icon

Poradíte, ako otehotnieť po neúspešnom IVF?

sanem86
20. apr 2026

Ahojte zienky je tu niektora z vas ktora bola na IVF a nevyslo jej to?mam 39r a musim cakat dalsie 3 mesiace do dalsieho kola..Podarilo sa niektorej z vas otehotniet prirodzene?ja uz mam starsiu dceru a 2 potraty vysetrenia vselijake aj muz vsetko v poriadku beriem aj vitaminy

anonym_320866
20. apr 2026

@sanem86 Je tu taka skupina IVF, tam naozaj najdes odpovede na svoje otazky. Ja som tam tiez bola, ale uz mam dietatko, tak som stadial odisla. Kukni skupinu 🙂.
IVF - skúsenosti, rady, úspechy

bony76
21. apr 2026

Ahoj, ja by som ti odporučila skúsiť výživový doplnok od firmy Novafam, kamarátka čakala na IVF brala od nich Fertile a po 4 mesiacoch prirodzene otehotnela. Majú tam veľmi milú poradkyňu ktorá ochotne poradí zo všetkým. Keď chceš pošlem ti link na ich stránku.

sanem86
autor
21. apr 2026
@bony76

Ahoj, ja by som ti odporučila skúsiť výživový doplnok od firmy Novafam, kamarátka čakala na IVF brala od nich Fertile a po 4 mesiacoch prirodzene otehotnela. Majú tam veľmi milú poradkyňu ktorá ochotne poradí zo všetkým. Keď chceš pošlem ti link na ich stránku.

@bony76 kludne poslite

bony76
Autor odpoveď zmazal
bony76
21. apr 2026
@sanem86

@bony76 kludne poslite

anonym_e9619a
16. máj 2026

noo nam tiez prvy nevysiel, ale teda nam na klinike Reprogenesis kde sme chodili odporucili dorobit dalsie vysetrenia...tebe na klinike kde chodis odporucaju co?

sanem86
autor
17. máj 2026
@anonym_e9619a

noo nam tiez prvy nevysiel, ale teda nam na klinike Reprogenesis kde sme chodili odporucili dorobit dalsie vysetrenia...tebe na klinike kde chodis odporucaju co?

@anonym_e9619 Mne lekarka po par dnoch ked ma snou spojili konecne nech viem co sa stalo povedala ze povedali mi ze sa snou chcem rychlo porozpravat ze mam sa pytat ja co chcem vediet.A ja ze no nech mi povie co vlastne sa stalo.Tak povedala iba ze co ocakavam ze to je vekom stare vajicka ze stym sa neda nic robit uz.Tak idem skusit gyncare Ke a Brno este nech pocujem este iny verdikt riesenie a uvidim