Cítite sa na Slovensku v ohrození?
Nie.
@alenka58 Samozrejme, že áno.
Vlada predala všetko, nemáme skoro nič vlastne, zvyšujú dane, cien potraviny, platí sa rôzne príplatky ( napr. za vodu, čo ani človek nevycerpa), všetko vymýšľa vláda, len aby človek platil.
Onedlho človek nebude mať vlastné bývanie, bude ako bezdomovec,... A mohla by som písať ešte a ešte... Ako by som sa nebála, a ľutovala ľudí 😦
@lonely66 ono to nie je uplne tak, ako hovoria pani postarky. bolo to neraz vypocitane, ze dochodcovia a matky na rodicaku stoja stat ovela viac ako nejaky cigani. a riesenie existuje, komunitna praca, aby sa vzdelavali, ale treba zrusit tie sorosove mimovladky, ktore sa aspon snazili robit nieco tam, kde zlyhava stat.
Tu to je pekne uvedene, kolko sa vyberie a kolko sa na co rozda, je tam isto aj niekde graf: https://cenastatu.sk/
Graf je tu: https://cenastatu.sk/vesmir/ dokonca podla velkosti, najvacsi zrut je samozrejme verejna sprava a dlh.
Cítim sa v ohrození z objektívnych dôvodov , za hranicami je vojna , keď Ukrajina padne sme jedny z viacerých na rade , keďže naši čelní predstavitelia sa s rusmi Kamosia a vysmievajú sa Ukrajine - “že len sem tam padne raketa “ a tiež ma desi úpadok krajiny , mám pocestovane aj chudobnejšie krajiny , tie možno potrebujú len pár rokov a predbehnú Slovensko ako nič aj vďaka politikom s prázdnymi rečičkami , ktorý absolútne pre túto krajinu nič neurobili a ľudom to absolútne nevadi , ja nechápem …a tiež škandalózny stav zdravotníctva , teraz som ešte mladšia , čo to bude o 20-30 rokov ?!! , keď budem reálne potrebovať zdravotnú starostlivosť ..Nikto tu nechce robiť , všetko chátra .. , platby a platy sa zvyšujú a aká protihodnota pre človeka čo to platí , no nič ….hanba
@veronika2021 tie slobodne matky majú to dieta so štátom ci prečo by sa o nich mal nejako špeciálne starať?
A o tom buducom daňovom poplatníkov by som tiež pomlcala, nakoľko pokial sa tak nestane, je to pre štát čistá "strata". Nakoľko tu vôbec nemusí ostat (ako je teraz moderne tvrdiť, že treba ísť čím skôr prec), pripadne bude nebodaj postihnuté, niečo sa mu stane, zomrie...
Cítim sa v ohrození ako už dávno nie .... na stene je pavúk a muž nieje doma .... kto ho príde odstrániť ?

@alenka58 a kde by sa cítili bezpecnejsie