icon

Citát o vojne

24. feb 2023

„Válka je, když se zabíjejí lidé, kteří se navzájem neznají, na rozkaz lidí, kteří se dobře znají, ale vzájemně se nezabíjejí. “ 🔥Einstein.

Mala som taký sen, ako sa pred rokom 24.2. vymenil covid///vojnu, ze sa dnes stane opačne...
Nech s nami nacvicuju spartakiady s covidom, sparaju, pichaju, buseruju... ale nech sa prestanú vybíjať UA a RF chlapi... Ako po II. Ww chýbal ročník chlapov 1925...tak budú chýbať 2000cky a 90tky...dokedy ešte???

draik
25. feb 2023

Stačí, aby sa Rusi stiahli domov, tak, ako napochodovali na Ukrajinu. Hneď na to je mier.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
25. feb 2023

@zoro9836 Devastačne to skutočne môže skončiť. Vtedy keď sa zavčasu nepostaví svet voči agresorom. Ukrqjinci sú hrdinovia a bojujú aj za nás. Aj za teba.

autor
25. feb 2023

@slovakboy isteže, ked sa tam v 2014 natriasala nulandova s marihuanakolacikmi v igelitke🌿🌿🌿, hunter budenov... odvtedy bojujú za mna...
Ja nedržím stranu nikomu, len ma serrie, , ze sa navzájom vyhladzuju

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bylinka25
25. feb 2023

A budú chýbať aj muži narodený v rokoch sedemdesiatych a osemdesiatych.

slovakboy
26. feb 2023

@zoro9836 ja nie som smiešny ale ty. Áno Ukrajinci bojujú za peniaze z EU tak ako my. Pozri si a Moldavskom a Srbsko a Bielorusko a porovnaj ho s Polskom Českom Madarskom a Slovenskom. Polovica Poľska už vyzerá lepšie ako Nemecko. Rumunsko je krásna rozvíjajúca sa krajina s lepšími cestami ako na Slovensku. Rusi nemajú nikomu čo ponúknuť. Len kýble klamstiev. Tie môžu vyvážať až na Mesiac. Keby tam bol taký raj ako nikdy nebol tak by sa tam Ukrajinci tlačili. Že nám bolo dobre pod ZSSR? Tak preco všetci utekali na západ? Preco sme mali oplotene hranice? Preco sme ekonomicky zaostávali? Jedna sa o novú pracovnú silu na Ukrajine? Neviem o tom že by tu bolo otroctvo ani nie sme nikoho kolónia. To by som ja z vychodu mohol povedať o Bratislave že nás ekonomicky využíva ako lacnú pracovnú silu. Nie je to aj naopak že ja využívam Bratislavu ako zdroj peňazí príležitosti a zbohatnutia? Podľa tej teórie ktorú máš asi z ruských serverov by sme mali všetci sa odtrhnúť od únie a byt sebestační. Super ak nám postačí minerálna voda, zemiaky ktoré sme aj za socializmu museli dokupovať z Čiech a bryndza z ovečiek, tak si budeme môcť povedať že nás nik ekonomicky nevyužíva. Mobily nám predsa netreba švajčiarske lieky tak isto sú na figu. Urobme si ohrádku okolo našej krajiny a necháme sa ozibračovať našimi oligarchami. Je jedno že kradnú ale to sú naši. Mimochodom pred vojnou toto bolo časté ospravedlnujuce heslo Rusov v Rusku voči svojim skorumpovaným oligarchom.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená