Čo by ste si vzali na opustený ostrov?
Baby, len zo zvedavosti. Stretla som sa s touto otázkou a absolútne som nevedela odpovedať... Teda vybrať. Ako by ste odpovedali? Dajte 3 veci, ktoré by ste si vzali so sebou na opustený ostrov.
klasicka detska taborova otazka. vzdy sa s nou nejaky taborovy veduci vytasil.
no ja by som na opusteny ostrov nesla takze nic.
Zobrala by som si carodejnicky prútik, myslomisu a hermioninu kabelku.. 🤪 to by som sa mohla odmiestnit kamkoľvek by som chcela, keď by som sa nudila, pozerala by som si spomienky a v kabelke by som mala všetko čo potrebujem.. na opustený ostrov by som chodila vždy keď budem mať všetkého plne zuby.. a nakoniec by som tam premiestnila celú rodinu, vycarovala dom a mala.pokoj od blbosti na svete.. 🤪
nejake zasoby pitnej vody, plavky mi netreba, nejaku deku na vecer a nieco s cim by som zalozila ohen, inak tuto otazku davali na pohovore do call centra
Sadu naradia, zariadenie na filtrovanie vody a zemiaky 😄
No vidim ze ludia si opusteny ostrov predstavuju ako dovolenku, a ja ze ide o prezitie 😃
slivovicu - ja nepijem ale na dezinfekciu 😁
zrkadielko (alebo svetlice) - s tým aj zapálim oheň od slnka, aj odrazom zavolám pomoc, prípadne úlomkom zrkadielka viem niečo aj rezať miesto noža
celtu s lanom - urobím si vyvýšenú nepremokavá posteľ 😉
3 veci su pre mna malo na prezitie.
Urcite by som brala zubnu kefku a nit. Po operacii som si tyzden neumyla zuby a to bolo priserne.
Asi zalezi, na ako dlho a na aky opusteny ostrov. Ak sa bavime o klasickom tropickom ostrove s koko palmami, tam by som si zobrala velke zapalky, macetu a moskyteru. Dazdovu vodu na pitie by som zbierala do prazdnych kokosovyvh orechov, ak by sa podarilo chytit nejaku rybu, bolo by to plus. Raz mi jedna sprievodkyña niekde v tramtarii hovorila, ze clovek dokaze cca 6 mesiacov prezit na kokosoch (v roznych stupñoch zrelosti) bez toho, aby sa to negativne prejavilo na jeho zdravi. Kazdopadne taky 3-mesacny pobyt by bol ozdravna ocista pre telo aj dusu.
A teda uplne najposlednejsi objekt, aky by som si vzala, by bol manzel, paneboze🙈
Nôž, zápalky a nádobu na vodu.
zápalky, nôž a panadol🙂)))
Plná lekárnička sa ráta za jednu vec? 😀
Zapalky, knihy, lieky?
Maceta, moskytiera, kresadlo a už by ste ma nevideli🤣😂

Malú sekerku, ktorá by sa dala v prípade potreby použiť aj ako nôž, kresadlo, lebo v zapaľovači by sa rýchlo minul plyn a protizápalové lieky.