icon

Chýba mi spriaznená duša

22. nov 2022

Mám také zvláštne stavy.Všetky moje kamošky sú vydate,majú deti..Už nieje toľko času na stretávanie.Ja mám tiež dve deti,no som po rozvode a teraz,keď by som najviac potrebovala pokecať pri poháriku vína zrazu nikto nemá čas.Ja rozumiem,že majú svoje rodiny,že je to priorita,skôr ide o mňa,že sa cítim tak strašne sama.Proste ísť niekam na výlet,kľudne aj s deťmi,vlakom,autom,spraviť si program.Všetky si robia program so svojimi manželmi,čo je samozrejme…Len….Mám nejakú depku…Ako ste vyplnali vy ženy svoj voľný čas?Este nepracujem,som na materskej a prepína mi z toho 🤦🏻‍♀️

77daniela77
22. nov 2022

Ja som chodila s dietatom do turisťáku,tam bolo veselo a mala som aj rozvedene kamaratky s detmi tak sme chodili na vylety.

ivangeline
22. nov 2022

No ja chodim do skupiny mamiek a stretavame sa raz za mesiac bez deti. ;) Potrebujes cas s niekym,urcite hladaj dalej. Skusaj dohodnut nejaky termin. Ozaj je tazke sa zladit,ked su male deti a rodiny ale kde je vola,tam je cesta. A byt len s manzelom bez deti nie je tiez cestou? xD

marianarem
22. nov 2022

Kamoska rozvedena chodila na internet, nie vyslovene na zoznamky, ale asi na nejake len nezavazne chaty, neviem presne. S kadekym sa tam zoznamila a pokecala, s niektorymi sa aj stretla (len ako s kamosmi), nakoniec si tam nasla aj moveho priatela. Nie je to pre kazdeho, ale je to tiez moznost.