, ze sa vam s tou dukanovkou dari,mne sa to moc nechce studovat, ale zacala som, lebo som so seba dufala.kedze by som chcela schudnut takych 10-12kg, ako dlho mam drzat prvu fazu? a mozem v 1 faze mlieko? to tam spomenute neni. tie otruby sa daju kupit v potravinach? a ako vyzeraju prosim vas?