Cimmaro
Zatiaľ žiadne foto? Diskusie?
Co dámy spíte uz?
Alebo stále slintate pri obrazovkách?😁😁😁
@janulienocka aspoň tebe 😉
Pri ňom som nikdy neslintala,neslintám a nikdy ani nebudem😉taký muž sa mi absolútne nepáči🙃🤣
Podľa mňa sa ho dámy prejedli už v rokoch keď fičala skrytá vášeň. Mňa už tiež neberie 😀
Za mňa už starý chlap. 😁
A to je kto?
Za mňa je to stále pekný muž, ale čakala som, že bude lepšie tancovat. 😄
no mne teda prisiel celkom ako take drievko, od takeho temperamentneho muza takeho povodu by som cakala viac :D aspon lepsie pohyby minimalne :D :D no ale inak - priznam sa, ze z v telenovele ma z tych troch bratov pritahoval zo vsetkych uplne najmenej :D
Nie je to škaredý muž, ale je dosť taký výrazný a myslím, že nie každej žene taký typ sadne 😅 ja som mala vždy skôr slabosť pre Franca napriklad ☺️
Ani mňa nijak neberie.Je to už taký zostarnutý seladón.Za mňa nič moc 🤷♀️
Nikdy som Lets Dance nepozerala a neprinútil ma k tomu ani nejaký Cimmaro.
Jaj za mna to je uplne krasny chlap, jasne, ze ked bol mladsi bol ovela pritazlivejsi ale ani jeho vek mu neubral na sarme, a ten hlas no este aj ten ma sexy
Mne sa nepáčil ani pred rokmi keď bol mladší, nie teraz. Let's dance som pozersla ,chvíľu, nie kvôli nemu.Ked tancoval už som dávno spala
@kukulda1234 presne my tam máme Koleníka 😍😀
Ja si nemôžem pomôcť ale mne je strašne podobný tomu Desperadovi z vyvolených😀 a Kolenik neni ako chlap škaredý ale špatí ho ten krivý a dlhý nos
podla mna vyzera stale uplne rovnako :D neviem, nepacil sa mi ani za cias Skrytej vasne a nepaci sa mi ani teraz. to je taky ten opici typ :D samozrejme bez urazky, mne len pripomina taku prerastenu opicu :D z tych troch bratov sa mi pacil fakt ze najmenej :D
Starý, vyžity, ovisnuty chlap, ktorý už nikoho nezaujíma, len skrachovanu influencerku.

A ty? Slintáš?