icon

Cibulkovej manžel a jeho nepôsobivý vzhľad

29. mar 2025

Strašne mi je nesympaticky ten Cibulkovej manžel. Ešte niekomu? 😀 A keď ho vidím s cigarou, tak úplne sa mi hnusi.

cukroska
30. mar 2025

Nezabudni, že ani ty nemusíš byť všetkým po chuti a snáď si raz nenájdeš o sebe založenú diskusiu..Daj pozor ,aby sa ti to raz nevrátilo.

jana_eyre_2
30. mar 2025

Ja si myslím že v prvom rade musí byt sympatický Cibulkovej, to ako na neho nazerajú ženy na mk je úplne jedno.. nemusí ti byt sympatický, tak ako mne nemusí byť sympaticka diskusia o vzhľade niekoho tretieho.. len si predstav ako by si sa cítila, keby niekto o tebe konkrétne založil diskusiu, že sa mu úplne hnusis.. alebo možno ešte reálnejšie, že si to prečítaš o svojom manželovi ako pôsobí hnusne..

natalka13
30. mar 2025

@moonlight1210 nik tu netvrdi ze si nema uzivat, ale to jej pretrcaniesa vsade.
Aka musi byt trubka ked sa prednostnym ockovanim pochvali?

natalka13
30. mar 2025

Autorka - tak v tomto prípade si zarobili inak, to ze ja kuknem instac im nič nezarobi
V tomto si riadne naivna.
Keby ju davy nesledovali nemala by za jeden post 10000+viac eur.

beata_k
30. mar 2025

@jakubrianka Ano, jak statny uradnik prehadzoval peniaze vidlami. Ja ho, ale nechcem zosmiesnovat kvoli praci. Kazdy niekde pracuje. Ale to, co si napisala ty su totalne bludy. Radsej to zmaz.

jakubrianka
30. mar 2025

@beata_k ja ťa neosočujem že píšeš bludy a to iste môžem napísať ja o tvojich slovách.
Držím palce každému páru, ktorý za sebou stojí. On na ňu podľa mňa nie je odkázaný a vzdal sa zrejme svojho pracovného života (tak to vyzerá) napriek svojmu vzdelaniu a to mne osobne je na ňom veľmi sympatické.

sssss123
30. mar 2025

Ja im fandím, a baví ma ako iných vytáčaju

lindous
30. mar 2025

Tiež som musela googlit 😅 ale čakala som niečo horšie po tomto opise, normálny chlap, na mňa osobne pôsobí na prvý pohľad sympatickejšie ako ona… ale dôležité je, že oni sú u navzájom sympatickí, ja môžem naozaj len prvý dojem z foto hodnotiť, ktorý môže byť úplne mylný…

beata_k
30. mar 2025

@jakubrianka Nie, nie je pravnik 🤷

terezkaarthuramax
30. mar 2025

@balerina2025 preco si sakra hned vsetci myslite ze ked sa niekto opýta na blbost ze je to aj problem toho cloveka... Ved sa nemusime len o problemovh bavit. Co je zle na takychto temach na odlahcenie?

jakubrianka
30. mar 2025

@beata_k mne sa zdalo že je. Pointa mala byť, že vyštudoval náročnú školu (píšeš technickú) a nie je len tak odkázaný na ňu.

alenka58
30. mar 2025

je to krásna rodinka a hlavne on je v podpore svojej partnerky úžasný, tu sa veľa mamičiek sťažuje ako ich manželia nepodporujú on je svetlý príklad opaku, taktiež o deti sa vie postarať a vie aj zarobiť financie, vidieť že sa majú radi aj keď ich náhodou stretnem, bodaj by prevažne boli takéto rodinky a instagram no ona sa má čím prezentovať aj reálne na rozdiel od ostatných

petronelag
30. mar 2025

Ona si ho zobrala ako typ, ktorý jej vyhovuje a to je viac než len vzhľad, vyhovuje jej jeho povaha, spoľahlivosť, rozhľad a vedia sa doplňať.
Sám vzhľad nestačí, to by niektoré štetky nestáli pri ceste, ale by mali mužov na úrovni.

balerina2025
30. mar 2025

@terezkaarthuramax a preco teba to pohorsilo?

jakubrianka
30. mar 2025

@beata_k dala som si námahu pozrela sa, čo tento pán ako si ho nazvala vraj podržtaška vyštudoval a zistila som, že študoval na Technickej univerzite ako píšeš, na lesníckej fakulte. Má za sebou viac ako držanie kabelky jeho manželke.

beata_k
30. mar 2025

@jakubrianka Je uplne v poriadku stretnut uspesnu zenu a je uplne v poriadku robit jej zazemie. Co je ale komicke je drzanie jej tasky ked sa jeho uspesna zena foti a hranie sa na elegantneho grofa Monte Christo.
Ci by bez nej prezil? Ano. No treba si sachovat nejaku sebauctu.

terezkaarthuramax
30. mar 2025

@balerina2025 neznašam tu hlášku.

natalka13
30. mar 2025

@beata_k presne tak, robi zo seba sasa poskoka, keby nestretol ju, nerobi to.

demodun
30. mar 2025

No musela som si ho vygoogliť. Celkom v pohode a to mne sa títo bradači nepáčia. Ale hlavne, že sa páči Cibulkovej . 😁
Ale to držanie tašky mi príde trápne

tiezjedna
30. mar 2025

@ivik4 presne to si hovorím... Toto je fakt úlet. Drbať vzhľad niečieho muža🙄 t@autorka Ty si mi hviezda teda... veď daj fotku tvojho Brada Pitta, aby si sa dozvedela, že je škaredý a nesympatický. Fakt úbohé.

zuzana76
30. mar 2025

musela som googlit, kedze bulvar vobec nesledujem, cakala som teda fakt nieco hrozne a uplne normalny chlap

A za druhe: len zena si moze vziat uspesneho a bohateho muza? ked je to naopak, tak je to zle?
Je to cele ich vec a nikoho ineho do toho nic.

jakubrianka
30. mar 2025

@beata_k ale on vyštudoval a mal dobrú pozíciu už predtým ako stretol svoju manželku. Je bežne že muži v našej krajine takto podporujú svoje ženy? Ak áno, žijem v inej krajine potom. Ideme zosmiešňovať muža ktorý pekne hovorí o svojej žene a deťoch a venuje sa im. Bodaj by bolo viac takých príkladov a pekne si ľudia spolu mažívali.

danica2711
30. mar 2025

autorka, koho zaujíma, či sa ti Cibulkovej manžel páči alebo nie? Je to jej manžel, nie tvoj, hlavne, že sa páči jej

bielasovicka
30. mar 2025

Mne aj cibuľková je nesympaticka, nieto ešte jej muž 😕

jaskolka
30. mar 2025

Tak sú rôzni ľudia. Niekto je sympatický,niekto nie. Je to každého osobný pohľad.Mne je napríklad výzorom veľmi nesympaticka Zuzana Belohorcova, pôsobí na mňa neskutočne vulgárne. Ale to je iba jej výzor, reálne vôbec netuším ani neriešim,aku ma osobnosť .

columbovazena
30. mar 2025

Líši sa to tak, že tu vieš napr. dostať odpoveď na svoju otázku, vyriešiť si nejaký problém, prípadne dať niekomu užitočnú radu. Zo sledovania tzv. celebrít nemáš nič

moonlight1210
30. mar 2025

@natalka13 Ze si vybavila ockavanue, nie je ok. O tom mohla aspon pomlcat. Ale majetok? Nie je to jej vec, ze sa pretrca? Bez divaka nie je divadlo.
Takze ked ju sleduju, preco by sa neukazala?

Ked uz tak, ludi by mala stvat Simkoviciva, ze si usporiadala vernisaz svojej tvorby za statne peniaze.
To je skutocna drzost.

taktotedanie
30. mar 2025

Kebyze jej manzel ale sama cibulkova za nim nezaostava ani o milimeter

autor
30. mar 2025

Jeeejda co to beriete tak vážne? Ja som povedala ze tie cigary sa mi hnusia a potom teda aj on keď ich fajčí... A sympatický mi nie je, mozno preto ze vystupovanie som nevidela, nikdy ho rozprávať, vždy len z fotiek.
A mňa nemajú všetci radi kade chodím, tak normálna vec.

autor
30. mar 2025

@columbovazena vieš čo mňa baví bulvár, nesledujem všetko, lebo to sa ani nedá, tak len zbežne. A vždy boli aj bulvárne časopisy, a viem sa aj inšpirovať celebritami, ved kto ma lepšie veci ako oni, baví ma to a vždy aj ako dieťa som chcela jest to co celebrity, nejaké výnimočné šaláty, kombinácie jedal a tak 🙂