icon

Chystáte sa v pondelok do obchodov?

14. apr 2021

Ahojte chystate sa v pondelok do obchodov??? Vsade citam osial ludi ako naklusu do obhodov az ma z toho mrazi 🤦‍♀️ Ja sama pracujem v obchode a teda aj my sa otvarame, hoci aj pocas zatvorenia sme mali prace viac nez dost kvoli eshopu, no az ma chyta panika co to bude. Nechcem nikoho urazit ale spominam si na maj ked sa tiez po 2 mesacnom zatvoreni otvorilo a ludia co stvarali, to nemalo obdobu. Nielen ze boli hruby a drzy na nas predavacov ako keby sme si my vymysleli obmedzeny pocet zakaznikov, niektori to uplne ignorovali a rovno ciarou si mierili do obchodu akoby nic aj po upozorneni, boli nervozni ze sa mu nevenujem hoci popri nom bolo dalsich XY zakaznikov. Proste des. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

mariska1989
14. apr 2021

@ptmt1011 som na tom rovnako ,niečo strašné aj obuv im treba a už som raz objednala a dopadlo to že som to musela vrátiť a na výmenu nemali už správnu veľkosť , u nás Tesco není veľkosť žiadna na malú 🙈 oblečenie točíme ako keby sme boli chudobný a nemali na oblečenie 🙈

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
mariska1989
14. apr 2021

@ptmt1011 ono keď sa darí tak sa darí 🙈 , ja na šťastie na seba nič nepotrebujem ja nosím legíny a čo som objednala bolí okakurat fakt už to spodné prádlo a botasky potrebujem ale seba nebudem riešiť na prvom mieste sú až deťom kúpim ...dokonca som si všimla že pepko majú 50% zľavy asi zas na textil takže to bude asi veľa ľudí 🙈 ja musím deti pomerať a v pondelok tam budem asi čakať kedy otvoria až uchmatnem veľkosť ,,až sa hanbím že fakt musím ísť hneď prvý deň ale situácia je aká je 🙈

alexas56
14. apr 2021

@lesana25 to ja tiez nechapem..:D

qetka
14. apr 2021

ja teda nie uplne chapem, ze si ludia nevedia zohnat oblecenie cez interner. Ci uz bazar, obchody, alebo vymenne skupiny. Rozumiem, ze ma clovek oblubeny obchod a chce si popozerat, ze na nejaku postavu sa tazsie zhana a treba to vidiet. Tiez obuv moze byt loteria (ja ale napr. nakupujem v protetike a tam presne povedia ktore su na aku nozku, ale tak OK) Ale, ze dieta nema ponozky, lebo su zavrete obchody, tak to fakt nepochopim. Na fb som zadala v marketplace “ponozky nove” a vyhodilo mi nekonecne vela inzeratov vsetkych velkosti. V bazare na MK su urcite tiez na vyber...

alexas56
14. apr 2021

Ja určite pôjdem podporiť miestne obchody..boli vo velmi ťažkej situácii a u nás aj množstvo obchodov skončilo..súcitim s nimi a viem, že to mali veľmi ťažké..zato veľké obchodné reťazce mohli predávať všetko...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
weronika171717
14. apr 2021

Keby radšej otvorili wellness, tam by som išla hneď v pondelok aj na 2 týždne, ale obchody mi nechýbajú.... Nakúpila som si cez net......

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
elibelipebeli
14. apr 2021

Mne asi niečo ušlo, ja na rodičovskej ani nestíham registrovať pri mojich 3 šidlach nejaké novinky 😂 riešim akurát, že druhý stupeň konečne ide do školy, obchody som nestihla riešit. Co všetko sa otvára a za akých podmienok?

qetka
14. apr 2021

@ptmt1011 ja som ponozky zohnala aj v lidli. Pekne rano o 7:00 a bolo vsetko 🙂 A tu v bazare nakupujem fakt vela a nikdy som nenarazila na podvodnika. Ale tak tvoja vec.kludne chod do obchodov samozrejme. Chapem, ze ti je to lepsie. Len si myslim, ze aspon nutne veci si vedela riesit cez net, ale asi to este nebolo take surne 🤷‍♀️

emilka_1
14. apr 2021

@ptmt1011 väčšina obchodov mala počas krízy poštovné zadarmo, na vrátenie aj 100 dní. Keď nevieš, čo sadne, poobjednávaj 2 veľkosti zo všetkého a čo nebude dobré, to vráť. V krabici ti príde štítok pre vrátenie, nalepis a zanesies na poštu/do zásielkovne, nič netreba vypisovať. Veď rovnako tak treba ísť aj do toho obchodu, keď sa nevhodný tovar vymieňa, či nie? Žiadna práca navyše tam nieje. Ja fakt nechápem, kde je problém, už dávno nakupovanie cez internet neni, čo bývalo.
Tu na MK sa dávajú hodnotenia, tak si pozrem, či je osoba dôveryhodná, keď od nej chcem niečo kúpiť. Prečo sa tomu silou mocou branis?
Podla mňa je chodenie po obchodoch absolútna strata času, radšej idem s deťmi von. 🙂

oli18
14. apr 2021

@lesana25 ved treba naaranzovat byty a zavesit fotky dekoriek na MS, aby ich vybrali do nejakeho casopisu o byvani😀 Poniektore tam maju deficit😉

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
zuvelyn
15. apr 2021

@ptmt1011 Absolútny súhlas. mne treba nove podprsenky ako soľ a urcite nebudem robiť 600eurovu objednávku s desiatimi kusmi (a možno ani jedem z nich nesadne)

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
simca666
15. apr 2021

Zeny, tie co chcete cakat, dajte bacha, aby o tyzden tie obchody zase nezavreli😂😂😂😂a nie, ja sa nechystam hned v pondelok nakupovat, ani neviem, ze maju otvarat😀akurat co isto pojdem detom topanky kupit, to bez skusania proste nekupim..a takisto aj chlap pojde..ale nakolko on nema rad davy ludi ak to uvidi tak sa zvrtne na pate a odide😀

mariska1989
15. apr 2021

@ptmt1011 tiež to tak chcem že fakt tam budem čakať .najviac mi je ľúto deti fakt tie tričká to ešte ako tak majú ale tie legíny či rifle a papuče ,ja som objednala veľkosť podľa tabuľky a nesedel ako bolo to malé a teraz čo najstaršia nemá Drake nič mladšej to je veľké ešte takže som na tej istej koľají ako som bola .a botasky sa zas bojím keby aspoň vnútorné dĺžky mali písané tak sa nakupuje jedna radosť a zas nosené im nebudem kupovať znova ako pri prvej vlne ,

ukulela
15. apr 2021

@jankalukasova ja objednávam DM z eshopu. Nad 50€ bez poštovného. Väčší nákup, v tovare sa orientujem, páči sa mi to.

jankalukasova
15. apr 2021

@ukulela a uz sa daju uplatnova body? Nie len zbierat ale aj uolatnovat, lebo ja mam dost vysoky cashback a dlho sa to nedalo.

jana_eyre_2
15. apr 2021

@emilka_1 aký je rozdiel v tom, keď ideš do obchodu a v tom keď musíš vrátiť iné veľkosti na poštu lebo si ich objednala viaceré veľkosti? Veď aj na postu musíš ísť medzi kopy ľudí, aspoň naša je zväčša plnšia ako obchod..

Ja nerozumiem, ženy sa ešte aj v tom presviedčajú kedy, čo a ako ísť nakúpiť 😅 podľa tejto diskusie to aj tak vyzerá že v pondelok tam bude 10% zákazníkov..
A nie, ja tam nakupovať v pondelok nejdem, len mám zato, že každý robí tak ako uzná za vhodné..

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
emilka_1
15. apr 2021

@jana_eyre_2 mňa úprimne zaujímalo, prečo ľudia nechcú nakupovať pohodlne doma, lebo ja to tak nemám. Nič za tým netreba hľadať a už vôbec som to nemyslela ako útok. Rada si vypočujem aj iný názor, to sa volá diskusia a nemusí to znamenať, že sa chcem nedajbože hádať 😀
Pani mi to vysvetlila, berem, nikoho ja potrebujem o ničom presviedčať. Aby to zas nevyzeralo, že každý deň niečo kupujem, ja mám kapsulovy šatník, no občas treba niečo dokúpiť 🙂

jana_eyre_2
15. apr 2021

@emilka_1 ja viem, že sa to volá diskusia, ale keď ju chces viesť tak aby nevyznievala ako presviedčanie, tak volis trocha iné slová a ak ta niečo zaujíma, tak sa normálne spytas 😉 lebo tvoj príspevok vyznel ako poucovanie..

jana_eyre_2
15. apr 2021

@emilka_1 a uznávam že teraz aj môj príspevok vyznel ako poucovanie 😂 pekný deň zelam..

att123
Odpoveď bola odstránená
mizu89
15. apr 2021

No chcela by som ísť ale určite bude nával ľudí.nam dospelým ani tak veci netreba ale chlapcovi treba už tričká, tepláky papuče.a samozrejme už pomali kupovať výbavu do 1.triedy.nechcem si to nechať na august lebo aj keď budú vtedy 50% zľavy tak aj tak si obchodníci ponavysuju ceny že či to kúpim teraz alebo v auguste tak ma to bude stáť tak isto možno v auguste o 5€ menej 😁🤣

amelie2017
15. apr 2021

@emilka_1 ja napriklad dcere nemam problem kupit online, lebo jej vacsinou velkost sedi a v obchode aj tak neskusam 3 rocnemu dietatu. Ale napriklad moja odysea z januara. Tehotna, pribrala som, brucho narastlo, objednala som oblecenie z 3 stranok. Vzdy 2 cisla, ze ktore nesadne vratim. Lenze u nas kurier nevola, len zazvoni a ak nie si doma, smola. Pracujem 3 min od domu, takze keby zavolal, rychlo zbehnem po to. Prvy den som nebola doma. Vecer mail, ze si to mozem vyzdvihnut na druhy den na sklade vo vedlajsom meste, alebo dorucia o 2 dni opat. Do vedlajsieho mesta som nemohla ist, lebo zakaz vychadzanka z mesta. Takze o 2 dni. O 2 dni som opat nebola doma. Takze az po vikende som si musela zobrat volno a trpnut, ci nepride, ked pojdem po malu do skolky. A toto so vsetkymi 3 kuriermi. Takze namiesto dorucenia za 4 dni z toho boli 2 tyzdne. Z lidla mi nesadla ani jedna velkost. Vratenie kurierom alebo na postu. Na poste kazdy den min hodinova rada, nestiham z prace skolku, ak tam pojdem. Dam kuriera, vyberiem, ze chcem, aby prisiel medzi 16-19. Len tak tak som ho zastihla 12:45, ked som vychadzala z domu po malu. Bonprix nesadlo ani jedno cislo. Znovu cakat na kuriera, kedy po tom pride na vratenie. Z hm uz som si jedny nechala, aj ked nesedeli na 100%, ale uz som nemala v com chodit. Lenze druhe zase vratit. Takze zase striehnut na kuriera, brat si volno, poobede nikam neist. Cely mesiac som len myslela a riesila, kedy pride ci nepride. Ja neznasam chodit do oc, ani po obchodoch, vzdy idem, az ked naozaj potrebujeme, rychlo nakupime co treba a domov. Lenze nerada nakupujem online prave kvoli tomu cakaniu na kuriera. Keby aspon volali, tak je to ok.
Tot moje vysvetlenie.

jana_eyre_2
15. apr 2021

@amelie2017 ja napr už tri týždne čakám na tenisky pre deti z decathlonu.. ak to príde po mesiaci konečne domov a zistím že niektoré budú zle, tak deti určite nenechám chodiť bose a čakať ďalší mesiac, ale to radšej vybavím osobne.. neviem si predstaviť kupovať pre tri deti viac veľkostí a potom tie správne vracať na poštu 😅