Cítite sa na Slovensku v ohrození?
Vo vseobecnosti sa tu citim bezpecne, ale nasu budcnost ohrozuju rozhodnutia tejto vlady, to vo mne vzbudzuje obavy
Nie, nie som medveď, homosexuál ani politik.

Hlupákmi áno.
Vôbec nie.
Najprv som rozmýšlala, že čo je myslené touto otázkou.. napadli mi jedine dve veci, všeobecnou bezpečnosťou sa necítim ohrozená ale je jedna vec, ktorá mi tiež blikla v hlave. A to je dostupnosť zdravotnej starostlivosti, resp naše posledné miesta v rebríčkom dostupnosti napr onkologickej liečby, ktorá je v iných krajinách úplne bežná. A u nás rôzne zbierky a dopisovanie si s poisťovňami. V tomto je v ohrození podľa mňa každý človek na slovensku a dosť ma to straší.
Ohrozeni sa necitime, ale vzhladom na najblizsie 4 roky sa citime skor depresivne a beznadejne
Nie,cítim sa o.k.Ani inde nie je med lízať.Keď nie politici,tak zemetrasenia,hurikány,vojny,hladomor,horúčka dengue apod.Takže pre mňa je Slovensko domov a domovina.
@andrea2323 suhlasim, toto je reálny problém, ktorý má dokonca tendenciu sa zhoršovať.
Jedine tak hlúpymi ľuďmi.
@januska12323 nie som homosexual ale cim su ohrozeni?Mam par znamych, ktori nie su hetero a nepocula som od nich staznosti ani som si nevsimla,ze by sa niekto na nich pozeral cez prsty.Dokonca moja ultra nabozna rodina z dediny je s tym absolutne v pohode.Takze neviem,kde su dneska este nejake hrozby pre nich.Skor by som sa pytala,co slobodne matky?Kde je podpora pre tuto skupinu?
@januska12323 😄 progresivny homo medved to tu ma veru tazke
v okolí počúvam ako mladí ľudia hovoria, že sa cítia ohrození vojnou, vládou, atď., pritom o financiách nehovoria a z uvedených dôvodov majú namierené mimo SK
@veronika2021 "Takze neviem,kde su dneska este nejake hrozby pre nich" - bud rada ze nemas socialne siete... tam sa to hemzi samym "homo do plynu", "teraz sa s nimi vysporiadame" atd...
Určite áno... napríklad obliecť si v nejakom menšom meste dúhové tričko? zaručene by som mala hovno v nohaviciach od strachu.
povedať v krčme že som volila péesko? zaručene by nastal rozbroj a takto by sa dalo pokračovať v milión iných situáciach
Aj také basic veci ako že sadnem do auta a viem že cca 20% šoférov je zaručene ožratých, to sa mi potom dobre šoféruje s touto myšlienkou a teda do šuntu auta by som nesadla.
@veronika2021 tak ani ja nemám v okolí nejaké veľké odsúdenie ale stále sa nájde niekto kto s tým má problém.
@alenka58 nie, necitim sa v ohrozeni. mozem ist von sama a nebojim sa, ze ma niekto zastreli, znasilni, alebo okradne. aj ked, stat sa to moze, ale pravdepodobnost je nizka. iba obcas sa citim v ohrozeni, ked prechadzam cez cestu. aj ked do lesa si uz netrufam len tak chodit, kvoli medvedom.
Cítim ohrozenie bezpečnosti a budúcnosti mojich deti,zvlášť sabojím o syna.Tato proruska neschopná vláda pozerá len na peniaze a svoje záujmy a je schopná našu krajinu ozaj doviesť do nestastia.S veľkou pomocou svojich voličov,ktorí si nevidia ďalej od nosa a v klamarovi a mafianovi Ficovi vidia svojho Boha.
Necítim sa vyslovene ohrozená, ale som silne znepokojená náladou a atmosférou v tejto krajine.
Ale aj celosvetovo..
História ukazuje, že ľudia sa vedia navzájom vyvrazdovat z rôznych smiešnych dôvodov a ľudia, ako takí, sú dostatočne tupi, aby sa z histórie nepoučili...
Ano, citim. Je ohrozena demokracia, sloboda slova, vymozitelnost prava. Kamaratime sa s krajinami, kde vladnu autoritari. Na Sk sa nastoluje totalitny rezim, kde si vlada robi co chce, rozdeluje narod. Inteligentni, mladi a perspektivni ludia odtialto odchadzaju.Vlada podporuje debilizaciu naroda.
@lonely66 tak ja neviem ako sa tymi slobodnymi matkami konkretne kazda jedna stala,ale urcite nemaju taku podporu od statu aku by mali mat a ani tie prispevky od spolutvorcov dietata nebyvaju kolkokrat postacujuce ani na vyzivu domaceho zvierata,nie to este dietata
@veronika2021 trebalo rozmýšľať nad tým skor ako tie nohy roztiahli, presne ako píše @lonely66 Je neskoro plakať, normálny človek si dieťa plánuje zodpovedne a so zodpovedným človekom.
Prečo by ich štát mal podporovať? Každý človek sa má vedieť sám o seba postarať.
@stanulienkat môžeš plánovať zodpovedne, niekedy chlapovi prepne. Nikdy nehovor nikdy
@stanulienkat lebo ide o to dieta predsa,ono nemoze za chybu alebo nepremyslenie dosledkov svojich rodicov.To dieta je buduci platca dani,malo by byt o neho dostacujuco postarane.Ak sa matka nahana za dvoma pracami,zanedba dieta ,ktore uz bez tak vyrasta v zvlastnom prostredi bez otca.
@veronika2021 vobec nie je iste, ci dieta bude platca dani. A ci bude vobec na SK.
@veronika2021 no ako vidim, ze tu skoro kazda mamka pise, ako posiela svoje deti von a pracuje na tom uz od ich detstva, aby tu nezostali, tak to, ze bude platca dani, nie je nejaka ista istota.

@alenka58 Ohrození čím?