Cirokova - ide o podvodníka?
Prosím Vás skúsenosti s týmto menom máte?
Ja žiadne,ale čítala som veľa príspevkov v ktorých sa vyskytuje ich meno a súvisí s podvodom, okrádanie,klamanie...
Niekto reálnu skúsenosť? Je to pravda?
@klarissa25 nechcem to tu rozoberať súkromné nakoľko tu môže byť registrovaná uvidieť to a útočiť na mňa 🙂
jasné že môže ale toto by bolo posledné čo by mi vadilo 🙂 a je tiež ta posledna čo môže utočiť....
Áno keď to tu viaceré písali asi to bude pravda, a načo kvôli tomu zakladáš anonymnu diskusiu, keď vraj sama skúsenosť nemáš? Jedine že by si to bola priamo ty a chceš vedieť, čo sa o tebe hovorí, aby si si mohla vymyslieť nový spôsob okradania.
@dopolbokaodrata nemám skúsenosť priamu no mám skúsenosť s čítania príspevkov a minulý týždeň aj takú že moja známa poslala nejaký balíček na meno Cirokova oblečenie,sladkosti, telefón a cez víkend už videla v skupine ten istý telefón predávať pod jej menom
tak načo sa pýtaš ked vieš že to tak je....proste je to tak ano pýta tu veci zadarmo potom to predava. Už je na každom či jej niečo pošle alebo nie....
na fb bazaroch sa spominaju uz dlhsiu dobu dve taketo podvodnicky s tymto menom (rodinne prislusnicky), treba si vyhladat na fb pod lupou
Tak napríklad ja som o tom nevedela kým som si neprečítala túto diskusiu, pre mňa zbytočná nebola. Ďakujem za varovanie.
@lenadka zbytocna v tom zmysle, ze ANONYMNE DISKUSIE boli vytvorene na insie - napr chulostive, intimne problemy, ..

ale ved jasné že je to blbosť. Bola tu už pod milion nickmi.....píse na všeliake inzeraty kadejaké prípehy ako su na tom zle a potom že chce saty pre dceru.......ale nerozumiem prečo píšeš ako anonym 🙂