Club Card. Aký máte názor na túto kartu?
ja som zalozila tuto temu aby ste vyjadrili svoje nazory na klubovu kartu Club Card..... 😕
ja som tam uz mala niekolko bodov a dnes mi postou prisli prve kupony na zlavu......ale nejak ma ani nenadchli tie kupony ....
a vy ako? 😉
akurat dnes mi dosli kupony a zlavy 🙂
nanika:
aj mne sa zacal pacit Lidlo, maju tam kavlite txtilie z Rakuska, paplony , vankuse, navlecky pre malu flanelove su stale ako nove 🙂))) a aj ine veci..Minuly tyzden som si kupila mixer, kuch. knihy, cafeteriu, slahac na mlieko do kavy a panvicu .-)) summa summarum 60E, ale za kolko veci 🙂
my sme nazbierali poukazky za 7€.. to uz potesi.. napr. knizka zadarmo.. k tomu 10% zlavy na hracky, oblecko...
my sme sa riadne smiali, ked tie kupony prisli.. nechali sme tam riadny balik a za to iba toto 😠 😠
claudinka, veru, aj mne to bolo trpkosmiešne 🤐 , ale teraz dávajú 10€ zlavy na tie kupony, co sa lepia a uz nam dali 20€, tak to už je lepsie...
babula90, co su to za kupony co sa lepia? My sme boli aj dnes na nakup, ale ziadne kupony sme nedostali.
ani mne nedali nalepky? 😕
a tá clubcard platí potom v každom tescu, alebo len v tom, kde sa registrujete? 😅 lebo niekedy min. rok boli nejaké karty, ale ja som to vtedy nebrala kvoli tomu, že to platilo len v danom tescu(kde som sa registrovala) a nemam "poruke" tesco, takže kedy kde zajdeme, ked to mame cestou. 😕
club card plati v kazdom tescu na celom slovensku.
clubcard je tuším teraz všade na SR, nálepky dávajú, za každých 17€ 1 nálepka, ked ich bdueš mať 6ks, odpočítaju z nakupu 10€. 😉 neviem, či to neplatí len u nás, lebo otvorili nám Kaufland, tak Tesco sa bojí 😀
babula dik za info, ja som este v tescu mensi nakup asi nikdy neurobila, tak sa urcite na tie nalepky opytam.
milocka, dakujem za info. tak sa tam registrujem aj ja najbližšie.
inak mam doma kupon na 5€, ked nakupim za 20€, len to nestiham, pretože je platny už len do zajtra. 😝 (to mi dali za posledny nakup, a nebol to velky nakup vtedy, ale nepamatam kolko som platila)
takže zasa len tá forma že kup toľko a my ti dame tolko,nech idú do hája s takouto ponukou.A blbí ľudia kupuju.Normálne by tam kupili za podstatne menej,ale radšej prihodia až dostanu zľavu,možno v inom obchode by nakupili lacnejšie aj bez zľavy.
macka, nezastavam sa ani tesca ani nikoho, ale v každom obchode je to tak, niečo je lacnejšie tu a niečo tam. A keby som kvoli drobným kvoli tej lacnejšej veci mala naštartovat auto, tak som tam kde som bola. dokupim to tam, kde som.
Samozrejme, každý sa snaží prilákať zákazníka, ved o tom to je.
Bývam na dedine, často však chodíme do vačšieho mesta, takže vačšie nakupy realizujem hyperm. a občas sa mi točí hlava, ked zajdem do obchodu u nás, až sa mi to zdá absurdné, že tie ceny niesu nejako limitované.
Tu kúpim olej za 70sk/liter a napr. teraz v tescu ten istý za 29 niečo. bohovsky rozdiel. toto som si všimla predvčerom, napr. tak to mam v čerstvej pamati. 😉
a musím podotknúť, že tu mi nikto žiadnu poukážku ani inú pozornosť nedá a to tu máme 6 potravín. 🙄
sstefi, presne ako pises. Ja do tesca chodim casto na nakup, pretoze som to mala po ceste domov z prace. A ked uz som tam, tak kupim vsetko co potrebujem a nebudem utekat na opacny koniec mesta pre nieco, co je prave v akcii v inom HM. Urcite tam nechodim len kôli kuponom a isto aj ostatny nie su blby ako pise macka, ktori tam nakupuju. Kazdy kupuje kde mu vyhovuje.
ano, ani ja nechodim pravidelne do toho isteho HM, kedy čo mam cestou, ale napr. najčastejšie mam teraz cestou tesco a lidl, tak vačšinou tam. tesco máme frišné v najbližšom meste toť pár mesiacov. 🙂
Tesco má na svojej stránke v sekcii o Clubcard aj "vaše dotazy" a tam stojí:
"Ako budem zbierať body?
Jednoducho pokračujete vo svojom obvyklom nakupovaní a body sa vám pripočítajú. Napríklad ak miniete 15 EUR týždenne, za 12 týždňov nazbierate 180 bodov. My vám pošleme poukážku za 150 bodov (1,5 EUR) a 30 bodov prevedieme do ďalšieho obdobia (zaokrúhľujeme na „päťdesiatky“)."
Čiže za ak za 12 týždnov (3 mesiace) kúpite nákup v hodnote 180 eur/5422,68 skk (15eur x 12 týždnov), pošlú vám vo vyúčtovaní zľavu na 1,5 eur/45,19 skk.
A možno nejakú zľavu na výrobok, ktorý možno kupujete, ale ktorý vás tiež vôbec nemusí zaujímať a možno sa len chcú zbaviť tovaru.
Mne to nepríde veľmi výhodné 😕 Ale toť môj osobný názor....
Inak do tesca bežne chodíme, a kupujeme každý mesiac nákup, ale kým to neurobia trošku výhodnejšie, Clubcard si nezaobstarám 🙂
my mame s muzom tu kartu a nakupujeme iba v Tescu, takze mne moze byt jedno, ci tu kartu mam alebo nemam, lebo aj tak nakupujeme iba tam, takze ci uz budem mat nejake zlavy navyse, tak to mi len vyhovuje 😀 😝
lesnamacicka máš pravdu,jasne ani ja nechodim kôli jednej veci na druhý koniec mesta o to nejde,len mi vadí,ked sa tvaria,ako že ti dávajú hory doly zdarma,su to len omrvinky,niekedy nepotrebné.Ja sa v Tescu akorat tak vždy vytočím.prazdne regále,ked chcem na informáciach niečo vedieť ohľadne akcie nikdy mi nevedia povedať,všetke musia dať hlavy dokopy aby sa dohodli,ako to vlastne funguje.Ja viem,že na vine su nekvalitní ľudia,ale človek ked sa stretava s takouto obsluhou,časom ma to prestalo baviť tam chodiť.
mna tak "neskutocne potesia" tie zlavy na konkretne produkty... ako aj z club card prisli zlavy na niekolko produktov, az na to, ze ani jeden z nich nekupujem, mozno tak cestoviny... a rovnako aj v DM, nic z tych poukazok nevyuzijem. a navyse uz ma otravuje nosit so sebou vsetky tie kupony - Bata, Favab, Tesco, DM a x dalsich (cele knizocky poukazok), dost uz, ze mi vsade davaju zakaznicke karty... kto si to ma vsetko pamatat, od akeho obchodu doma susim nejaku poukazku a vcas si ju pribalit do penazenky... kedze tych vernostnych programov je tak strasne vela, tak mi vyhovuje len taky, kde dostanem karticku a tou istou kartickou si pripisujem body a zaroven si z nej tie body mozem kedykolvek uplatnit a nemusim nosit este dalsie papiere a poukazky k tomu. uz len tych zakaznickych kariet nosim do 10 v penazenke a zaroven si uz nepamatam principy fungovania kazdeho programu, takze vacsinu ho vyuzijem len vtedy, ked ma predavacka upozorni, ze ci si chcem v danom momente uplatnit body...
a posledna kvapka bolo toto Tesco, uz zacinam zakaznicke karty odmietat... jednu si vsak celkom cenim - z lekarne, a ked tam mam dost bodov, sama lekarnicka ma upozorni, ze dany nakup mozem zaplatit z bodov z karty. toto jedine mi zatial prislo celkom fer...
ked maš najviac tovaru z oblečenia tak ti pošlu zľavu len na oblečenie?a hociaké či tiež na niečo konkretne?
mne z Tesca na oblecenie neprislo myslim nic, tusim tam bola zlava na hracky... neviem, ci posielali rovnake kupony vsetkym. ale co mi prislo, tak bolo konkretne balenie prasku (aj mnozstvo), cestiny cessi, tusim tie hracky a ine, ktore si nepamatam...
podla mna ked daju zlavu na oblecenie, tak podla vlastneho vyberu. len som nepochopila tie hracky, ci to znamena to, ze na jednu hracku podla vlastneho vyberu mam zlavu, alebo ked v danom momente nakupim napr. aj 10 hraciek, tak mam jednorazovu zlavu ale na cely nakup. aj som to hladala v tych informaciach co prisli, ale o tomto ani zmienka, toto mi pride ako nefer, aspon mini pismenami mohli niekde uviedt, ako su tie zlavy myslene...
nám prišli kupóny s eurovými zľavami..ja som si myslela, že to platí len na ten tovar, čo je na každom kupóne napísaný-napríklad Persil-zľava, zmrzlina, atď...Ale v Tescu nám vysvetlili, že to je tam napísané iba ako príklad, že to platí na všetky položky. Takže sa to dá minúť naraz pri jednom nákupe a platí to ako zľava na celý nákup, nie len na vybrané položky..
ja si myslím, že keď tam už robíme sem-tam nákupy, čo za to dám, ak pri platení vytiahnem Club kartu? Nestojí ma to námahu a body sa mi vždy pripočítajú. Dole na pokladničnom bloku je vždy vidieť, koľko sa nám na účet prirátalo. Nie sú to nejaké závratné sumy, ale aj napríklad zľava 3,50 je niečo pri nákupe. My chodíme aj do Lídla, Kauflandu, ale najčastešie do Tesca-máme to po ceste. U nás na dedine máme 3 potraviny, ale tie sumy sú závratné-jedine Jednota si drží ceny ako-tak v slušných hraniciach.
Takže táto Club karta je dobrá v tom, že raz za čas si môžme odrátať z nákupu pár eur...A je úplne jedno, či je to výhodné, alebo je to nevýhodné-pre niekoho. Tiež by hocikomu dobre padlo, keby nám len tak niekto podal do ruky 3,50, či nie?Takže o výhodnosti alebo nevýhodnosti sa tu diskutovať ani nedá.. 😉 😉 😉
ked mam na kupone so zlavou napisane cestoviny cessi 2+1 zdarma, tak stale to chapem, ze mozem kupit len tie cestoviny... alebo sa mylim? pochybujem, ze si mozem za ten kupon kupit ariel 6kg 2x a treti dostanem zdarma...
bets, neviem aké rôzne tie kupóny existujú..Ale tie, čo prišli nám platia na všetko, v Tescu nám povedali, že tie vymenované položky-prach, zmrzlina, atď , že to tam je iba ako príklad a platili sme s tým zľavu z nákupu celkovo pri pokladni..
Podľa všetkého, čo tu dievčatá písali existuje viacero druhov zľavových kupónov, ktoré platia na rôzne veci.. 😉
záleží od toho, koľko bodov ste tam mali. ak ste mali tuším menej ako 150 bodov, dostanete len zľavové kupony na konkrétne veci, ktoré zvyknete nakupovať. kupony = konkrétny tovar, poukážky= použiješ na čo chceš. v závislosti od množstva bodov dostaneš poukážky, zľavové kupony alebo poukažky +zľavové kupony.
chcem sa spytat, ci poukazky je mozne pouzit VSETKY na jeden nakup. mame ich dost, neviem teraz kolko, ale rada by som ich minula na predvianocnom nakupe. da sa to?
a rada by som nejake zlavovu kupony pomenila, ak by mal niekto zaujem
napr na zlavu na olej, ktory mi vobec nekupujeme... 😖
určite mozes vsetky na 1 nakup. ja by som tiže pomenila niečo. Vymyním zľavu 2€ na hocijaký 2kg Persil.

jasné, že je to marketingový ťah, ale vždy je lepšie, dostať aspoň nejakú zľavu ako nič. že zľavové kupony sú nič moc? ináč to ani nemôže byť, club card funguje na Slovensku len nejaké 3 mesiace, tak podľa čoho majú robiť prieskum? že nie ste spokojné s tescom vo Vašom okolí?ako tu už niekto písal, je to chyba vedenia ...
ja som spokojná, nakupujem prevažne v Tescu lebo mi to vyhovuje a ked z toho ešte niečo môžem mať, tak prečo nie. ...