icon

Cítim sa staro

4. feb 2023

Tento rok budem mať 26 rokov. Keď na to pomyslím, prepadá ma pocit, že som už stará. Viem, že som ešte mladá a nie nejaká stará ženská, že mám život pred sebou, ale vo mne to číslo evokuje taký pocit, že "Panebože! 😱" Už 20tku som vnímala ako míľnik. 25ka štvrťstoročie - a sakra. Asi mám pocit, že od 25 to pôjde dole vodou. A 30tka ma priam desí. Na jednu stranu chcem žiť dlho, dožiť sa dôchodku a užiť si ho, na druhú stranu sa mi zatočí hlava, keď si predstavím, že ma to čaká až za 40 rokov 😕 Život je dlhý a človek ani nemá čas si ho užívať 😕 na jednu stranu viem, že mám na niektoré veci čas, ale na druhú stranu sa bojím, či som ich neprešvihla, či už nie som pozadu - rodina, deti. Asi mätúci príspevok 😕

Strana
z4
sidicek
5. feb 2023

@petrisorkaa no toto ma pobavilo , s IQ nad pásmom priemeru, by si aspoň tu školu vybrala užitočnú a nie ako píše, zabila tam 5r a nič z toho.

valerya
5. feb 2023

Je to tak ako pri anorexii. Dievča má 35kg, všetci plačú, že zomri a ona sa díva na svoje vychudnuté telo a vraví, že ju tučná. Vyhľadaj odborníkov, poraď sa s psychológom.

Strana
z4