icon

Pracovné napätie bez zjavného stresu. Čo môže byť príčinou?

18. aug 2026

Ahojte, pracujem teraz 2 rokom v robote kde som spokojna, chodím tam rada, dokonca sa často aj teším. Kolektív je fajn a práca ma napĺňa. Problém je že som tam ale stále v neustálom napätí a ja neviem čím to je. Nepracujem s ľuďmi, mám veľmi kľudnu prácu, prestávku mám kedy si ja poviem, mám vlastné tempo a prostredie je celkovo veľmi kľudné. Ale neviem čím to je vždy nad všetkým veľmi rozmýšľam a častokrat sa prichytim pri Tom ako vyslovene stuhnem. Všimla som si aj, že sa strašne ľahko zlaknem. To skoro každý deň sa stane že si robím svoju robotu a zrazu so mnou milne úplne a to stačí že len niekto príde do miestnosti. Nemám ani pocit že by som mala nejaké stresy že niečo pokazim alebo čo. Väčšinou sa mi darí a aj keď niečo náhodou spravím zle, tak sa to dá vykomunikovat so šéfom a väcsinou z toho nemám žiadny problém to by som musela spraviť niečo naozaj vážne. Tak neviem čim to je. Pamätám si že som také pocity mala občas aj počas školy ale to som si myslela že hlavne kvôli stresu. No teraz mám pokojný život, som šťastná aj všetko tak nechápem odkiaľ to ide. Dokonca si to už všimli aj niektorí kolegovia, občas sa mi dokonca tak roztrasu ruky že musím na chvíľku prestať s robotou inak by som ju nespravila.

anonym_4955b9
18. aug 2026

Ja síce úplne mimo misu, len teda, že ZÁÁÁVIDÍM takúto prácu aj s kolektívom🙏
Pol královstva by som za to dala🍀

anonym_9cebcc
18. aug 2026

@anonym_autor nieco podvedome? Doma ako dieta si mala pokoj?
Ja som lakavy typ a viem, ze je to aj povahou, aj detstvom.

autor
18. aug 2026
@anonym_9cebcc

@anonym_autor nieco podvedome? Doma ako dieta si mala pokoj?
Ja som lakavy typ a viem, ze je to aj povahou, aj detstvom.

@anonym_9cebcc rozmýšľam že jedine kvôli otcovi som vedela byť doma dosť vystresovaná lebo som nidky nevedela akú náladu bude mať a čo ho vie rozčúliť tak som bývala občas pekne v strese, ale už s ním nebyvam takže mi to nedáva zmysel

2691
18. aug 2026

@anonym_autor ahoj, je to úzkosť. Máš nejaké nedoriešené udalosti zo svojho života.
Poraď sa so psychológom. Čím skôr, tým lepšie pre teba. Veľa šťastia!

autor
18. aug 2026
@2691

@anonym_autor ahoj, je to úzkosť. Máš nejaké nedoriešené udalosti zo svojho života.
Poraď sa so psychológom. Čím skôr, tým lepšie pre teba. Veľa šťastia!

@2691 ďakujem

anonym_3b028d
18. aug 2026
@anonym_autor

@2691 ďakujem

@anonym_autor môžu ti chýbať minerály a vitamíny v tele, deficit elektrolytov spôsobuje úzkosti... skús dopĺňať magnézium a upraviť stravu.

2691
18. aug 2026
@anonym_autor

@2691 ďakujem

@anonym_autor inak môžeš skúsiť dať si do úst (keď to príde na teba) 1/2 tablety Magnerotu ako píše kolegynka podomnou a len tak si ho vychutnávať ☺️.

anonym_d2b9a8
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_9cebcc rozmýšľam že jedine kvôli otcovi som vedela byť doma dosť vystresovaná lebo som nidky nevedela akú náladu bude mať a čo ho vie rozčúliť tak som bývala občas pekne v strese, ale už s ním nebyvam takže mi to nedáva zmysel

@anonym_autor zijem takto v napati uz roky, a stupnuje sa to. :( Takze to ries cim skor, hlavne treba odstranit pricinu uz v zarodku...

euka210
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako pisu, treba psychologa, su to prejavy uzkosti.

anonym_fe0429
18. aug 2026

Okrem psychologa a riesenia uzkosti aj doplnit mineraly, treba kvalitne magnezko, mne pomohla aj ashwagandha..

anonym_3b028d
19. aug 2026
@anonym_d2b9a8

@anonym_autor zijem takto v napati uz roky, a stupnuje sa to. :( Takze to ries cim skor, hlavne treba odstranit pricinu uz v zarodku...

@anonym_autor skús si vyčistiť a ozdraviť črevnú mikroflóru od plesní, zápalov... probiotickými potravinami, omega3 a spevniť črevnú výstelku kvalitným kolagénom... os črevo - mozog sú úzko prepojené a ovplyvňujú psychické zdravie.

anonym_d2b9a8
19. aug 2026
@anonym_3b028d

@anonym_autor skús si vyčistiť a ozdraviť črevnú mikroflóru od plesní, zápalov... probiotickými potravinami, omega3 a spevniť črevnú výstelku kvalitným kolagénom... os črevo - mozog sú úzko prepojené a ovplyvňujú psychické zdravie.

@anonym_3b028d bola som aj na kolonoskopii, ocista creva bola, zapal mam ale v zube, zub pojde von..Napatie mam a ja viem z coho prameni a kedze riesim veci velmi pomaly sa to aj pomaly stupnuje...