icon

Čivava sa dusí

simonettasimonova
21. jan 2023

Máte niekto civavu ktorá sa ties dusi? Boli sme na rengen ten je v poriadku a pýtajú ďalšie stovky eur za všelijaké vyšetrenia a počula som ze niektorým ani operácia nepomohla. Oplatí sa dávať stovky eur keď to asi ani nepomôže?

estrella5
Autor odpoveď zmazal
simonettasimonova
autor
21. jan 2023

@estrella5 neviem o tom ja nechcem mnozit mne by stacilo aj keby mala jedno steniatko a nie som registrovaný chovatel

estrella5
Autor odpoveď zmazal
simonettasimonova
autor
21. jan 2023

@estrella5 tak budem mnozitel ako kopa ďalších aj na čelo si to nalepim že SOM MNOZITEL 😁

estrella5
Autor odpoveď zmazal
simonettasimonova
autor
21. jan 2023

@estrella5 amen

estrella5
Autor odpoveď zmazal
simonettasimonova
autor
21. jan 2023

@estrella5 niečo som písala ale asi niekto nevie čítať alebo ma iný problém 😄

estrella5
Autor odpoveď zmazal
simonettasimonova
autor
21. jan 2023

@estrella5 ne ne nema som zlaaa tarham gače kušem ric 🤣

estrella5
Autor odpoveď zmazal
simonettasimonova
autor
21. jan 2023

@estrella5 dobre id už spať bo potis xujoviny 🤣

maminkadeticiek
21. jan 2023

@estrella5 Su extremistka.Daj jej pokoj.

maminkadeticiek
21. jan 2023

@simonettasimonova Mam skusenosti s podobnyni prejavmi a bolo to srdce.Akonahle zacala brat lieky to "dusenie",kaslanie do hlucha prestalo.Ale musi byt aaibuz dozivitne na liekoch.

estrella5
Autor odpoveď zmazal
simonettasimonova
autor
22. jan 2023

@maminkadeticiek kto vie co to môže byť a ma vás psík prejavy ako na tom videu?

simonettasimonova
autor
22. jan 2023

@estrella5 asi budeš stara dzifka co nemá nič na robote alebo nejaká byvala ŠTBačka ale karma je zdarma a kľudne aj mňa nahlas

maminkadeticiek
22. jan 2023

@simonettasimonova Ano najprv sme mysleli ze ci nie ten kotercovy kasel,ale ze srdce.Ked sa nasadili lieky je v pohode.

natall113
22. jan 2023

@simonettasimonova a čo spravíš s tými šteniatkami necháš si ich či pôjdu do "dobrých rúk"

malacibulka
22. jan 2023

Chod k inemu veterinarovi ak sa ti nepaci cennik. Ja chodim s mojim 40kilovym k vetovi jak na pase a ledva kedy daco platime, doslova len za lieky a operacie. Rozbory, ultrazvuky atd platime len niekedy aj to symbolicke ceny. Za kontrolu vobec nic. Najdrahsie je paradoxne ockovanie, kedze davame tri vakciny, to vysolime aj 60€ naraz.

malacibulka
22. jan 2023

@estrella5 precitala som si celu temu, no katastrofa. Na veta to peniaze neda ale mnozit by to mnozilo, a este k tomu choreho psa. Odpad spolocnosti.

colsami
22. jan 2023

@simonettasimonova citala som iba prve prispevky, ani necitam cele diskusie a vidim ze si i tak nedas poradit a si presvedcena o "svojej pravde". Nemaju to vsetci a nie je to vobec "normalne". A ani pre civavy. Kto tvrdi ze je to normalme, nevie ako ma vyzerat normalny pes a ako ma fyziologicky vsetko fungovat.
Suvisi to s degeneraciou (nielen) civav v urcitych smeroch (teraz sa nemusia majitelia urazat) - ale kedze je to extremne male preslachtene plemeno co ma vplyv aj na anatomiu celej hlavy, dutin, podnebia, dychacie cesty atd atd... Tak s tym suvisia aj rozne pridruzene mozne ochorenia. A najma u pspv bez preukazu povodu kde sa vsetko miesa krizi plieska bez ladu a skladu, kazdy s kazdym, bez vysetreni, a s komentarom majitela "ved je zdrava a v poriadku" 😉
Peniaze z teba nevytahuju, ale specialny zakrok sa PREPAC nebude robit za dvacku. A ak najdes niekoho kto urobi, tak sa k nemu objednaj.
A "urcite" ti odporucam kryt ju a vady rozsirovat dalej, okrem ineho drzim palce aby ti zvladla porod a poporodne obdobie a vsetko s tym suvisiace, kedze je to zataz aj na sucku bez problemov.

simonettasimonova
autor
22. jan 2023

Vy ste debilne daktore odpad spoločnosti...ked ste si šli decko urobiť boli ste na genetické testy? Asi nie a tak to potom vyzerá s celým svetom lebo dementne hlavy sa mnozia a prenasaju to na svoje stenata. Fakt prehanate ani ja nečítam tie vaše dristy a ani som sa nepýtala na vaše premudrete reči a prečítajte si otázku ešte raz. A nerobte z komára somara ja nepíšem že na 1000% bude mať malé ale chcela by som. V prírode sa mnozia 100%zdravé zvieratá? Vy spasiteľky 😂😂😂

simonettasimonova
autor
22. jan 2023

@malacibulka po*er sa pani dokonalá 😇🙏

natall113
22. jan 2023

@simonettasimonova škoda reči na teba ale nedá mi to. Vieš koľko je namnožených šteniat ktoré nikto nechce?
A porovnávať deti s šteňatá je rozdiel moja zlatá. Tých detí nemáš naraz 7 zato šteniat áno. Zamysli sa nad sebou ak niesi ochotná investovať do jedného psa zaočkuješ a odčervíš ich 7?

malacibulka
22. jan 2023

@natall113 To uz ju netrapi, z toho spravi problem niekoho ineho.

apolka77
22. jan 2023

@dzulli1980 ja nič nevidím na Tom sa spýtať. Tebe možno dať na mačku 2500 eur nie je veľa pre mňa áno .

natall113
22. jan 2023

@malacibulka a potom to tak aj vyzerá, akurát mám v dočaske 4 takéto šteniatka radosť množiť

marusiao
22. jan 2023

Moja čivava to tiež robí a odkedy máme postroj a nie obojok, tak omnoho menej.

arasidka123
22. jan 2023

@simonettasimonova aj naša tak robí...nám dr povedal že sa to stáva lebo majú niečo krátke v krku či co