Cítim sa ako piate koleso na voze

mimii5
22. jún 2017

Dobrý deň,
mám priateľa s ktorým ma zoznámila moja kamarátka. Pôvodne chcel byť s ňou, no ona ho odmietla, a dohadzovala mu dievčatá až to skončilo pri mne. Hovorí mi , že ma ľúbi a che so mnou zostať. No keď sa v jeho blízkosti zjaví ona, mám pocit že som navyše. Ako keby ma odsunul na druhú koľaj. Cítim sa ako piate koleso na voze. Pohľad akým sa na ňu pozerá mi nepríde tak celkom v poriadku ako aj jeho správanie. Úplne sa zmení ak je tam ona. Mám ich rada oboch, no stále mám ten pocit že ak by mu dala šancu tak ma pošle kade ľahšie a zabudne na mňa. Viac ráz sa stalo, že keď tam bola tak sa spolu bláznili a jašili a mňa si všimli až vtedy keď som sa že naozaj na*rala a rozhodla sa odísť, lebo som v tom nevidela nijaký význam ostať tam. Obaja ma ubezpečujú že sa nemám ničoho obávať, no ja mám i tak strach o náš vzťah. Ona má narodeniny, a darček mala byť pôvodne len taká sranda, no pri nákupe to on vzal podľa mňa dosť vážne (140 eur). Neviem čo si mám o tom myslieť, nie to ešte čo mám robiť. Prosím Vás poradte, už som zúfalá. Neviem či som až tak žiarlivá že mi to vadí aj keď sa snažím to tolerovať a chcem im obom veriť, alebo čo. P.S. Tvrdia mi že ich kamarátstvo je skôr na štýl brat a sestra.
Ďakujem

nyusika
22. jún 2017

@mimii5
toto je vymyslene, ze ?
alebo mas kolko rokov ? 13-14-15 ?

anjelic
22. jún 2017

Nie je čo riešiť, ak si nešťastná vo vzťahu, tak ho ukonči... Nemáš záväzky, nemáte spolu deti...
Budeš ubolená, ale trápiť sa tým, ako sa správajú, čo robia, čo to má/nemá znamenať, to nemá význam. Pokiaľ pokukoval po kamoške a naďalej sa k nej správa "inak", tak iskra ešte nevyhasla a aj keby nič medzi nimi nebolo, tak nie je to košer voči Tebe.

mimla
22. jún 2017

OK, predpokladajme, že táto téma je reálna.
Ona nie je tvoja priateľka, pretože toto priatelia nerobia.
On nie je tvoj partner, pretože toto partneri nerobia.

Hneď ako si toto uvedomíš, zistíš, že si voľná ako vták. Presuň sa s k niekomu normálnemu. Aj vo sfére kamarátstva aj vo sfére vzťahov. Alebo ostaň chvíľu sama, nie je na tom nič zlé ani čudné.

mimii5
autor
22. jún 2017

Téma je reálna, a nie nie som násťročná, už dávno nie.
I ja mám ten pocit, len som dosť samotársky typ človeka, ktorý nemá nablízku skoro nikoho.

dzjanetta
22. jún 2017

@mimii5 ahoj..byt nestastna vo vztahu??? A stale premyslat?? By som asi nechcela..zena vyciti ak nie je nieco v poriadku..tak drzim palce🍀

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
22. jún 2017

@mimii5 no čo, on si teda nasilu vybral nejakú tú kamošku z ponuky, lebo veď takto aspoň môže byť nablízku svojej vysnívanej... Skús tak mesiac vkuse organizovať program len pre vás dvoch, bez nej, uvidíš, ako ťa bude milovať...

deti95060810
22. jún 2017

ja by som už v tom vzťahu nebola. bývate spolu? ak áno, odsťahuj sa od neho, ak nie viac by som sa mu neozývala....
Niečo podobné som zažila veĺmi veľmi dávno....jednoducho som to skončila hneď na začiatku.

lintu
22. jún 2017

koľko času trávite vo dvojici a koľko v trojici? keď si ten samotársky typ, vieš sa aj ty pri ňom odviazať a blázniť?

mimii5
autor
22. jún 2017

Vo dvojici sme častejšie. A áno ja sa pri ňom viem odviazať, no príde mi že on pri mne nie, teda nie tak ako keď tam je ona.

mrkvicka060
22. jún 2017

Ona ho odmietla, jeho to stale laka.. Verim tomu, ze keby ho kamoska posmelila, on urcite neodola. A myslim, ze ona to velmi dobre vie a evidentne sa v tom vyziva.. Keby bola kamoska co k comu, tak ho velmi razne usmerni. Jednoznacne ukoncit, skor ci neskor to aj tak skonci. Pre neho je ona cislo jedna, je ako zakazane ovocie... Keby si mal raz medzi vami vybrat, vybral by si ju.. Bohuzial. Najdi si niekoho, pre koho budes tou prioritou ty

rory267
20. sep 2018

@mimii5 Máš čo dočinenia s dvoma sebeckými, necitlivými a bezohľadnými ľuďmi. Obaja ťa zraňujú a ani jeden neberie do úvahy tvoje city. Pozbieraj svoju hrdosť a dôstojnosť a ukonč vzťah s obidvoma, žiadne ahoj, žiadne ako sa máš...nie...toto nie sú vhodní ľudia pre teba a ty si predsa rovnako cenná ako oni..ako po ľudskej stránke tak individuálnej si cenný človek tak sa tak začni správať..spáľ mosty a ani sa neobzri naspäť.