icon

Čím to je, že niekto vyzerá staršie a niekto mladšie ako na svoj vek?

29. júl 2022

Čím to je, že niekto vyzerá staršie a niekto mladšie ako na svoj vek?
Je to jemnejšími črtami tváre? Výškou? Čo je to, čo robí človeka starším?

viestta
•
29. júl 2022

Niekedy aj výraz. Úsmev síce robí vrásky, ale omladzuje.

pinkgirl
•
29. júl 2022

Je to súhra viacerých okolností - v prvom rade genetika a to neovplyvníš, potom jeho oblečenie, správanie, gestá a v neposlednom rade tvoje vnímanie osoby - keď máš 18r tak ti každý okolo 50r pripadá veľmi starý, no a keď budeš mať 40 tak ti tá 50tka až taká stará nepríde😁😉.
Samozrejme isté oblečenie a účesy pridávajú človeku na vážnosti a tým aj na veku.

elviku11
•
29. júl 2022

ja som vzdy vyzerala starsie na svoj vek, lebo som zdedila taku problematicku plet - tenku, lahko reaguje, cervene zilky a do toho rozsirene pory a akne

mimi3008
•
29. júl 2022

Povacsine aj stihli ludia vyzeraju mladsie. Ale stihli, nie vychudnuti, lebo taki potom maju ostre rysy, ktore ich zostaruju

janulka1802
•
29. júl 2022

Niektoré ženy majú takú dievčenskú tváričku, že dlho im tipujú omnoho menej rokov. A veru súhlasím so spomenutým vyššie, že úsmev rozžiari každú jednu tvár. Ja mám veľmi rada, ak sa ľudia na seba milo usmejú. Hneď je krajší deň.

stanulienkat
•
29. júl 2022

Genetika, hmotnost, starostlivost o plet, starostlivost o seba, upraveny zovnajsok, zafarbene sediny, vystupovanie...vela veci zohrava rolu pri tom, ako staro/mlado posobis.

asia83
•
29. júl 2022

Životné skúsenosti, choroby, nedostatok spánku. Pokiaľ môžete, stále spite v maximálnej tme. Počas spánku v tme sa vylučuje hormón, ktorý spôsobuje pomalšie starnutie, laicky povedané.

deti95060810
•
29. júl 2022

štíhlym ľuďom sa ťažšie háda vek...

leskovael
•
29. júl 2022

Črty tváre aj postava... Ja som nízka, útla chudučká, vždy som vyzerala mladšie, mám takú "detsku tvár.".. Dodnes si občas vypýtajú OP keď si idem kúpiť vínko (29r) 😂 tak snáď mi to vydrží a v 40tke budem vyzerať ako nejaká čerstvá 30tka 🙏😂

michu_
•
29. júl 2022

podla man hl.zivotny postoj a zdravy sposob zivota-nielen fyzicky, . ak si v psychickej pohode, s laskou pristupujes aj k svojmu telu, aj k dusi, viac dbas na to, co jes, ako spis , ako reagujes na veci, udi, co si do zivota pustas, kazda emocia sa odraza na tvari a na tele. ja mam 32, som stihla, pred par dnami sa ma pokladnik pri kupe piva opytal, ci uz som mala 18 😂❤

savanna
•
29. júl 2022

Podla mna najviac robi plet, postava a vlasy. Niekto ma zostarnutu plet, hlavne, ak sa vystavoval dlhe roky slnecnemu ziareniu bez ochrany, fajcil, pil alkohol, alebo napr. pracoval v bare v zadymenom prostredi. Mam pocit, ze aj ludia, ktori robia nocne, posobia viac strhane. A potom samozrejme do velkej miery aj genetika.
Crty tvare a vyska podla mna nezohravaju nejaku ulohu, ale nadvaha dokaze rozhodne pridat roky navyse. A aj odrastene sediny robia svoje.

amelie2017
•
29. júl 2022

No mna sa uz v 15 v prvaku na gympli pytali, pani profesorka, kde je chemicky labak? Na vyske detto, prosim vas, kde je ucebna ... a to som este ani vrasky nemala. Tie sa dostavili v 20. Zdedena "vraska hnevu" medzi obocim a casom isli dalsie. Ale ja som bola aj hlavou vzdy popredu. Dost tazke detstvo, ako dieta som riesila problemy, o ktorych sa vacsine mojich rovesnikov ani nesnivalo. Mam skoro 34 a 35 mi odhaduju uz tak 10 rokov.

karelova
•
30. júl 2022

Nejde ani tak o vrásky a životosprávu ale tvár. Niekto proste má tvar, ze vyzerá mlado (aj s vráskami) a niekto ma tvár a vyraz, ze vyzerá staro od mladých cias. Životospráva, starostlivosť a váha sú až druhotné faktory.

janulik2008
•
30. júl 2022

Ja mám 28 a včera pri pokladni stojím rozmýšľala som ani neviem nad čím a zrazu predo mnou dievča možno max 15 malo, mi hovorí "dobré tričko máš" 😀 reku ďakujem 😀 ...
Inak neviem čím to je že niekto vyzerá mladšie/staršie 🤔

laura164
•
30. júl 2022

Ja mám 31 a vyzerám na cca 18-19. Som chudá, mala a nemám žiadne vrásky, aj keby som chcela aby som vyzerala staršie. Keď idem s dcérou, si myslia, že je to moja sestra 😄 moja babka má 78 a vyzerá na 50 a keď ide k dr, si myslia, že klame, že to jej mamy dokumentacia. Ona je tiež z toho mimo, že v jej veku jej stále neveria a to si celý život na tvar patlala len niveu, opaľovala sa stále bez SPF. Je to asi genetika

shelby88
•
20. okt 2025

Keď som bola mladá, mala som pocit, že vyzerám staršie, bola som plnších tvarov a mala som veľké problémy s pleťou. Všetko je o vyžarovaní, oblečenie, farby..teraz mám 42 a môj vek mi netipuju. Tiež som malá, pomerne štíhla. Vypisujú mi o dosť mladší muži a keď idem niekde s dcérou (15r)oslovujú nás dievčatá. Vraj vyzeráme ako sestry. Svoj vek si nepripúšťam vždy si poviem nemám už toľko rokov a obliekam sa mladistvo. Akurát mám problém s pleťou a pokožkou čo sa žiaľ nedá liečiť A tiež môžem poďakovať genetike. Moji rodičia vyzerajú tiež mlado a to im ťahá na 70