Cibuľková predáva "malý" byt
Cibulková predaj "malého" bytu
Byt plocha 233 m² + terasy 92 m²
Dôvod predaja, potrebujeme niečo väčšie
Predsa len sme "už" 4 členná rodina
Môže toto niekto vypustiť z úst?
Málo priestoru?
Už som čítala asi všetko dnes
@anonym_e27a9c naaaaahodou my si žijeme nad pomery a bývame 4 v byte čo má 62m2 😀 nechce sa nám to jednoducho riešiť, nemáme priestor na to, máme na to ale financie 😀 čiže my sme druhý extrém
@anonym_b492f2 no. Ak na to nemáte priestor až tak dobre sa nemáte. Myslela som ľudí čo majú peniaze aj čas. Čo nemusia hýbať prstom a účty sa im plnia.
@anonym_autor každý si tu dajme ruku na srdce či keby máme peniaze nad ritou či by sme vysmiaty žili v 60m2.
Nie nikto by nežil.
Rovnako ako nadávame na politikov že kradnú. Reálne keby sme tam ale že naozaj reálne bude kradnúť každý. Áno niekto viac niekto menej niekto okato niekto nenápadne....
A môžte sa tu dušovať koľko chcete. Každý máme toľko koľko máme a s tým musíme hrať.
Toto čo píšete, je závisť. Lebo keby ste na jej mieste a v jej štandarde tak možno sa cítite v jej aktuálnom byte oveľa horšie ako ona.
PS: riešte veci VIAC za vašim prahom. To je dôležité, nie ona ani nikto iní. Pekný večer
@anonym_e27a9c nesud ostatnych podla seba. Povedat, ze kazdy by v ulohe politika kradol, je tvoj nazor, hovori nieco o tebe, nie o ostatnych. Existuju este aj ludia s chrbtovou kostou a zasadmi.
Ale inak ako to tu človek cita, sa ukazuje,že slovenské rodiny sa majú fajn ,samé veľké nehnuteľnosti vlastnia s tými príjmami,čo sa tu na MK popisuje je Slovensko kraj to zaslubeny
@maciatkolulu kde tu kto napísal okrem mňa, čo vlastnia , nikde nikto
Neviem, čo sa tu na MK spustila vlna kritiky, za to, že niekto niečo vlastní
Veď je tu rôzna sorta, či už od výplaty k výplate
Ľudia čo šetria ozaj pekne
Ľudia , čo zdedili a zarobili v zahraničí (čo sme my)
A kúpili si predstav si nehnuteľnosti a nemajú doma peniaze v ponožke
A keď je príležitosť , tak to tu napíšem už len na just , lebo sa to tu nonstop píše výsmešne , ako sú všetci na MK bohatí
Nie, všetci nie sú
Ale tí , čo niečo majú , nebudú ticho len preto, že má tu zvozia a vysmejú
@danica2711 A ty si myslíš, že to má z tenisu? 😂
@chrobak7 realne ano, ma tie prachy z tenisu. Nebyt toho, ze svojho casu dosiahla v tenise uspechy, tak nema to co ma. Myslis, ze by niekoho zaujala, keby bola 397. v rebricku? Nie. Neboli by peniaze, ponuky od sponzorov, spoluprace, nebolo by co ukazovat na insta. Takze ano, to co ma, ma vdaka tenisu. A nejdem hodnotit ci fer-nefer, moralne-nemoralne, len konstatujem, ze je to vdaka tomu, ze bola dobra v tenise.
@malinkajozka ďakujem za informačné okienko k raňajkám
@anonym_e27a9c nesud ostatnych podla seba. Povedat, ze kazdy by v ulohe politika kradol, je tvoj nazor, hovori nieco o tebe, nie o ostatnych. Existuju este aj ludia s chrbtovou kostou a zasadmi.
@hanaxxx ja sa otáčam vrátiť aj 0,50€ predavačke keď mi vydá navyše. Ale pokiaľ nie ste v ich koži niekoľko rokov - len sa tu dušujete. A ne, že ne.
@anonym_autor Nechapem, kvôli čomu bolo potrebné založiť tuto tému? Na rozširovanie nenávisti? Čo ste tým dosiahli? Každý máme iné možnosti, každý si môže dovoliť niečo iné. Preco nemôže Cibulkova chciet niečo väčšie ? Či ten dôvod sťahovania si má radšej vymyslieť, aby závistliví Slovaci mohli pokojne spávať? To by ste boli spokojná, keby odpovedala nieco ine? Aká odpoved by Vás osobne uspokojila??
Mam pocit, ze opat cast komentujucich nepochopila podstatu prispevku, nejde tu o zavist , ale pointa príspevku je skor kritika odtrhnutosti od reality, že niekto považuje 233 m² byt za „malý“, zatiaľ čo pre väčšinu ľudí by to bolo luxusné bývanie.
Ide o iróniu, ktorá poukazuje na sociálny kontrast a vyvoláva pocit absurdity či smiešnosti takejto situácie.
@felycity Sociálne kontrasty boli a vždy budú. Každý ma na nieco iné, každý sa prikryje perinou, na ktoru má. Aj našej rodine by taky byt bol maly a to rozhodne nemáme 13 miliónov dolárov, ktoré zarobila Cibulkova počas svojej kariéry.
Takze stále nechapem, načo bola tato téma…
Veď ja sa hovorí od dobroty sa aj psy besnia a henta už nevie čo so sebou chudinka keby nemala prachy tak by jej to stačilo úplne ten byt ju len niekde strepat do garsónky na mesiac s rodinkou a potom by pochopila že jej netreba vecsi byť🤗
@maciatkolulu kde tu kto napísal okrem mňa, čo vlastnia , nikde nikto
Neviem, čo sa tu na MK spustila vlna kritiky, za to, že niekto niečo vlastní
Veď je tu rôzna sorta, či už od výplaty k výplate
Ľudia čo šetria ozaj pekne
Ľudia , čo zdedili a zarobili v zahraničí (čo sme my)
A kúpili si predstav si nehnuteľnosti a nemajú doma peniaze v ponožke
A keď je príležitosť , tak to tu napíšem už len na just , lebo sa to tu nonstop píše výsmešne , ako sú všetci na MK bohatí
Nie, všetci nie sú
Ale tí , čo niečo majú , nebudú ticho len preto, že má tu zvozia a vysmejú
@anonym_autor si to nepochopila,nevadi
Veď ja sa hovorí od dobroty sa aj psy besnia a henta už nevie čo so sebou chudinka keby nemala prachy tak by jej to stačilo úplne ten byt ju len niekde strepat do garsónky na mesiac s rodinkou a potom by pochopila že jej netreba vecsi byť🤗
@anonym_c766ae som ista,ze kazdy keby mal jej peniaze,by chcel vacsi. Sice ju nemusim,ale nazyvat ju chudinkou....trosku cez
@anonym_autor Podľa mňa a jej finančnej situácie je to úplne normálne, že chce väčší byt, iné známe osobnosti (ona sa vypracovala svojou prácou a talentom), sa vypracúvajú aj menej hodnotnejšími spôsobmi a majú oveľa väčšie byty alebo domy ako ona. Aj teraz som videla, že Belohorcová s manželom predávajú dom, ten má rozlohu a luxusný vzhľad a cenu niekoľkých veľkých bytov.
Ahoj,keď som videla fotky, nechcela by som ten byt. Takže sa jej nedivím, že sa ho chce zbaviť.
@anonym_autor nerozumiem čo Ti vadí alebo teda prekáža...a prečo Ťa to tak "frustruje" každý ma iné pohodlie každý ma inú predstavu o tom aký by chcel priestor... ty jej to neplatiš..nie som vyznávač Cibulkovej ale ženy su sakra zavistlivé.... pritom ona si všetko vydrela športom..či už urobí deťom oslavu za 7000€ alebo si kúpi veci za 10000€ alebo chce vačší byť -dom ona si to vydrela... neukazuje ani svoju debilitu ani holú chacharu, obetovala svoje detstvo pubertu .....aby bola tam kde je.... mier 🙂
Ja jej nezávidím. Mne sa ten jej byť vôbec nepáči. Je taký ako ona. Prvoplánový a bez obsahu. Ale postavu si vymakala perfektnú.
@anonym_autor ano môže, nám by bolo tiež málo. Máme oveľa väčší dom
@anonym_87e271 Aj by sme uverili keby to nebol anonym 😅😀😀
@anonym_87e271 Aj by sme uverili keby to nebol anonym 😅😀😀
@anonym_7ebcee dobre anonym ☺️ sama viem v com bývam, neboj
@anonym_autor
Neboj môže prísť rakovina resp zhubný nádor a zrazu bude stačiť aj málo ...
Ach jaj zavis je svina….
@klarissa25 zavis zavis 😂😂😂 nie anonym len okomentoval, vyjadrovanie ludi, ktorí nevedia co so sebou 😂
No tak kurty nieco miesta zaberu.
@anonym_autor a rozvadza sa teda ci nie?
Bolo ti treba založiť takúto diskusiu, už závidíš. Takéto sa tu nesmie 🤭
A k veci, každý je zvyknutý na iný životný štandard, ona má peňazí ako sultán, takže je zvyknutá si žiť inak ako my, bežní smrteľníci.
Ach jaj zavis je svina….
@klarissa25 Ale no, buď kreatívnejšia, už je to obohrané.
@anonym_autor sice mi je pani "uvedena do omylu" ukradnuta, ale chapem, ze taketo vyjadrenie moze niektorych ludi poburit. ako ked pan prezident povedal, ze sa s gerym tlaci v 80m2 byte, ked mnozstvo 4 - 5 clennych rodin zije v 50 - 60 m2 bytoch.
@anonym_autor My máme 389m2 sme 4 a ver že je nám to malé
@anonym_285 snáď si nemyslíš, že nemá upratovačku?A má aj 2 opatrovateľky.V podstate mi je ukradnutá, ale býva v meste na rušnej ulici a asi chce dom výbeh pre deti atď ..peniaze si vydrela tak nech si kúpi aj dom na Floride.Tiez by som nechcela bývať tam, kde vylezies von a sú tam asociáli pri Tescu a všade psacie hovna.Byt kupovala ako slobodná a určite má majetok dobre zabezpečený, aby nosič kufrov veľa nedostal.
Ten byt s detmi nie je nic moc. Kam chodi s nimi na prechadzky (pripadne jej Babysitterky)? Jedine Medicka zahrada, alebo Eurovea, Dunaj.
Tiez som si nevsimla, ze nema zaistene schodicko aby deti nespadli (a tych schodov tam ma dost). Ale asi stare fotky.
A ta terasa tak, ze ta okukuju pracovnici z blizkej administrativnej budovi, no neviem.
Sa jej necudujem, ze to predava, len neviem ci to dobre preda. Ak, tak len nejakemu blbemu influencerovi. S detmi potrebuje nieco ine.

@anonym_autor kde pisem,ze su tu len take? Na slovensku ziju aj bohatsi nez Cibulkova,ti by sa na jej slovach akurat zasmiali...mozes to napisat,tak ako ona sa moze takto pochvalit tiez. Jej to vycitas a u teba je to ok?!
@petulda333 u mňa to je ok, znova poukazujem na pointu témy
.. a to, že jej je malý priestor , aký má byt pre 4 člennú rodinu
Ja som nikde nenapísala a nepovedala a nemyslím si, že mám málo