Čím ste chceli byť ako deti?
Čím ste ako malé/malí chceli byť? Splnilo sa Vám to?
princezná, nie 😂
Vojacka alebo patologicka😃, aktualne studujem medicinu, ale teda v patologii sa nevidim.
Chcela som byt sestrickou. Aj som 🙂
2r som chcela byt opicou 😁splnilo sa a mam aj dve male opicky 😍
Tajny agent a ucitelka... K ucitelke nemam daleko.
Učiteľkou 👩🏫 a som sestrička 👩⚕️
Šoférka kamiónu . Teraz neviem ani poriadne vyparkovat osobne auto , nie ešte kamión 😂🙈
chcela som byť chlapcom a nesplnilo sa mi to 😀 ale dnes mi to už nevadí, hoci vo mne ostal taký mužský nadhľad na život a svet, ako aj reakcie, či občas nejaký ten vulgarizmus 😀 😀
Učiteľka. Splnilo. 😉
Učiteľkou a snažím sa k tomu dostať, študujem školu
Ako malá predavačka, neskôr od 9 rokov modelka. 😀 A nesplnilo sa ani jedno.
Lekarka. Splnilo sa
Chcela som byť veterinárka. Nesplnilo sa mi to. Potom som chcela byť učiteľka a to sa mi už splnilo.
Učiteľka. Ale pred vysokou som cukla. Veľmi dobre som spravila, a týmto skladám klobúk pred všetkými učiteľmi a učiteľkami, ktorí to dávajú deň čo deň s tými našimi pokladíkmi 😁. Ja som teda radšej inžinierka niekde pri číslach😄.
Archeologička, som policajtka😄
na prvom stupni - krajčírka, na druhom kuchárka...Nesplnilo.
Veterinarka a som účtovníčka
Dlho som chcela byt veterinarkou a nie nesplnilo. Ked neratam ze niesom schopna sa sustredit na ucenie tak sa ozaj dost bojim zvierat😅 vtedy som si nejak neuvedomovala ze tam nejde len o stenuatka a maciatka
Lekárka a študujem medicínu😅takže som si splnila detský sen
Speváčka, prekážkou bol môj hlas 😃
Dosť ma nejaký čas zaujímala biológia, ale k tomu bolo treba mať vzťah aj ku chémii...
A potom naozaj veľmi učiteľka.. napokon som to študovať nešla, tak to kompenzujem asi aj tak, že sa snažím radiť/ poradiť/nasmerovať v týchto diskusiách, ak sa to týka oblasti, v ktorej robím. Ľutovať neľutujem, ale určite by ma bavilo aj učiteľstvo 🙂
Učiteľka a som ... tradá... učiteľka (pozor na priania 🤪).
Ucitelka a aj som😊
Spisovateľka 🙂 Pisem texty na weby, clanky, bola som dlho IT analytik... dalo by sa to nazvat pisanie, len tie temy si nevyberam uplne sama 🙂
@kleopatra114 vieš, že aj ja som jednu dobu po tom túžila? Ale šoférovanie milujem, ani parkovanie mi väčšinou nerobí problém.
Kozmonautka, nesplnilo
doktorka

Chcela som byt lekarka a aj som 🙂