Chybala by vam, ak by ju zakazali?
áno 😀 ja aj v zime kľudne kúpim
nie
Netuším kto by mohol zakázať zmrzlinu, no ja klasickú už nemôžem. Kedysi som sa vedela v horúcom lete “prestravovať” na nej. Ja už jedine vegan alebo sorbet. Človek si zvykne. Nejde o život, nejde o nič. 🍦
Tá “stankova” by mi nechýbala , ale tá z obchodov áno - mám to ako relax , keď decká zaspia a ja si pomaly vychutnávam😂
Okrem letných horúčav, jeme zmrzlinu kedykoľvek, takže áno chýbala by aj z obchodu a zo stánku - najmä točená.
Áno, ale len tá z obchodu. Taká do kornutku mi nechutí 😁
@kleopatra114 ja tak isto😁 keď viem, že manžel s dcérkou nebudú doma, kúpim si moju najobľúbenejšie Häagen-Dasz a relaxujem 🙈
@aculy áno, jedna z mojich favoritov. Aj teraz polka kelimku padla za obeť🙂
samozrejmeee
nie 🙂
Nie radšej mám nanuky
Nie a nemam 5r aby mi ju niekto mohol zakazat. 🤣Studena voda by mi chybala.. Cize chladnicka by mi chybala Keby ju zakazali.
Nechybala. Nie som blazon do zmrzliny. Ale ako zakazali? Nieco sa chysta?
Nie, zjem tak dva kopceky rocne, takze bez problemov sa bez nej zaobidem.
To je úplne individuálne,mne by nechýbala vôbec
To čo je za otázka..
Áno, chýbala, ale iba zo stánku, z obchodu nekupujem, teraz pri 2. tehu som si prvýkrát v živote kúpila zmrzlinu vo vaničke 😂😂
My si robíme domácu
Zmrzlina sa da jest v akomkolvek stave,studena aj roztopena.🙂
myslim si, ze by chybala, no pre nieco by mi ju isto zakazali, takze by som to bohuzial musela len vydrzat...
nie
Aky je zmysel otazky? Ci sa niecoho vieme vzdat? To zalezi od motivacie. Ako vsetko. Keby mi ju "zakazali" z rozkose, tak by som povedala ze ano. Ale som v situacii, kde sa dietatu potvrdilo aBKM, takze nemozem nic mliecne, a zmrzlina je out. A aj vacsina sorbetov a podobne, oni sa sice tvaria ze su ovocne, ale nie vzdy je to tak. A uz som tak prezila 2 leta. Deti mi za to stoja.
prazdniny zacinaju az vo stvrtok, ci? este dost casu na taketo typy otazok.
Vôbec nie. Nemám ju veľmi v láske.
Nie
Kto chce zakazat zmrzlinu?
Nie 🙃