Čo by ste chceli?
take svoj sen, co sa daju splnit a verim ze sa aj splnia, nie bezny sen normlany co mame vsetci, okrem pokoja, mieru, zdravia, stastia a lasky. Ja pomenovat hviezdu oficialne, dalej by som chcela jazdit na koni, co sa neodvazim, zatocit sa na plazi s mojim dietatom ist na novy zeland. chcdem si kupit 30 masiek a dat si kazdy den jednu. Chcem pomoct africkym ludom, napisat starostovi, co mi vadi a co by som chcelav dedine, v meste skor.
@zuzanka.zuzu to som zazila pocas dojcenia. Jedla som ako drevorubac a este som aj chudla vyse kila tyzdenne. Sen. Ked som odstavila, prislo krute vytriezvenie 😂😱😱
@0silvia0 jemine presne, mne sa nechce vobec cestovat.
Mne by vyhovovalo kebyze muz a deti (uz skoro dospele) sa zobrali a isli na dovolenku 😊 a ja ostanem doma, teraska, zahradka, vtaciky to mi uplne staci...ale oni bezomna nechcu, tak sa teda obetujem, 8dni v grecku, to dam, beriem citacku 🤓 aspon ze uz nemusim sledovat ktore dieta kde je a rozmyslat co bude jest a ci sa nespali a pod.
Otazka na zamyslenie. Z takych beznych veci ako opisujes ty asi nic, lebo ked nieco chcem, tak si to plnim.
Ak by to mohlo byt hocico, tak by som chcela nakuknut o takych 20 rokov do buducnosti a vidiet svoje deti, ze ci su zivotaschopne, ci sme ich vychovali dobre, ci zvladnu start do dospelosti a ci su zdrave a stastne.
Asi este zacat znovu viac cestovat ako kedysi s muzom, ze sme sa zbalili do ruksakov a isli na mesiac niekam na opacny koniec sveta 🙂 na to si ale pri 2 detoch malickych este musim pockat a zatial sa uspokojit s rodinnymi baby friendly dovolenkami 🙂
Schudnúť aspoň na tu postavu ako pred tehotenstvom
Mne sa sen už splnil, chcela som ísť do New Yorku a bola som už 2 krát. Sny si treba plniť, zážitky sú to, čo nám ostane naveky.
Z tých neuskutočniteľných.. bolo by fajn, ak aby mal niekedy deň aspoň 30 hodin a ten čas nebežal tak rýchlo
Konecne prespat celu noc a rano sa zobudit na slnecne luce a nie na mamiiii. 😵💫
Motorkou na siciliu a mat vlastnu zirafu🙈😁
@zuzanka.zuzu ale ona pise take, co sa daju splnit 😀
Dieta 🫠 Ked to bude, tak sa mi splni dalsi, a to je aspon rok nemusiet chodit do prace 🙂
Ak dieta nebude, tak nejaky cas si vezmem aj tak, ale rok mi v praci nedaju.
Chcela by som ubehnut maraton, dat pekneho ironmana (cim dalej tym vacsie scifi kvoli problemu s nohou co mam).
Ist na Aljasku, Sri Lanku, Madagaskar, do Japonska a Kanady. (Asi najjednoduchsie splnitelne z mojho pohladu.)
Naucit sa hrat na klavir.
Schudnut tak, aby som sa nemusela za seba hanbit 🙂
@poopsie a čo Ti v tom bráni ?- skús si vo Vašom meste zistiť na ZUŠ ,naša dcéra chcela tiež hrať na klavíri ,nie je to lacná záležitosť čakala som 2 roky či ju to neprejde...no neprešlo ..začala chodiť do ZUŠ,tak sme šli do KE do Muzikeru a kúpili jej piano ,skús aj Ty ...plň si svoj sen nie je nesplniteľný.
@beata_k deti podrastu - vyrastú a bude aj to ...( Potom Ti to bude chýbať )
Ja by som chcela nájsť pre nás pekný bezbariérový dom. Zdá sa to ľahké, ale nie je. Snáď sa to podarí skôr ako sa mi opäť zhorší zdrav. stav. Inak si myslím, že keď je človek zdravý, vie vyskúšať veľa vecí, len treba byť odvážny.
@tykat že ovce a kozu a nemusím kosiť 😅.Vidno, že si to nikdy v živote neskúsila. Roky som chovala a denne to bola drina min. 2 hodiny okolo zvierat (mali sme 3 kozy) a 2 hodiny práca s mliekom. A na zimu potrebovali niekoľko ton sena. To treba tiež nakosiť, obracať a pozvážať, usklaniť. Potom som aj kupovala a naťahovať sa s 250-300kg balmi...
@blondinera Nebude 😃
@beata_k ale hej bude ,ja mám tynegerov a viem o čom hovorím
@blondinera Ja som 4 roky neprespala celu noc. Ver, ze toto mi chybat nebude 🙂
@jana_eyre_2 karavan! ano!
chcela som odísť….nekam ďaleko, to sa mi aj splnilo, žijem si svoj sen v zahraničí a hoci to nie je jednoduché začať od piky, je to úžasný nový začiatok🙌🏼. Treba snívať, mať predstavy o budúcnosti a mať plány, ale tiež si musíš ísť za tým, pretože ak ostaneš len pri snoch, skončís frustrovaná.
@zuzanka.zuzu Jej to chcem aj ja a myslim že viacej žien 🙂
@tykat tak kým to nedojí, tak sa ešte akotak dá. Ale na zimu potrebujú seno aj tak. Tipujem, že kolega ich pred zimou zarezal. To u nás nehrozilo, my mäso nejeme. Tiež som mala také idealistické predstavy o sliepkach, kozách, veľkej záhrade a živote pod lesom. Až kým som to nezačala žiť. Bolo to fajn, ale už mi ani zdravie toľko namáhať sa nedovolí, tak som to okresala. Keď sú na to viacerí, je to lepšie. Na jedného je to veľa. A tiež nebol vôbec čas na iné veci, nedal sa vytiahnuť doslova nos z domu.
@blondinera nemám na to toľko času, keďže chodím do práce a mám doma už druháčku stále máme dosť povinností... Ale chcela by som aby sa začala ona učiť a potom by sme sa spolu... Len nie je to jednoduché, keď sa mladej nechcú ani robiť domáce úlohy

@misulka22 potom slon a ťava? 🥳