Čivava sa dusí
Máte niekto civavu ktorá sa ties dusi? Boli sme na rengen ten je v poriadku a pýtajú ďalšie stovky eur za všelijaké vyšetrenia a počula som ze niektorým ani operácia nepomohla. Oplatí sa dávať stovky eur keď to asi ani nepomôže?
@estrella5 neviem o tom ja nechcem mnozit mne by stacilo aj keby mala jedno steniatko a nie som registrovaný chovatel
@estrella5 tak budem mnozitel ako kopa ďalších aj na čelo si to nalepim že SOM MNOZITEL 😁
@estrella5 amen
@estrella5 niečo som písala ale asi niekto nevie čítať alebo ma iný problém 😄
@estrella5 ne ne nema som zlaaa tarham gače kušem ric 🤣
@estrella5 dobre id už spať bo potis xujoviny 🤣
@estrella5 Su extremistka.Daj jej pokoj.
@simonettasimonova Mam skusenosti s podobnyni prejavmi a bolo to srdce.Akonahle zacala brat lieky to "dusenie",kaslanie do hlucha prestalo.Ale musi byt aaibuz dozivitne na liekoch.
@maminkadeticiek kto vie co to môže byť a ma vás psík prejavy ako na tom videu?
@estrella5 asi budeš stara dzifka co nemá nič na robote alebo nejaká byvala ŠTBačka ale karma je zdarma a kľudne aj mňa nahlas
@simonettasimonova Ano najprv sme mysleli ze ci nie ten kotercovy kasel,ale ze srdce.Ked sa nasadili lieky je v pohode.
@simonettasimonova a čo spravíš s tými šteniatkami necháš si ich či pôjdu do "dobrých rúk"
Chod k inemu veterinarovi ak sa ti nepaci cennik. Ja chodim s mojim 40kilovym k vetovi jak na pase a ledva kedy daco platime, doslova len za lieky a operacie. Rozbory, ultrazvuky atd platime len niekedy aj to symbolicke ceny. Za kontrolu vobec nic. Najdrahsie je paradoxne ockovanie, kedze davame tri vakciny, to vysolime aj 60€ naraz.
@estrella5 precitala som si celu temu, no katastrofa. Na veta to peniaze neda ale mnozit by to mnozilo, a este k tomu choreho psa. Odpad spolocnosti.
@simonettasimonova citala som iba prve prispevky, ani necitam cele diskusie a vidim ze si i tak nedas poradit a si presvedcena o "svojej pravde". Nemaju to vsetci a nie je to vobec "normalne". A ani pre civavy. Kto tvrdi ze je to normalme, nevie ako ma vyzerat normalny pes a ako ma fyziologicky vsetko fungovat.
Suvisi to s degeneraciou (nielen) civav v urcitych smeroch (teraz sa nemusia majitelia urazat) - ale kedze je to extremne male preslachtene plemeno co ma vplyv aj na anatomiu celej hlavy, dutin, podnebia, dychacie cesty atd atd... Tak s tym suvisia aj rozne pridruzene mozne ochorenia. A najma u pspv bez preukazu povodu kde sa vsetko miesa krizi plieska bez ladu a skladu, kazdy s kazdym, bez vysetreni, a s komentarom majitela "ved je zdrava a v poriadku" 😉
Peniaze z teba nevytahuju, ale specialny zakrok sa PREPAC nebude robit za dvacku. A ak najdes niekoho kto urobi, tak sa k nemu objednaj.
A "urcite" ti odporucam kryt ju a vady rozsirovat dalej, okrem ineho drzim palce aby ti zvladla porod a poporodne obdobie a vsetko s tym suvisiace, kedze je to zataz aj na sucku bez problemov.
Vy ste debilne daktore odpad spoločnosti...ked ste si šli decko urobiť boli ste na genetické testy? Asi nie a tak to potom vyzerá s celým svetom lebo dementne hlavy sa mnozia a prenasaju to na svoje stenata. Fakt prehanate ani ja nečítam tie vaše dristy a ani som sa nepýtala na vaše premudrete reči a prečítajte si otázku ešte raz. A nerobte z komára somara ja nepíšem že na 1000% bude mať malé ale chcela by som. V prírode sa mnozia 100%zdravé zvieratá? Vy spasiteľky 😂😂😂
@malacibulka po*er sa pani dokonalá 😇🙏
@simonettasimonova škoda reči na teba ale nedá mi to. Vieš koľko je namnožených šteniat ktoré nikto nechce?
A porovnávať deti s šteňatá je rozdiel moja zlatá. Tých detí nemáš naraz 7 zato šteniat áno. Zamysli sa nad sebou ak niesi ochotná investovať do jedného psa zaočkuješ a odčervíš ich 7?
@natall113 To uz ju netrapi, z toho spravi problem niekoho ineho.
@dzulli1980 ja nič nevidím na Tom sa spýtať. Tebe možno dať na mačku 2500 eur nie je veľa pre mňa áno .
@malacibulka a potom to tak aj vyzerá, akurát mám v dočaske 4 takéto šteniatka radosť množiť
Moja čivava to tiež robí a odkedy máme postroj a nie obojok, tak omnoho menej.
@simonettasimonova aj naša tak robí...nám dr povedal že sa to stáva lebo majú niečo krátke v krku či co