Chudneme od 1.2.2012
Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂
@zvonkohra 1.fazu drzis podla toho kolko potrebujes schudnut 🙂 niekto drzi den, niekto 7dni 😉 max.sa vraj moze drzat 10dni. nie viac. ak vies po anglicky tak tu mas link http://www.dukandiet.co.uk/ vypln to ruzove okienko na pravo a potom je tam este niekolko otazok o vahe a tak. tam ti krasne vyrata kolko mas drzat ktoru fazu a aj kolko by si mala schudnut. ak nevies ang. tak ti najdem potom link kde to baby na fore pekne vysvetluju co kam vypisat (taky doslovny preklad 😉 )
co som jedla si uz presne nepamatam. nezapisujem si co jem. ale ked budes chciet poradit, kludne mi daj vediet. ja sa este radim na FB tu http://www.facebook.com/#!/pages/Dukanova-diéta...
@zuzik1983 no radim ti prestudovat 😉 neda sa nieco drzat ked ani nevies o co ide 😎 a mlieko pit mozes, ale musi byt s najnizsim obsahom tuku. ja som si tu u nas zohnala "slim milk" 0% tuku . vlastne jes iba bielkoviny, to su syry, maso, jogurty (nie ovocne!) tvaroh a vsetko musi byt nizkotucne a najlepsie s 0% tuku.
@ivanulienka81 dakujeeeeem... 🙂
@happysmile tak aj mne by si mohla poslat ten link, lebo neviem tak anglicky, aby som si to dokazala prelozit. dnes som bola na nakupe, som nakupila nejake nizkotucne jogurty a tvarohy, ale tie ovsenne otruby som nevedela zohnat, kde ste kupili? ,tak som kupila psenicne.mozu byt?a to len tak s jogurtom alebo same?
@zuzik1983 mali by byt oboje tie otruby. tu mas recepty ako ich vyzit http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/chlieb... ja si robim kazde rano ten toas upne dolu na stranke. robim si ho na slano alebo sladko. aku mam chut. upiekla by som si aj chleba, len nikde tu nemozem zohnat majzenu a kukuricny skrob ☹ .
@zvonkohra @zuzik1983 konecne som nasla na forum preklad k tej tabulke na ang.stranke. skopcila som to a tu to mate. ak nebudete niecomu rozumiet kludne mi dajte vediet, hned ako sa dostanem k pc tak poradim 😉
http://www.dukandiet.co.uk/
Ruzove okienko
Vypln:
First name - meno
Your target weight - klikni na change a vyber si kg, potom vypln tvoju vysnivanu vahu
Gender - Female (zena)
Need to lose weight fast - Yes/NO (ci pottebujes rychlo schudnut)
Potom stlac GO
What is your current weight? Aktualna hmotnost
Your email: Email
Have you already followed any diets in order to lose weight? Kolko diet si doteraz drzala
What is the most you have ever weighed? Kolko si doteraz najviac vazila (okrem tehotenstva)
After the age of 18, excluding any period of illness, what is the least you have ever weighed? kolko si najmenej vazila po 18tke - okrem chorob
What is your stable weight? This is the weight maintained without any
special effort and when eating spontaneously Aka je tvoja stabilna vaha - ktoru si vies udrzat bez namahay
What is your height? Vyska
In your family is there a tendency to put on weight? Mate v rodine sklon k priberaniu?
How many pregnancies have you had? Kolkokrat si bola tehotna
When you check what you eat do you feel as if you lose weight easily?
Ked sa kontrolujes v jedle, mas pocit, ze lahko chudnes? With ease - Lahko With difficulty - Tazko
Does eating less make you feel tired? citis sa unavena, ked jes menej?
Lets assess your bone structure: Tvoja struktura kosti - Vezmi lave zapastie medzi pravy palec a ukazovak. Ak sa prekryvaju, zvol prvu moznost, ak sa dotykaju, zvol druhu, ak sa nedotykaju, tretiu.
Date of birth: Datum narodenia
Choose your username: Tvoja prezyvka na ich stranke
Your password: Heslo
Password confirmation: Heslo
Go
ahojte tak dnešný den mám zas dole o pol kilo ale ja to zas tak striktne nedodržujem ja pijem polotučne mlieko jogurt mám 3% ale iba biely ale snažím sa len ešte kojím tak nerada by som prišla o mlieko 🙂 ale aj tak to ide dole
@happysmile dakujem velmi pekne, tak si idem trosku postudovat.zacnem asi az od pondelka, kedze dnes idem na oslavu a zajtra k rodicom na obed, to by sa dodrzat nedalo
@happysmile potom kuk len az poobede ked mm vezme malu k babke 🙂
@1lussy1 dobreee a aka je tvoja vysnivana vaha dat dole kg?kolko dni si drzala bielkovinove dni?
@zvonkohra ja planujem schudnut na 65 ale spokojna aj so 67kg. a bielkovinove dni držím od utorka a ešte chcem vydržať do pondelka a potom pojdem na 2..fázu ale pijem plnotučne mlieko, vždy si dám kúsoček z niečoho aj ked len kúsok ale ked varím musím skúsiť či je to jedlé aby som manžela neotrávila 😀
jaj babeny, normalne sa zacinam namotavat na tu dukanovu dietu 😅 no ale este vydrzim februar a potom uvidim...
@ivanulienka81 odkladas? 😀
baby tie co uz dlhsie chudnete tou dukanovou dietou, akym tempom sa cca chudne v druhej faze?
@zuzik1983 tak cca 0,5-1kg za tyzden..ale samozrejme, ze to kolise a cez BZ dni vaha stoji /lebo zelenina drzi v tele vodu/ a cez cisto B dni sa to zase pohne...
@happysmile no skor by sa mali iba ovsene, lebo psenicne obsahuju lepok a su aj kalorickejsie...a HNUSNEJSIE... 😎
@danilienka a ty uz sin kolko schudla? za cca aku dobu je mozne schudnut 10kg?
@zuzik1983 ja no 17.2. to bude dva mesiace a som -11kg, ale teraz to ide strasne pomalicky a niekedy aj vaha stoji, alebo sa mierne zvysi /hlavne pred menzesom a cez/ ...ale ide DOLE !tak to nevzdavam... 😎
čaute,oddnes som na Dukanke- trochu som si to naštudovala, tak som zvedavá či vydržím 😒 😀 ...
@miskadusko vydrzis! neboj, ja som sa tiez bala, ale je tolko receptov a aj sladkych... ze urcite si vyberies 😉
tak koceny, ja po vikende (kde vaha stagnovala, a uz som si myslela, ze to vzdam 😅 😎 ) som sa postavila na vahu, a ajhla mam 63,2kg jupiiiiiiiii..... a to som vcera jedla segedin, len som si nedala knedlu, ale urobila som si nocky podla dukanoviek 🙂 juuuj, taka som happy!!! a dokonca som zacala aj cvicit, sice len 5tibetanov, ale svalovku a bruchu mam poriadnu 😀
@danilienka to neni taka dlha doba, super ti to ide
ja to asi vzdavam, nasla som diskusiu, kde baby po schudnuti nabrali kila naspat a ze je to drasticke a rozhadze to cely metabolizmus. ja som prave pre toto nikdy nedrzala ziadnu dietu a bojim sa ze priberiem este viac 😒 a navyse aj tak neviem zohnat tie ovsenne otruby, u nas to nikde nemaju
@happysmile kolko ju drzis a a na akej vahe si zacinala?
@zuzik1983 nevzdavaj to a aku dietu drzali tie babenk? Urcite nie tuto, lebo ked si poriadne prestudujes dukanovu, tak najdes, ze je bez jojo efektu, lebo pstupne do jedalnicka v 3. a v 4. zaradzujes aj zakazane potraviny.
Ovsene otruby si ja osobne kupujem cez net a naraz aj 3kg, lebo u nas v zdravej vyzive su furt vypredane.
Kolko vazis ty a kolko chces schudnut?
@zuzik1983 Zuzka ja som zacala presne pred tyzdnom v pondelok. vaha na zaciatku bola 67,3kg. tri dni som mala 1.Fazu a od stvrtka mam 2.fazu. presne za tyzden som zhodila 4,1kg. ide mi to velmi rychlo dolu. co som prekvapena. a citim uz aj na rifliach, ze som chudsia. dnes som si zapla opasok o jednu dierku 😀 tak sa vytesujem.
konecne som zacala cvicit 😀 a dokonca som si dnes z povala zniesla aj steper, tak snad aj ten vyuzijem. som sa zapotila, len ked som ten prach z neho utierala 😀 😀 😀
baby ale co je najdolezitejsie uz nemam migreny a bolesti hlavy!!! dva mesiace dozadu som bez ranneho nurofenu, alebo panadolu neurobila nic. a teraz som si uvedomila, ze ma prestala boliet hlava a myslim, ze od utorka, alebo stredy?! som si ani tab.nedavala 😀 a konecne mi nehapruje tlak. hrozne mi lietal, hlavne diastolicky(ten spodny) som mavala tak 100, 95, 105 malo kedy 90,85, a teraz ked si zmeram tlak, tak mam suprovy!!! 125/85. parada, tesim sa sama zo seba 😎
@happysmile díky za podporu 😉 s tým utieraním prachu zo stepera si to tak milo napíísala 😀 . No uvidíme, nakúpila som si kuracie mäso a pečienku- našla aj recept na paštiku tak sa idem pomaličky hrajuškať a po troškách kuchtiť. prááve som z trúby vytiahla zapečené krabie tyčinky tak už mám nachystané na zajtra 🙂 . díky za podporu ...
@miskadusko fiha?! zapecene krabie tycinky? hmmmm, to moze byt dobre! mozes sem dat recept? alebo mi ho posli do spravy 🙂 dakujem!!! a nemas zaco, ved nato sme tu aby sme sa popdorovali a motivovali 😉 😀
no tak ja tomu nechápem tak už som mala kilá dole a dnes ked som sa postavila na váhu tak som mala o pol kila viac ako pred tým nechápem tomu ☹
možno je to z toho že cvičím každý den zumbu no fakt neviem
@miskadusko dakujem za recept, dnes vykusam na obed 😉 😀
@1lussy1 moze byt. mozno sa ti menia tuky na svaly a preto ide vaha hore 😉 svaly su tazsie ako tuk. a ked zumbujes kazdy den, tak snad preto 🙂
tak baby, ja som vcera 2x stala na stepery 😀 ale nielen, ze som sa postavila 😀 😀 😀 , ale zvladla som ja 500 stepov (na kazdy raz, co sice nieje vela ale na zaciatok staci. netreba nic prehanat) 😝 neuveritelne ma palili stehna. snad sa mi spalil aj tuk, ked to tak bolelo 😵
@happysmile poslala by si aj mne ten recept prosím?vyskúšam
@1lussy1 ok, posielam do spravy 😉
@danilienka no urcite drzali dukanovu dietu, ale uz neviem najst, kde som to citala.som si to precitala, viem, ze sa pridavaju aj zakazane potraviny.na ktorej stranke kupujes? ja vazim 63,5 a chcem schudnut 10kg.ono sa zda, ze je to vela,co chcem schudnut,ale ja som totiz strasne malicka mam len 158cm
a aj na tej dukanovskej strannke, dukanova dieta v mediach doktorka hovori, ze ani dukanova dieta nechrani pred jojo efektom
@happysmile no pekne ti to ide veru. ja cvicim kazdy druhy den na orbitracku cca30-35 minut
baby a dakujem za podporu, fakt neviem, co mam robit.uz som zo seba nestastna, za posledny tyzden dalsie kilo hore a to ozaj ani vela nejem a cvicim 😒
@happysmile
@1lussy1 môžeme si spolu každý den písať recepty ktorá čo ide variť aby sme mali inšpiráciu i ked happysmile - ty si už v druhej fáze, ale to neva. hm ?

@happysmile paradne ti to ide.... super 😉