Cítim sa prekliata – neustále problémy a stres
Ahojte pisem uz z velkeho zufalstva uz velmi velmi dlhu dobu je nonstop vzdy vsetko zle. Kazdodenne nervy stresy z roboty o robotu mozem prist hocikedy mam zdravotne tazkosti ani manzelovi sa nedari nic ani v robote robi cez agentury ktore ho vlastne skoro vzdy oklamali vzdy je to nakoniec klamstvo uz 4 mesiace skoro ziadna vyplata rodinny prislusnik ma rakovinu kazdy jeden den je zly uz ani neviem kedy som mala naposledy kludny vesely den uz nemam naladu ani vstat naco aby som znova trpela ? :( Co som prekliata ? Ved to nieje mozne ze vzdy vsetko je zle takto ani dieta v zivote nebudem mat. Vsetky nasporene peniaze mi skoro tiez odisli :(
Ak nemate vieru, necudujte sa. Boha nepotrebujete, tak sa tu len ponevierate a svet vas hadze ako pracka oblecenie. A aj napriek tomu, ze s vierou ma clovek vsetko.
Vybera si, zivot bez vieri.
@derdia mam vieru
Len namatkpvo som pozrela a natrafila na odovzdanie sa do bozich ruk. Dakujem za tieto slova, dakujem, ze ste mi to pripomenuli. Ono to funguje. Samozrejme, netreba but pasivny, pritom mat na pamati "bud vola tvoja"
Ani to, ze som natrafila prave na tie prispevky nepovazujem za nahodu.
Tak manzelovi doslo zle v praci dalsia strasna vec a to som kamene uz zakopala
Odpadol
Po tomto nech mi nikto uz nic nevravi zrutila som sa :(
Nemôže za to kamen, boh ani okultizmus. Mas proste blbe obdobie. Niekedy to tak byva. Mozes robit co chces a nevyhrabes sa z toho. (Zazil som, viem o com hovorim). Raz to prejde a bude dobre. Zaklad je zamestnanie bez agentury pre manzela.
@kovo21 presne tak nie a niet sa z tohto vyhrabat dnes manzel odpadol v praci co este ma caka boze moj :( a neviem kam beru zamestnancov hned kmenovym preto pracuje momentalne tiez v agenture :(
Vyhod si z hlavy turmalny a vsetky okultne pixoviny... 4 mesiace nedostal prachy, to ries. Isla by som za certom, diablom, aby boli prachy. Ked bude financna pohoda, pride aj ta zivotna🌸
@ahhola v tomto mas pravdu co majviac trapi su prave financie a samozrejme ze dnes odpadol
Tak popros Boha, o pomoc. Ale to musi byt tak, ze samu seba ponizis, a uznas, ze on je Najvyssi.
Ked dame nase ego do pozadia. Az potom moze prist. A pomoct nam.
@derdia robim to kazdy jeden vecer :(
Zákon príťažlivosti nepustí - ak sa ti deje stále niečo nepríjemne je čas sa zamyslieť nad svojími myšlienkami a činmi - kamene sú výborným začiatkom pozri si film tajomstvo a mnohé pochopíš - a keďže ešte nemáte detičky tak si " zbehnite " zarobiť peniažky do Rakúska ( 10 rokov som tam pracovala - skúsenosti na nezaplatenie ) dobrých kuchárov, čašníkov, všetky remeselné práce tam vítajú s otvorenou náručou - že neviete jazyk - no tak sa naučíte - totiž kde je vôľa , tam je cesta
@anouschka5 kamen som mala od minuleho leta nic sa nezlepsilo a to som mu verila na 100 %
Možno stojím myslením tým negatívnym si priťahuje s negatívne situácie. Alebo vidíš len negatívne aj maličkosti keďže si v negatívnom rozpoložení. Ja som to mala tiež. V ničom som nevidela nic dobré. Trošku sa zo už zmenilo no tiež ešte mám niekedy také stavy. No stále si poviem že pokiaľ som zdravá a nemáme žiadne smrteľne choroby a mám pri sebe rodinu tak je všetko ok. A to máme 3 deti a stále niečo sa deje. Poviem ti že pri deťoch treba ešte viac optimizmu lebo ak máš deti chorlave alebo ekzemikov plus alergikov a prejdes si obrovským množstvom stresov a neviem čoho všetkého tak máš pocit že každý deň je zlý. No musíš si stále povedať že bude dobre. Že určite sa to niekedy zlomí a prídu dobre dní. Nemysli na zle veci a skús myslieť len na dobre a ďakovať za všetko čo nám deň dal. Aj za zdravie, dobrý spánok, jedlo, vodu......proste za všetko.
Autorka, trochu trpezlivosti, nič sa nedeje hneď, a je pravda, že keď budeš vnímať veci negatívne, tak budú negatívne, lebo ich budeš oznacovat že sú negatívne. Mala by si nájsť hlavne v ťažkých časoch aspoň maličkosť, ktorá je pozitívna, lebo sa zrutis
Po kazdom zlom obdobi,pride lepsie. Tiez sme si presli peklom,nevidela som svetlo na konci tunela. Niekolko rokov sa nam nedarilo. Ale potom bum a vyslo slnko,zrazu vsetko zacalo vychadzat. Az mam strach,ze zase pride zle obdobie,lebo zivot je ako na hojdacke. Raz si hore,raz dole. O lepsiu pracu sa sami musite pricinit. V zdravie blizkeho len dufat a mat nadej. Venovat mu dostatok casu a pozornosti.
@anouschka5 ezoterika … tomuto som verila aj ja a az tak ze som v knihkupectve citala len tieto knihy od nich video som videla to tak opance cloveka mna az tak vtedy ze som kazdu noc zaspavala a premyslala nad tym co som chcela aby sa stalo ˇˇˇˇ jezo velky blud ale tak kazdy verime tomu svojmu
@anouschka5 kamene maju len taku silu a energiu aku im ty sama pripises a vlozis do nich svojou vierou ale nieje to pomoc na cely zivot ˇˇˇˇ
@vera55555 presne toto iste mam aj ja od dnes sa velmi silno pokusam nevidiet veci tak negativne nevidiet vsetko cierno nepritahovat si zle veci naozaj je to tazke stale ..proste myslienky nepustia v noci dobre nespim mam zaludocnu nervozitu stale citim uzkost katastrofa....neviem kedy sa z tohto vyhrabem aj ja by som chcela dieta ale ja uz pri tychto nervoch ani neverim ze ho budem mat niekedy ( nepokusame sa onho koli zlej financnej situacii )
@lele64 tak mam vyhorenie uz teraz
@marca12 hej aj u nas uz 4 roky co je to fakt ze katastrofa boozee ako mi velmi mi chybaju tie stare dobre casy ani vtedy nebolo vsetko dokonale ale mali sme obycajny zivot :(
@hsjdudhdbd ja tiez nad tym rozmyslam co by som chcela ale zatial sa to nedari pritom fakt preto robime vsetko
Ahojte ako ste dopadli ?
@hsjdudhdbd ja tiez nad tym rozmyslam co by som chcela ale zatial sa to nedari pritom fakt preto robime vsetko
@anonym_autor no lebo je to diabolske nieje dobre tomuto sa oddat jedna vec sa vam vydari a potom si zlo vezme svoju dan a dva krat sa vam potom smola stane tak to je je to hra s diablom

Autorka, ozvi sa mi do SS, viem s tymito vecami pomoct.