Čierna listina - nepreberači dobierok, podvodníci z bazárov
Prajem všetkým používateľom týchto stránok príjemný podvečer. Viem, že takáto čierna listina už existuje niekoľko rokov, aj práve preto som sa rozhodla ju rozšíriť. Je tam už nespočetné množstvo príspevkov, okolo 200 stránok a teda je to popravde už veľmi neprehľadné. Nakoľko nepreberačov a podvodníkov pribúda každým dňom čoraz viac, je dobré aby sme si aspoň takýmto spôsobom navzájom pomohli...
POZOR!!!
p. alebo slečna Andrea Tomanovicova, Boldog 85,925 26.
nezaplatila za objednany tovar.
na MK na nick Andrejka0108
Neprevzata dobierka: Nikola Stancova, Neslusa 861, 02341. Ako som jej napisala spravu, ze je balik poslany, ani jednu spravu neprecitala a to som jej dala zlavu. Jej nick nikusqa123321
Andrea Cervena
Pavlovska 7
Bratislava 831 03 - nepreberá dobierky
VELKY POZOR na pani MARCELA VARGOVA, Ďurďoš 71, Hanušovce nad Topľou. Objedna si na dobierku a potom neprevezme balik. NEKOMUNIKUJE. Najprv slubuje ze preberie, poslala som kufor, nechala ho na poste stat 18 dni a nakoniec neprebrala. POSTOVNE MA STALO 5 E .
NEPREBERÁ DOBIERKY:
Magdaléna Maková
Rajčany č. 185
956 32 Nadlice
Zavádza a vyslovene klame!
@alenaban ja som mu poslala Armani tricko a peniaze nikde,! ze manzelka,poslala na ucet,hovno!
Silvia Lakatošová
P.O.Hviezdoslav 1
934 01 Levice 1
Neprevzatá dobierka!!!
NEPREBERÁ DOBIERKY:
Magdaléna Maková
Rajčany č. 185
956 32 Nadlice
Zavádza a vyslovene klame!
Chcem upozornit na nick brontofuzik410, adresa:
Karin Gunarova, Blate Remety 134, okres Sobrance 072 44.
Dna 18.07. som jej poslala sandale s tym, ze prislubila, ze mi postovne (nad 500 g 1,65 eur) posle zelenym sekom na ucet alebo na adresu. Pani sandale uz ma, ja po styroch dnoch postovne nie, nic mi neprislo. Pani neodpoveda, napisala som jej negativne hodnotenie, i ked nerada.
emanuel43 Slavomíra Jurockova Pod papiernou 45 085 01Bardejov
uprosí na dobierku a potom nekomunikuje ,napriek tomu,že srávy číta.
Chcem upozorniť ma mamičku s nickom katusska1990. Adresa:
Katarína Madunická
Horná Streda 482
916 24 Horná Streda
Mamička mi prvý krát písala 11.07. ,žiadala zaslať tovar na dobierku, po pár dňoch zmenila, že zaplatí vopred no 17.07. si to rozmyslela, vraj ma výpadok na účet a žiadala poslať na dobierku. Vtedy napísala aj adresu. Balík som riadne odoslala 19.07. napriek tomu, že mamička nemá moc pozítivne hodnotenia, odoslala som nakoľko dotyčná prejavila vážny záujem a ja som už dlho mala balík zabalený, nachystaný. Dňa 21.07. sa pošta pokúšala balík doručiť, údajne sa ho doručite nepodarilo, bol späť v preprave, momentálne je od 21.07. uložený na pošte. Neviem čo si mám o tom myslieť. Bojím sa , že sa mi vráti späť. Dotyčná od 19.07. neodpovedá, vôbec nekomunikuje, správy nečíta. Od pondelka už určite má žltú oznámenku o uložení zásielky na pošte. Poštovné som platila až 4,40 eur (o 1,20 eur viac) . Napriek vyšiemu poštovnému som pani ponechala sumu dobierky 10 eur ako bolo dohodnuté. Na poštovné som si musela požičať, peniažky súrne potrebujem. Ešte by som chcela uviest, že tovar, oblečenie v balíku má hodnotu 36 eur, dobierková suma je menej ako polovica sumy,suma dobierky je 10 eur.
Podacie číslo DA011166712SK
Cena 4.4 €
Hmotnosť 1.72 kg
Dobierka na účet 10 €
Sledovanie zásielky:
Zásielka uložená na pošte Horná Streda 24. júl 2017 08:13
Zásielka v preprave 21. júl 2017 12:57
Zásielka nebola doručená - adresát nezastihnutý 21. júl 2017 07:40
Zásielka prevzatá na doručenie 21. júl 2017 07:23
Zásielka v preprave19. júl 2017 16:57
Zásielka podaná na pošte Považská Bystrica 1 19. júl 2017 15:58
Katarina Madunicka, katusska1990 nechala balik celu dobu ulozeny na poste. Stale ubezpečovala, že ona preberie len sa jej nedalo, bolo jej zle ....bla bla bla. Klamárka, zavádza a klame. Dnes mi prisiel mail z posty o ukonceni uloznej doby:
ePodací hárok - Zásielky pred ukončením odbernej lehoty
Vážený zákazník, dovoľujeme si Vám zaslať zoznam adresátov, ktorí si neprevzali Vaše zásielky a v najbližších dňoch končí ich odberná lehota. S pozdravom Slovenská pošta
Číslo zásielky DA011166712SK
Meno a priezvisko Organizácia Ulica / Obec a číslo PSČ Obec Katarina Madunicka Horná Streda 482 91624 Horná Streda
Email ----- Mobil ----
Dobierková suma 10,00 €
Uložená na pošte Koniec odbernej lehoty 8.8.2017
Juraj Bartoš, pošta Brezno 1, B. Nemcovej 29, 97701 Brezno prestal komunikovat balik prevzal a peniaze nikde! !!!
Prosim o zverejnenie nepreberača a klamára!
Dušan Turcsek mail : dusan.turcsek@gmail.com
Adresa: Funduš 313,93040 Štvrtok na ostrove,tel.cislo 0915 454 323
Neprebral si zasielku a uz štvrť roka sa zatajuje a odmieta zaplatit postovne. Moja skoda 7,50€.
Niesla som mu tazky balik pesi s kocikom do zbernej posty nakolko to bol tazky balik nad 10 kg normalna posta mi ho nevzala. Stale sa vyhovara ze ma svadbu,rodinne problemy,stale vsak prejavoval zaujem o tovar. Az kym mi balik neprisiel späť domov....okradol matku s malym babatkom,moze sa hanbit.nikdy od neho nic nekupujte !
@pachucha takych tu je viacej co "maju" zaujem , Vy bezite poslat ako blby a nakoniec necha clovek na poste a nepreberie, este Vy musite platit za vratenie balika. Ja uz takto neposielam, ked tak postovne vopred na ucet, vala kupujucich plati za tovar aj tak vopred.
@novana je pravda, ze dobierka je vyrazne drahsia oproti platbe vopred no clovek sa moze stretnut s takym, ze niekto, mozno 1 za pol roka sa boji platit vopred a chce na dobierku, pokial ma dost pozitivnych hodnoteni, ze prebera nemam problem no uprednostnujem platbu vopred. Niektory ludia sa proste boja platit vopred. A nemyslim si, ze na dobierku posielaju len ti, ktory sa tovaru potrebuju rychlo zbavit. Vsetko je o ochote, dohode medzi ludmi. Napr. co sa tyka beznych eshop viac objednavam na dobierku, samozrejme az ked mam o nieco skutocny zaujem a viem, ze budem mat peniaze az mozem na poste, u kuriera prevziat.

POZOR NA PODVODNIčKU tu na konikovi pod menom andrejka 0108 https://www.modrykonik.sk/market/seller/andrejk... na FACEBOOKU pod menom Bilingue Nakupy je to pani alebo slecna Andrea Tomanovicova, Boldog 85, 925 26 objednali ste si u mojej sestry Ada Majerská nejaky tovar TU NA MODROM KONIKOVI a doteraz ste jej neuhradili peniazky na ucet tak vas chcem poziadat aby ste tak urobila pretoze ani vam by sa nepacilo keby ste mali negativne recenzie na vasej stranke a na zaklade toho ze ste prevzala tovar a nezaplatila zan doteraz uz ubehli dva tyzdne a vy nic ani sa neunuvate odpisat mojej sestre na spravy :( dufam a verim ze je to iba omyl lebo kazde euro je peniaz dobry pre kazdeho ....dakujem za porozumenie