icon

Čo by ste chceli?

8. júl 2023

take svoj sen, co sa daju splnit a verim ze sa aj splnia, nie bezny sen normlany co mame vsetci, okrem pokoja, mieru, zdravia, stastia a lasky. Ja pomenovat hviezdu oficialne, dalej by som chcela jazdit na koni, co sa neodvazim, zatocit sa na plazi s mojim dietatom ist na novy zeland. chcdem si kupit 30 masiek a dat si kazdy den jednu. Chcem pomoct africkym ludom, napisat starostovi, co mi vadi a co by som chcelav dedine, v meste skor.

Strana
z2
misulka22
8. júl 2023

Ja chcem klokana .dufam ze do 2 rokov bude u nas

bloger
8. júl 2023

Aby sme sa tu k sebe pekne správali. A pozerali na to, že na druhej strane je človek. Ktorý má svoj životný príbeh a trápenie.

avonladyba
8. júl 2023

Aby ľudia na MK písali zrozumiteľne a používali ciarky.

zuzanka.zuzu
8. júl 2023

chcem žrať a nepribrať 😎

autor
8. júl 2023

@bloger tak to ma napadlo ako prva tema, ze som tu spokojna na tomto modrom koniku, su tu dobre zeny, dobre radia, na vynimky, stretla som tu aj podvodnicku na ktoru by to nik nepovedal, ako sa prezentuje, raz tiez som si kupila saty co bolo take cudné, inak super, viem ze sem pridu asi skor zodpovedne matky ...inak hej chcem este zbierat bylinky v nejakej panenskej prirode

nikoletta1712
8. júl 2023

Ja si prajem budúci rok na tri mesiace - september, október, november - bývať priamo v Ríme ( je mi jedno či to bude hotel, či to bude apartmán, či to bude jedna izba s vlastnou kúpeľnou) a každý deň sa prechádzať po meste, skúsať víno, kávu, jesť cestoviny, sedieť pred Koloseum s knihou v ruke, počúvať ten ich nádherný jazyk…Chcem tam “ žiť” a nepracovať…✨💫❤️

autor
8. júl 2023

@nikoletta1712 to je suuuper

gypsomilka
8. júl 2023

Asi schudnut alebo teda vyformovat postavu. Nikdy neni cas alebo chut alebo neviem. Snad raz zacnem a aj vydrzim.
A chcem najst daku super chatu,domcek nieco take vikendove. Prerobit si ho.

bloger
8. júl 2023

Rozumiem ale aby sme sa tu cítili všetci dobre. A každý tu našiel prijatie, pochopenie, radu. Je tu veľa skvelých žien ľudských. A veľmi im za to dakujem.

autor
8. júl 2023

@gypsomilka aj to je krasny sen mat chatku na vikend

bessie12
8. júl 2023

dufam, ze raz sa mi splni sen, ktory mam uz od detstva. Plavba velkou vyletnou lodou aspon na tyzden. To bude asi kvoli filmu o Titanicu. Odkedy som prvy krat videla ten film, tak som zacala o tom snivat 😅

scila
8. júl 2023

Tak to s tým starostom môžeš splniť aj hneď. Ja píšem pravidelne. Aj na zasadania Obecného zastupiteľstva chodím keď stíham. To nieje žiadny nadľudský výkon 🙂
Ja by som chcela mať vlastné jazero. Ale nie také s fóliou naspodu, ozajstné priamo napojené na spodnú vodu 🙂 A ísť na dovolenku na nejaký krásny pustý ostrov s bielym pieskom a s kuchárom, aby som nemusela variť...

blondinera
8. júl 2023

Treba si plniť sny a myslím to skutočne vážne,od strednej školy som počúvala hudbu Erossa Ramazzottiho,veľmi som túžila ísť na jeho koncert,snívala som o tom...bol to môj najväčší sen,keď mal prísť na Slovensko a koncertovať,naskytla sa príležitosť splniť si svoj sen.Na Vianoce som dostala 2 lístky na jeho koncert do KE (manžel kúpil premňa a seba lístky ).No žiaľ deň pred vystúpením spevák ochorel a koncert bol zrušený ,ostali mi oči preplač a tak padol plán.Ale ako sa vraví,príde plán B,behom 2dní manžel kupil 2 lístky do Budapešti,zarezervoval,tam ubytovanie a kúpil lístky na vlak....bola som v siedmom nebi a koncet bol bombový,neopísateľný a skvelý....ženy plnite si svoje sny 🙂.

dievecka
8. júl 2023

Jazdiť pendolínom, vlastniť hnedú mačku... Možno ešte zajtra dopíšem, teraz mi mozog nemozguje😅

jana_eyre_2
8. júl 2023

Ja by som chcela najviac to aby som sa nemusela báť o rodinu a aby som mala istotu že sa nikomu nič nestane, všetci sú zdraví (utopia), že majú všetci kde pokojne bývanie a netrápia sa..

Z materiálnych veci by som túžila po karavane, toľkých financiách, že by sme mohli s deťmi precestovať celu Európu a učili by sme sa zážitkami..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
apolka77
8. júl 2023

Ja by som chcela mať , v sebe nájsť takú slobodu, že si hocikedy kúpim lacnú letenku a pôjdem len tak hoc aj na predĺžený víkend trebárs do Ríma, Benátok či Lisabonu aj sama a budem sa cítiš šťastne a slobodne. Proste robiť spontánne rozhodnutia a vystúpiť zo svojej komfortnej zóny.
Ďalej túžim po malom domčeku ako z rozprávky s kúskom záhradky a plno kvetov . Mať svoju oázu...niečo skromné a útulné.

vanilka3
8. júl 2023

Ja chcem konecne pokoj v zivote :/

liljana
8. júl 2023

... svetovy mier. 🙂

tykat
9. júl 2023

Svaty pokoj
Mat chalupu niekde v p*deli, s velkym pozemkom, rano vstat vypit si kavu s pradiacou mackou na kolenach, potom trosku podzobkat v zahradke, nakrmit sliepocky, vyhnat 2 ovce a kozu nech sa pasu a nemusim kosit. Zobrat psa a ist na dlhu prechadzku, lahky obed, poobede knizka pri vlastnom jazierku, vecer ohnik nieco si opiect... pre mna idyla.

diewcatqoo
9. júl 2023

Aktualne novu umyvacku riadu 😬
A okrem toho asi uz nic take. Mam pocit, ze som si uz vsetko materialne a zazitkove splnila. Chcem pokoj, zit v klude a v zdravi so svojou rodinou a aby tu vsetci ti, ktorych mam rada, boli večne.

ruxandra
9. júl 2023

Chcem chovat kapybary 😊

pragmaticka
9. júl 2023

Cestovať, cestovať, cestovať....(nemyslic Chorvátsko v amartmane na týždeň alebo resort v male divy ale dobrodružne, spoznávať iné krajiny, kultúry, ľudí atď). Užívať si, míňať peniaze na zážitky a cestovanie a nie na materiálne blbosti. Do hrobu si ani ten blbý telefón so sebou nevezmeme! 😂

dexemposupoplex
9. júl 2023

Zdravie,aby bolo nase dieta zdrave a nemalo ziadnu dg.,aby som netrpla,co bude dalej,i ked to je len "jemna" dg.Uz nechcem ziadneho pedopsychiatra,psychologa,logopeda,speci pedagoga.Toto by som si prijala...

poopsie
9. júl 2023

Ja by som chcela vedieť hrať na klavíri

mirka414
9. júl 2023

Chcem konečne kľud 🙏🏻..aby prešla dcérke puberta 🙄a potom už aby bol september a užijem si 12 dni dovolenky v Egypte s maminou,sestrou a jej priateľom .Už 3 x sa nám darí stretnúť sa v jednom hoteli kedze ja bývam v Zürichu a paradne si užívame spoločný čas ..

babababka
9. júl 2023

Ísť v lete na Aljašku a v zime do Austrálie,vidieť-vedieť ako sa bude dariť vnučkám o 10-20rokov.Ešte chcem mať kavaliera.A chcem byť dobrá a trpezlivá k ostatným.

0silvia0
9. júl 2023

Ja by som chcela mat chut cestovat, ja to vobec nemam rada a musim sa ist trepat s dcerou do Groningenu, uz ma z toho brucho boli teraz🙈, dajte mi tie vase cestovatelske chute😅

nika11103
9. júl 2023

Vyhrať Rentu , najlepsi súťažný žreb podľa mna

trevis12
9. júl 2023

Ja chcem dom... 😄 A chcela by som hrať na husle, a niekedy chovať korytnačku a chameleóna. To sú sny čo verím že sa splnia a potom mám taký nedosiahnuteľný navštíviť Austráliu. A páčilo by sa mi mať hospodárske zvieratá a starať sa o ne a nechodiť do práce 😄 ale to by mi tá idilka asi rýchlo prešla lebo som mestský typ človeka

Strana
z2