icon

Čierna mačka a zlý pocit z nej

nika3111
8. dec 2019

Prajem peknú nedeľu.Už nejaký čas nám po dvore behá čierna mačka.Vôbec neviem odkiaľ sa tu vzala .Ale dnes keď som pozerala telku ,tak na mňa kukali cez dvere na terasu hneď 2.Mám z toho takú úzkosť ,neviem či to nie je zlé znamenie.Ja nie som precitlivená ,ale toto ma rozhodilo .

Čierna mačka a zlý pocit z nej Čierna mačka a zlý pocit z nej
evkano1402
8. dec 2019

hladne su, hladaju si papu..🙂
Ale ak nechces, aby ti tam potom chodili denne, tak nie.

nika3111
autor
8. dec 2019

@evkano1402 To je možné 👍Len ma vystrašilo ,že sú obidve čierne.Či to nebude nešťastie alebo choroba .😥

evkano1402
8. dec 2019

@nika3111
nebud rasistka 😉 nemozu za to su cierne 😂

lucyluv
8. dec 2019

Tak ja ked vidim ciernu macku, vzdy sa snazim prejst jej ja cez cestu, nech sa ona boji :D zatial zabera, nic zle sa nikdy nedialo 🙂

moonlight1210
8. dec 2019

@nika3111 cierna macka je vymysel stredoveku. Tak ako cierna sliepka, cierna koza, cierny kon,...
Mne uz tolkokrat prebehla cez cestu cierna macka a nic sa nestalo.

Ja by som si ich ochocila zradlom. Odmenou su ziadne krtky v travniku a ziadne mysi v okoli.

sonicka96
8. dec 2019

@evkano1402 🤣🤣🤣🤣🤣

boldo87
Odpoveď bola odstránená
marguay
8. dec 2019

Treba im dat pelech zatepleny senom a najest a napit. Macka je velmi uzitocna v domacnosti a hlavne na dvore. Rozpravky o farbe su blbost. Ja som mala ciernu teraz mam ine farby a chodila mi cez cestu popod nos kazdy den. To sa mi vzdy malo nieco stat? Uz by som tu nebola

lintu
8. dec 2019

Normalne poulicne macky. Tiez sme take mali. Neboj, nehryzu. Tieto tvoje vyzeraju chudo. Nazrat by chceli, pripadne im od domu mozno trochu tepla sala, tak sa zahrievaju.

diewcatqoo
8. dec 2019

To vazne? A ludia, co chovaju cierne macky, su prekliati dozivotne alebo su bosoraci? 😀

25daniela
8. dec 2019

No,.mala by som zlý pocit že sú hladné a ja nie.

nikiki29
8. dec 2019

V Taliansku sú čierne mačky talizmanom a nosia šťastie 🐱 pošlite ich vlakom do IT, niekto sa im určite poteší 😅 ach jaj ľudia...

lija22
8. dec 2019

zartujes dufam

erikavesela
8. dec 2019

Ja chovam cierne macky uz od 1998...vzdy mame aspon 1 ciernu...a vies co?..sme zdravi, stastni, deti su zdrave ako repy a dari sa nam...

lauritkatesty
8. dec 2019

Jaj dajte im seginatam nieco papat. Chuderky v tej zime. Aj nejaku zatepelnu budku z polysterenu. Oni budu vdacne a vychytaju vam skodcov. Fakm im staci len trosku tepleho.miesta a papat. A na jar ak by ste si ich teda mechali tak kastracia,nech sa zas zbytocne nemozia. Praveze ak pruchylite ciernu macku,znamena to stastie.

nika3111
autor
8. dec 2019

Ďakujem hneď mám lepší pocit 😘

lenadka
8. dec 2019

@nika3111 vieš čo znamená keď ti prebehne cez cestu čierna mačka??? To, že niekam ide 🤩.
Sú to iba povery, čierne mačičky sú krásne ako zmenšenina pumy.

mogaa
8. dec 2019

@nika3111 až na to že teraz sa ich nezbavíš😉ak nechceš aby k vám chodili mačky treba si kúpiť psa🙂

brita7777
8. dec 2019

podla mna si len vystresovana...vo svete i u nas sa deje kopec divnych veci a potom si clovek aj namysla všeličo a ma strach..poznam to. Cierne macky su krasne, nemusis mat strach

lauritkatesty
8. dec 2019

Ja som mala.10 rokov krasneho cierneho kocurika...♥️♥️♥️♥️ bol prvy a nikdy na neho nezabudneme...zial uz je v nebicku...😪

aniele
8. dec 2019

My sme neraz mali čiernu mačku alebo kocúra. Najnezabudnuteľnejší bol Frico. Divoké mačiatko, ktoré si nakoniec zvolilo za najobľúbenejšie miesto moje ľavé plece. Vtedy som sa naozaj cítila ako bosorka 😉.

0silvia0
8. dec 2019

@nika3111 aj my máme na dvore čiernu mačku aj tigrovanú. Kŕmim ich už od leta, zostali u nás, mačka je na dvore užitočná, chytá myši. Zatiaľ všetci žijeme a sme ok😂

adriana1312
9. dec 2019

cierne macicky su najkrajsie . nakrm ich a oni sa ti zase odvacia , ze ti vychytaju hlodavce.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
tomaas
9. dec 2019

@nika3111 ahoj, je to OK, veď sú krásne, žiadne strachy, never poverám ani ničomu a ak náhodou, jedna čierna mačka - zlé, ale druhá to celé neguje 🙂 takže ťa čakajú krásne Vianoce 🙂

00ivi00
10. dec 2019

Čierne mačičky sú najkrajšie 🤩

lussyl5
15. dec 2019

@nika3111 To snáď nemyslíš vážne že toto riešiš🤦To sú úplné blbosti .