Chystáte sa v pondelok do obchodov?
Ahojte chystate sa v pondelok do obchodov??? Vsade citam osial ludi ako naklusu do obhodov az ma z toho mrazi 🤦♀️ Ja sama pracujem v obchode a teda aj my sa otvarame, hoci aj pocas zatvorenia sme mali prace viac nez dost kvoli eshopu, no az ma chyta panika co to bude. Nechcem nikoho urazit ale spominam si na maj ked sa tiez po 2 mesacnom zatvoreni otvorilo a ludia co stvarali, to nemalo obdobu. Nielen ze boli hruby a drzy na nas predavacov ako keby sme si my vymysleli obmedzeny pocet zakaznikov, niektori to uplne ignorovali a rovno ciarou si mierili do obchodu akoby nic aj po upozorneni, boli nervozni ze sa mu nevenujem hoci popri nom bolo dalsich XY zakaznikov. Proste des. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@jana_eyre_2 tak pri oblečení je to možno aj trochu pochopiteľne, noha sa dá odmerať a podla toho kúpiť topánka, ale chápem, že niekto si to radšej v obchode odskúša. Ja zvyknem online riešiť aj rôzne veci do bytu, vône, knihy, občas nábytok, očné šošovky, tvorivé veci pre deti, textílie, cumle na flasu, keď sa pokazí, umelé mlieka, športové veci až po avivaze, silikóny, tmely, lepidlá do domácnosti, všetko 🙂. Stále je čo treba proste.
hmmm tak to ti teda verim, ako mne je doslova zle ked to vidim a verim tomu, ze od pondelka to bude pred tymi obchodmi nieco strasneho. ako taha ma to ale povedala som si, ze isto nie, cakat niekde vonku hodinu. aby som sa dostala dnu? tak to radsej este vydrzim
@emilka_1 a kde vieš zistiť vnútornú dĺžku topánky v decathlone? My tam síce kupujeme topánky už dlho, ale každy typ obuvy podľa športu má troška rozdielnu veľkosť.. čiže keď najstaršiemu synovi je dobrá 38 v turistických topánkach, pri walking topánkach alebo bežeckých to tak nemusí byť, lebo tam býva rovnako oznacena veľkosť troška ina.. tak isto pri ostatných deťoch čo.maju inu velkost.. čize síce by som im ich mohla zmerať, ale nemám žiadnu vedomosť, že si v decathlone viem pozrieť aku topánky majú vnutornu dĺžku.. to sa možno dá pri 2rocnych detičkách a topánkach, určite nie pre deti čo už sú veľké.. rátam s tým že topánky čo prídu budem musieť meniť, to ale už určite nebudem robít online, pretože práve najstarší už má posledné tenisky, čo sú mu také že ešte chvíľu a rozpadnú sa..
Neviem ako vám, ale mne zatiaľ nikdy objednané oblečenie nesadlo veľkosťou. Ani topánky. Toľko k tomu. 😃
@emilka_1 rano alebo den pred tym pride mail, ze bude zasielka dorucena, ale ziadne cislo. Ale ja zijem v Spanielsku. Ale napriklad pred tym sme byvali na Malorke a tam mi vzdy volali aj ked uz boli na ceste, ze do pol hodiny su u nas a aj ked prisli. Teraz sme v Katalansku a vobec. Ako niektori uz priblizne viem, kedy chodia, ale je to presne okolo 13. hodiny a vtedy musim po malu do skolky. Parkrat som uz na neho mavala na ceste. Ale napr. jeden ochota ziadna, mal ist vyzdvihnut zasielku, stretla som ho cestou, vravim, ze o 10 min budem doma, ci moze zbehnut najprv k inym a potom k nam, ze nie 🤷♀️
@amelie2017 jaaaj, tak tomu potom rozumiem a závidím to Španielsko 😀
Hehe,no neviem či ostanú obchody otvorené až dva týždne, to ste optimisti :D. Vraciam sa po rodičovskej do práce a nemám nič na seba. Cez internet asi nevyskúšam nohavice. Takže nie že chcem,ale musím.
@ptmt1011 tiež som taká istá , každý deň čo majú na sebe ide do koša na pranie a čo už z hoc akého dôvodu nejde oprať majú na doma
Do obchodu chodím len keď niečo potrebujem...zatiaľ to vyzerá, že mám všetko... A aj tak nemám peniaze 😂😂😂
Ja vôbec neplánujem. Ja aj deti mame všetko a aspoň som sa naučila, že nepotrebujem každú hlúposť, ktorá mi napadne. Žiadne Pepco, ani HM a podobne.
Ja pôjdem do nášho dedinského obchodu treba nám už ponožky 😃 ale inak neplánujem nákupy 🤷♀️

@amelie2017 väčšinou mi príde sms alebo mail a v 99% prípadoch tam je číslo na kuriéra, nedá sa mu zavolať? Ja napr volám vždy, lebo zákon schválnosti, určite by prišiel práve vtedy, ked na obed uspavam obe deti 🙈 nebudem čakať, kým zavolá on, to by dopadlo. Tak mu zavolám a dohodneme sa, a neni problém.