Čo by ste si vzali na opustený ostrov?
Baby, len zo zvedavosti. Stretla som sa s touto otázkou a absolútne som nevedela odpovedať... Teda vybrať. Ako by ste odpovedali? Dajte 3 veci, ktoré by ste si vzali so sebou na opustený ostrov.
Mojho muza.bibliu a zapalky.
@zmrzlinka2021 jeminy, vidíš? Plavky ani krém mi vôbec nenapadli 🤦🏻♀️
@janinah veci. Muž nie je vec.
@zmrzlinka2021 K čomu tam plavky? 🙂
Karimatku, opaľovací krém a ibalgin 😜
Sekeru, nadobu na vodu, kresadlo
baterku, nôž, zapaľovač
Zápalky, manžela a nôž
@abbey1 aby som aspoň niečo mala na sebe a nechodila naha
@martinka13 manžel nie je vec, ale zaujímavo sa to číta, že manžela a nôž 😊 Ale samozrejme chápem, že to nesuvi spolu.
Ježiš, hneď prvá vec co mi napadlo bol Olynth 🤣🤣🤣 to je moja vec na prežitie n.1
Loď 😆 či to je podvádzanie?
Posteľ, moskytiéru nech ma tam žiadna háveď nekuše a ostrý nástroj sekera/nôž.
Vodu, zápalky, repelent 🤣
Mačetu(sekeru/nôž) zapaľovač (zápalky/kresadlo)kvalitný stan(kemping set)
Tri knihy 😜😅
Niečo na výrobu ohňa, zoznam jedlých tvorov/rastlín na ostrove a stan.
rum, knihu, zapalky
Stan, zápalky, víno
@7miriam77 a budeme pit rovno z flase 🙈 ani jedna nemame pohare. ale mozno si vydlabeme z kokosu kamenom misku 🙊
@lucia13022023 made my day. Skvely komentar
Záleží na ako dlho 😅 ak na taký víkend, knihu, fľašu vina a Iqos 🤣
Nikdy by som tam dobrovoľne nešla,čiže načo uvažovať o hlupostiach. Ale keď už....neboli by to veci,bola by to rodina🤷
@balerina2025 keď už na opustenom ostrove,kľudne aj z fľaše 🤣
Kresadlo, sekeru a lanko. Vsetko schovane v sude Bumbu rumu.
@terezka1947 no jasné, je to nezmyselná otázka a aj tak ju vedia ľudia položiť 🤷🏻♀️ Ja sama som nevedela odpovedať, logické je, že toto sú čisto teoretické odpovede. V praxi by sme tam asi neprežili dlhšie ako pár dní. Aspoň ja teda.
Ak odmyslíme rodinu a týka sa to VECÍ fúú tak mobil by mi bol na prd na opustenom ostrove 😃aj keď ten beriem stále všade 😃 nuž... Antiperspirant 😃 klieštiky na nechty 😃(s tým stikam bárs co) a zasobu tampónov 😃😃😃
Sprchac axe cokoladovy a uterak

Zapaľovač, plavky, krém na opaľovanie