Čierna listina - nepreberači dobierok, podvodníci z bazárov
Prajem všetkým používateľom týchto stránok príjemný podvečer. Viem, že takáto čierna listina už existuje niekoľko rokov, aj práve preto som sa rozhodla ju rozšíriť. Je tam už nespočetné množstvo príspevkov, okolo 200 stránok a teda je to popravde už veľmi neprehľadné. Nakoľko nepreberačov a podvodníkov pribúda každým dňom čoraz viac, je dobré aby sme si aspoň takýmto spôsobom navzájom pomohli...
adka5619 je nick tej pani....
A tebe ho cez aku stranku predala? Lebo tu si inzeraty zmazala po hodnoteniach,zeby si novy nick spravila?
Ja som "parfem " kupovala na Fb stranka Chanel-store!
Neviem prečo admini sledujú diskusie a všetko možné a nepodstatné a podvodníci ďalej predávajú, pretože im nehrozí žiadny postih! Dokonca táto predávajúca: elenkapaulikova ďalej ponúka tovar, za ktorý som jej ja zaplatila ešte 14.8. !!!má tam plno negatívnych hodnotení a ona si predáva ďalej...Prepáčte, ak spamujem diskusiu, ale fakt neviem, kam to mám napísať...
Pozor na pani tu z MK xavynko PODVODNICKA! Poslala som jej 26,7€ na cizmicky pre syna a neposlala ani cizmy, ani peniaze.
Ahojte aj ja pridávam meno zaprisahal som sa že už dobierku neposlem a predca zase sa mi to vypomstilo takže Michaela Pastorova ,Nemecká 221,Vysna Myšla 04414 mobil 0907463647 bohuzial mail už neviem ale táto osoba môže meniť maili bez chrbtovej kosti vypisovala správy jaky má strašný záujem o súpravu komunikovala poslala adresu ja som sa nehala zlomiť až dokým balík už leží dva týždne na neodpoveda nereaguje na spraví ..tak ak uvidíte toto číslo meno určite neposielajte dobierku
Ahojte, v spolupraci s policiou som zistila, ze ziadna Simona Majercakova z Trencina asi neexistuje. A presne to som si aj myslela. Mne dobierku posielala zo Ziliny. Sikovna!!! Ale raz na nu urcite dojde! Karma je zdarma.....
Tak ta poprosim, daj mi jej cislo uctu. Ale to by som musela zase za pomoci policie riesit. A uz som z toho taka vyflusnuta! bola som 2x na policii, boli sice velmi ochotni ale tiez v koncoch. Ze este take nic neriesli, co sa teda cudujem. A podla ich databazi zistili, ze take meno a adresa spolu neexistuju. Nasli jednu kocku s tymto menom a ta ma 17 rokov ale neni na tej adrese. Dnes mi prisla odpoved aj zo SOI, ze ked nemam kupno predajnu zmluvu a udaje firmy, nemozu mi pomoct. Co je tiez pravda. Moja blbost, ze som takto naletela. ...a v podstate sa nic neda robit! Nech ziju podvodnici!! 😲
@bakyna na zajlade cisla uctu uz musia nieco zistit...klydne im daj aj moje meno,ja som na policiu este nestihla..a ked zistis adresu,treba jej krasne dat rozbit hubu
SK4075000000004023391516
Musela uz okradnut x ludi,a to nikto netiesi ani to ze to predava cez chanel store a legalne predava faky? Sila
Dakujem, uvidim, co sa s tym da robit!
nepozna niekto silvu 265?
. Jarmila Augustínova Partizánska 2 Nova Baňa 96801 neposielajte jej nic na dobierku nepreberie
alenkalenka2311 mate niekto skusenost? ja som jej poslala peniaze a aj doklad o uhrade a do dnes mi neodpoveda a nemam ani postielku a ani peniaze ak je treba dam sem na nu udaje mam jej adresu a cislo na mobil...prosim vas poradte m co mam teraz robit...spravy cita a neodpisuje..prosim adminou o presetrenie.....dakujem---- Alenkalenka2311
Dalsia nepreberacka dobierok!
Silvia Macanekova, Stefanikova 22, 94901 Nitra, jalilah.orient@centrum.sk
Dalsi klamar a nepreberac dobierok. Pisal/a v muzskom rode, vraj mu mam poslat dobierku co najskor a co najrychlejsie a preberie to jeho zena... ked nepreberal, pisala som mu a zavadzal, ze nestihol, ale na dalsi den preberie, ked sa mi dobierka vratila, klamal, ze preplati naklady za postu, samozrejme iba sluby... takze nic neposielat na tuto adresu, ak nechcete prist o peniaze Kristina Kuruczova Selice

@bakyna ona ma nejaku stranku? Mozes mi poslat linky?