Cibuľková predáva "malý" byt
Cibulková predaj "malého" bytu
Byt plocha 233 m² + terasy 92 m²
Dôvod predaja, potrebujeme niečo väčšie
Predsa len sme "už" 4 členná rodina
Môže toto niekto vypustiť z úst?
Málo priestoru?
Už som čítala asi všetko dnes
@abbey1 ja sa nehanbím, lebo sa nesťažujem , že mi je to malé alebo mám málo
Presne o tento princíp v diskusii ide
Povie , že jej je málo 233 m²
@anonym_autor Teta mi vysvetli, aký je rozdiel, že to ona povie v nejakej diskusii a že ty sa pochváliš na koni. O akom princípe hovoríš?
@anonym_autor Teta mi vysvetli, aký je rozdiel, že to ona povie v nejakej diskusii a že ty sa pochváliš na koni. O akom princípe hovoríš?
@abbey1 ja sa na koni nechválim, odpovedala som na pripomienku, že je to závisť.
Vysvetlila som, že nie je a prečo nie je
2 investičné byty ma uz polka koňa, skus vymyslieť nieco lepšie;)
@abbey1 ja sa na koni nechválim, odpovedala som na pripomienku, že je to závisť.
Vysvetlila som, že nie je a prečo nie je
@anonym_autor No vidíš, a ja nechápem, prečo teba trápi, že niekto povie, že potrebuje väčší byt, že pôvodný im je malý, keď vám nestačí vaše bývanie a kúpite si ďalšie investičné byty, ktoré myslím, prenajímate so ziskom. Tebou spomínaný princíp mi uniká.
2 investičné byty ma uz polka koňa, skus vymyslieť nieco lepšie;)
@anonym_8d4a18 nemusím vymýšľať, odpovedám na dotaz k mojej "závisti"
Však sa rozvádza pisali
@anonym_autor No vidíš, a ja nechápem, prečo teba trápi, že niekto povie, že potrebuje väčší byt, že pôvodný im je malý, keď vám nestačí vaše bývanie a kúpite si ďalšie investičné byty, ktoré myslím, prenajímate so ziskom. Tebou spomínaný princíp mi uniká.
@abbey1 investičný byt, princíp si pochopila správne, že človek na tom zarába
Mnou spomínaný princíp tejto diskusie si asi tiež pochopila , len to potrebuješ silou mocou otočiť proti mne
@abbey1 investičný byt, princíp si pochopila správne, že človek na tom zarába
Mnou spomínaný princíp tejto diskusie si asi tiež pochopila , len to potrebuješ silou mocou otočiť proti mne
@anonym_autor Nie, nepochopila som tvoj dôvod na diskusiu. Ale nevadí, nemusím chápať každú blbosť. 🙂
Nechápem prečo ťa žerie nejaká Cibuľková. Málo vlastných starostí?
takže vlastne ano, bežný človek sa nemôže na také opytať, hneď by bol zvozeny pod čiernu zem.
Ale celebrity môžu, tam sa kritika nenosí
Tak už som múdrejšia
Počkám si teda na tému , kde zhejtujete niekoho,kto bude chcieť kúpiť niečo veľké a spýta sa, či to bude postačovať 🍿🍿
@anonym_autor bezny clvek by sa nepytal,vacsina na take nema....a celebrity maju ine prijmy,ine vydaje a iny standard. Cize za mna ma este maly dom... Kamarat postal 250m2 plus terasa,su v nom traja....
@anonym_8d4a18 nemusím vymýšľať, odpovedám na dotaz k mojej "závisti"
@anonym_autor jasne;) fake it till u make it ci ako?
Pozri, žerie ta to, ze nemas na veľký byt. Tak si to kompenzujes tu svojimi vylevmi a klamstvami. Zi a nechaj žiť, bude ti lepšie. A mozno raz budeš mat aj na "investičný" byt ;)
@anonym_autor jasne;) fake it till u make it ci ako?
Pozri, žerie ta to, ze nemas na veľký byt. Tak si to kompenzujes tu svojimi vylevmi a klamstvami. Zi a nechaj žiť, bude ti lepšie. A mozno raz budeš mat aj na "investičný" byt ;)
@anonym_8d4a18 ako povieš 👊
Ja rozumiem o co ti ide. Fakt si mohla odpustit poznamku, ze je to male. Len tu ide o to, ze ona nie je bezny clovek. Ona je znacne bohata. To nemozes porovnavat.
A okrem ineho. Mozno s tou velkostou bytu bola vovedena do omylu 😁
Prajem jej vsetko dobre,nech sa jej splni mat taky byt,aky potrebuje.
@anonym_autor A? Nie je to náhodou jej vec? Keby jej bol malý aj s dvojnásobným počtom štvorcov. Žije iný život, ako väčšina z nás, zarobila si naň, aký máš s tým problém? Na čo ju vlastne sleduješ, keď potom nemôžeš prehltnúť takúto správu? Keby si to tu nenapísala, ani o tom netusim, ze predáva byť, nie som jej fanúšikom, tenis ma nikdy nebavil, ale viem, že bola najlepšia.
Rozvádza sa a potrebuje toho svojho zlatokopa vyplatiť.. tak predáva byt 😂😂😂
Ono keď si pozrieš tie fotky vyzerá to, že fakt viac priestoru tam je venované veciam a ich vystaveniu ako životnému prostrediu pre deti. Maly skôr v zmysle že nemá tam priestor na detské izby. Taky byt nebudes prerabat, alebo urobíš detskú z toho múzea kabeliek?
@janai1 áno, bežnej mamke tu na MK by si ty napísala, že samozrejme že vám to stačiť nebude, veď to je málo priestoru pre 4 člennú rodinu 🤸
Hej, chcela by som to vidieť 😵💫
@anonym_autor za to že ty žiješ nejakým spôsobom, tak musia aj všetci ostatní aby ťa nenasierali? Takú závisť akú tu predvádzaš musí byť asi ťažké zvládať
@anonym_autor za to že ty žiješ nejakým spôsobom, tak musia aj všetci ostatní aby ťa nenasierali? Takú závisť akú tu predvádzaš musí byť asi ťažké zvládať
@bomba36 ako inak je to závisť
@bomba36 Ale no! ved autorka nezávidí, nemá prečo... má 180m2 s bazénom a fitkom, PLUS 2 byty, to Cibulková by mohla autorke závidieť, ved kto má 3 nehnuteľnosti na mene v dnešnej dobe, ked si každý groš obraciame?
Ja som ten príspevok nevidela, neviem ako presne to bolo sformulované, ale podľa toho čo píšeš, mi nepríde, že by nariekala či sa sťažovala, že chúďatko má malý byt, iba že ONI chcú väčšie bývanie, IM je malý, to neznamená, že ten byt je malý alebo ho považuje za malý, iba že chcú niečo väčšie, možno záhradu, neviem... keby tu takúto diskusiu založila niektorá používateľka reagujem rovnako - nám by to bolo až až, ale každý má iné potreby, poznám ľudí, ktorým by bol každý byt malý, aj keby mal neviem akú rozlohu, lebo sú zvyknutí na život na farme
@bomba36 Ale no! ved autorka nezávidí, nemá prečo... má 180m2 s bazénom a fitkom, PLUS 2 byty, to Cibulková by mohla autorke závidieť, ved kto má 3 nehnuteľnosti na mene v dnešnej dobe, ked si každý groš obraciame?
@sailes nebudem tu písať, že drieme biedu, keď sa niekto oháňa závisťou, napísala som ako to máme my
To že to nie je bežné , si uvedomujem
Ale nebudem tu klamať, lebo to niekto po prečítaní hneď zahrá na srandu, ako si vymýšľam
Dokázať to nemám ako , ale nebudem písať, že niečo nemám, keď mám
@anonym_autor a cena je aká?
@anonym_autor Preco by nemohla kupit vacsi byt? Vsak to nejde z tvojich financi. Ma na to,tak si kupi.
Vacsina ludi, co ma prerobeny starsi dom, taku plochu ma.
Zvycajne sa stavali kocky 10x10m, s poschodim (a este pivnice a povala). K tomu zahrada, a hned maju vlastne viac metrov nez Cibulkovej cely mezonet s terasou.
Len si to neuvedomuju, lebo to dajak v zivote nepocitali, resp. kolki nevedia ani poriadne vyuzit, co maju.
Pivnica zvycajne po strop zapratana haraburdim, povala jak by dal.
Keby to vytrepali a prerobili na izby (v pivnici fakt staci tak 1 izba na skladovanie a 1 technicka miestnost. Povala moze cela byt obyvatelna.), tak by mali zrazu miesta a miesta aj na to, aby kazdy rodic mal vlastnu luxusnu pracovnu. A na vrch 2 hostovske k tomu, ked pride rodina na navstevu a prespi tam.
Ja nerozumiem, co si taka zhrozena, ze jej je malo.
Pol Slovenska po dedinach ma viac metrov nez ona. Len to nevedia vyuzit.
Cibulkova je mi ozaj extra nesympaticka…moze mat tie prachy vydrete tenisom, zarobene cez IG alebo Pelleho…nikdy by som nechcela zit jej zivot, a to som v porovnani s nou chudobna ako kostolna mys 😁 Na mna posobi, ze vsetko robi len pre fotky, lajky, peniaze…Obycajne chvile s rodinou meni na biznis plan a z toho jej raz bude smutno v “malom” 230m2 byte alebo v skutocne mlom byte, v tom mojom…Lebo na konci dna, sme si aj tak vsetci rovni 😉

@anonym_autor Fij, a ty sa nehanbíš mať nakúpené byty, keď niekto nedostane hypotéku ani na garsónku?
@abbey1 ja sa nehanbím, lebo sa nesťažujem , že mi je to malé alebo mám málo
Presne o tento princíp v diskusii ide
Povie , že jej je málo 233 m²