icon

Čo by ste urobili, ak by vášmu priateľovi vadilo, že si píšete s kamarátmi?

milena866
24. nov 2020

Dobrý večer s priateľom sme spolu 3 mesiace a včera mi naznačil že mu vadí že si píšem s kamarátmi ...
Predtým mu vadilo že sa snimi stretávam tak som to obmedzila 😏
Teraz mu vadí že si píšem s kamarátmi ja neviem ako mu vysvetliť že to sú iba kamaráti (vyrastala som medzi chalanmi takže mám viac kamošov ako kamošky) .. Celkovo mu vadí Facebook

amelia000
24. nov 2020

@milena866 uz teraz to robis. Nech sa pci, vyskusaj co som ti napisala a potom daj vediet ako si dopadla ;)

skarli
24. nov 2020

Tvoj priateľ sa o teba bojí aj keď sa nemá čoho, bojí sa že ťa stratí. Myslí si ako každý jeden chalan že sa s nimi vieš viac zabaviť ako s ním a jemu to je ľúto. Aj keď vie že možno a nii nič nemáš ale vadí mu prítomnosť chalanov okolo teba lebo si ťa váži a miluje. Je to znak aj toho že si pre neho pekná, ak ho naozaj ľúbiš tak by si ho nemala trápiť a mala by si ten čas venovať jemu nie iným chalanom lebo ten čas čo dáva tebe môže dať niekomu inému a ty potom toho budeš ľutovať. Aj keď to bude pre teba ťažké sa s nimi nestretávať a písať ale časom si zvykneš a začneš vnímať lásku dvoch ľudí. Každý chalan by bol taky aj keby to nedával najavo a nič nepovedal ale ak by to dlho pokračovalo trápil by sa celý život. Nie je to žiarlivosť ale strach 🙏🏻

viikkki
24. nov 2020

Myslím si ze ak sú to známy z detstva nie je nič zlé na tom ak si naozaj len občas napíšete ako ide život atď... Ale písať si na dennom poriadku alebo len každý týždeň nie je dobre... A tvojmu priateľovi sa nečudujem 😏

1katus1
24. nov 2020

@milena866 kašli naňho choď ďalej ... Potrebuješ ziarlivca ? Život s ním bude boj

ninusa221
25. nov 2020

Jezis uteč lebo ta je takyto zvyknú byt prehnane žiarlivý a zvyknú najviac ojebať a hlavne klamať tomu sa hovorí psychopat a takto to zacina kamarati potom odfot bar kde ste zavolaj mi cez videochat neverim ti a popritom chrapal s byvalou mala som 17 som rada za svoju mamu že mu nadala u nas doma a odvtedy som ho nevidela vďakabohu.. ( a potom to inak začalo aj bitím ) ale bila som ho aj ja už potom kkta😂🤞🏼

andreatytler
25. nov 2020

@milena866 Podla mna ani tak nejde o ziarlivost ako skor o to ze venujes viac pozornosti facebooku ako jemu.
Ale ak by aj islo o ziarlivost, tak je na mieste. Ako zadana zena, nemas co mat kamaratov ktori su kamarati len s tebou. Maju byt kamarati vas oboch.
Treba ho s nimi zoznamit a ked sa budes chciet s niektorim stretnut, ist na sretnutie v trojici alebo svojho frajera pozvat a ak odmietne, kludne ist len v dvojici.
To ze ti frajer urcuje s kym sa kamaratit a s kym nie je ale nie spravne.

nenne27
25. nov 2020

Smejem sa.keby toto napisala zena ze priatel si vypisuje s kamaratkami, tak by tu dostal taku nakladacku ze az😁

tosomja
25. nov 2020

Mne by sa tiež nepáčilo, keby si písal s kamarátkami. Mohol by mi hovoriť, že s nimi nič nemá. Ak sa nudí, ak potrebuje vypisovať, nech si bude sám s nimi.

panelacikova
25. nov 2020

@milena866 tak ja neviem, koľko máš rokov, ale pre mňa je prirodzené, že nepotrebujem vypisovať s mužmi, keď mám vzťah, ktorý je funkčný a napĺňa ma po všetkých stránkach. Ja osobne sa tvojmu priateľovi nečudujem. Môj muž by ma poslal do teplých krajín, keby som si vypisovala s inými mužmi a ja jeho takisto, keby to bolo opačne. A áno, stane sa, že niečo človek z času na čas rieši alebo prehodí pár slov, ale z času na čas je u nás tak 1x za mesiac-dva, že sa niekto ozve (aj to väčšinou len mužovi jeho kolegovia z bývalej roboty). tak si popíše. aj kolegyňa sa mu kedysi ozvala z bývalej roboty, tak si popísal asi 5 správ. samému mu to liezlo na nervy, nemal chuť sa s ňou vypisovať, tak aj jeho odpovede boli stručné a ona potom prestala (asi sa nudila alebo neviem - dospelá žena žijúca 200 km od nás, s ktorou sa on už asi v živote ani nestretne) 🙄
takže za mňa názor: ja tvojmu priateľovi rozumiem, samozrejme, závisí to aj od veku, kto ako na to zareaguje, ja na "staré kolená" už osobne nepotrebujem takéto hlúposti riešiť a našťastie ani môj manžel. za čo som vďačná. mne by to tiež vadilo, keby šlo o ženy a keby to bolo pomaly na dennej báze...

majkeel
Autor odpoveď zmazal
lucia147852
25. nov 2020

Pre všetky ženy čo píšu aby si ho poslala kade ľahšie...
Chcela by som vidieť vás a aj vaše rady ak by to bolo tak, že muž si píše s kamarátkami. 🙈🙈 tiež mám kamarátov a tiež si s nimi napíšem ale nepíšem si s nimi každý deň. Furt v kuse. A krby môj muž furt vypisuje kamoskam tiež by mi to vadilo. Takze asi toľko k tomu

mpg
25. nov 2020

@milena866 Tu na MK sa obyčajne ženy sťažovali, že muž si píše s nejakou ženou.
Treba potom dať rovnaký meter, ak ženy žiarlili a bolo to pre nich otravné, že to robí muž a chceli, aby s tým skončil, tak to isté platí aj pre ženy. Väčšine mužov by to prekážalo, ideálne by bolo nájsť si muža, ktorému to neprekáža. Vo veku nad 20 rokov je to ešte tak zabehané, ale vo vyššom veku je to pre obe pohlavia, čím ďalej tým menej prijateľné.

sarita510
25. nov 2020

niekotrí su fakt trapny ale to asi taky co poachadzaju z dobrej rodiny a neuvedomuju i ze pre niektorych su kamarati viac ako vlastna rodina ,samozrejme nie je to kazdy pripad

milena866
autor
25. nov 2020

Hmmm každá ma iný názor chápem vás 😊 ale keby vám zakázal ísť za kamarátmi tak neviem no . Ja jemu nezakazujem nič absolútne nič ...napr pred nedávnom bola za ním kamoška a nič som mu nato nepovedala . A keď som mu povedala že som si išla zapáliť za kamošom iba tak to boli ešte len nervy... On mal predtým vzťah a kvôli frajerke si podrezal žili takže tak no lebo ho podviedla

angel993
25. nov 2020

@milena866 mala som dobrého kamaráta, ale jeho frajerka bola presne taká ako tvoj priateľ. Zakázala mu stretávať sa s dievčatami, pritom nikdy som nebola sama s ním. Boli sme partia chlapci aj dievčatá. Chceli sme ju do partie ale ona nechcela. Ešte som si s ním chvíľu písala, kým som sa nedozvedela že ona číta jeho messenger. Už 4 roky nekomunikujeme. Je mi to veľmi ľúto, že som prišla o takého dobrého kamaráta.

retatka
25. nov 2020

@milena866 Chce tá vlastniť ,je majetnicky už na začiatku.Čo bude neskôr ?O 5 rokov ti bude kontrolovať mobil,kde sa pohybuješ ...chce tá dištancovať od každého .Je to sebec a žiarlivec .Pokial vie o tvojich kamosoch,čiže to nerobíš poza chrbát nemal by mat s tým problém ...ci akonahle máš vztah ,máš prerušiť všetky kontakty ktoré si budovala dávno predtým ?! Dievča utekaj ,bude to trápenie na celý život.Ešte existuju i normalny muži a ty máš život pred sebou .

milena866
autor
25. nov 2020

@retatka keď snim začínala tak som sa ho pýtala či je žiarlivý a atď povedal že nie ...ale zjavné klamal . A keď mi len pípne správa či už od brata alebo od rodiny hneď sa pozerá do telefónu ale o to nejde ja nechcem mať pred ním žiadne tajnosti . On povedal že mi verí ale chce aby som zrušila Facebook

katulik123
25. nov 2020

@milena866 mala som takého, nakoniec on podvádzal a mne zakazoval všetko... A tiež som nesmela mat sociálne siete... Utekaj, toto v poriadku nie je. Tiež som prehliadala a ospravedlňovala, že dôvod bol, že ho podviedla bývalá. (V skutočnosti on podviedol ju ako sa raz priznal) Také vzťahy nemajú zmysel..

retatka
25. nov 2020

@milena866 Teraz ti zakazuje kamarátov ,neskôr to bude rodina ...je to ten typ chlapa zial ,čo by tá chcel mat v klietke .No nezufaj ,nájdeš i normálneho aj keď nieje to ľahké .Ty máš bonus k tomu ,si mlada .A vieš ako sa hovorí ,,podľa seba ,súdim teba ,,aby on Tebe poza chrbát nerobil to ,čo on si mysli o tebe a preto tá kontroluje .Mas všetky varovne signály už na začiatku vztahu ,iné ženy to šťastie nemali lebo sa zvyknú chlapi i pretvarovať .Ak chceš zažiť život plny trápenia ,ostať ak nie ,rozchod je jediná možnosť ,bude to len horšie !P.S V živote mi muž nezakazoval a nekontroloval má ,s kým môžem byt v kontakte .

retatka
25. nov 2020

@katulik123 Tak to býva ,,podľa seba súdim teba,, preto tie chorobne kontroly .Myslia si ,že to robi každá ,čo oni ...

lindusss2016
25. nov 2020

@0silvia0 presne tak nrjak si to aj ja predstavujem. Vobec sa frajerovi necudujem, nemusi to byt o ziarleni, len je to podla mna strasny prejav neucty

lindusss2016
25. nov 2020

@milena866 no tak to si mala uviest v uvode, ze si podrezal zily kvoli frajerke, taketo spravanie by pre mna bolo nepripustne. Ak je ziarlivec a uz to vies, tak sa s nim rozid. Napis o 3 dni, ci si tak aj urobila, lebo inac potom tato tema bola zbytocna....

elementissa
25. nov 2020

@milena866 on si podrezal žily kvôli frajerke????? Prosím ťa, bez od neho preč. Človek, ktorý si siahne na život kvôli takej doslova blbosti (nebola to jeho manželka, nemali spoločne bývanie, deti, zázemie... Len proste frajerka, akých ma každý aj zo 5) je psychicky narušený. Svoj život a jeho zmysel vešia na existenciu niekoho iného (frajerky). Teraz pre istotu tebe zakázal chodiť za kamarátmi, vadí mu, aj keď im napíšeš. O chvíľu co? Nepusti ta do MHDcky, do obchodu??? Bude chcieť mať rýchlo deti, aby ti uviazal guľu o nohu a mohol s tebou manipulovať. Takíto chlapi by najradšej ženskú priviazali reťazou doma ku sporáku. Postupne ti začne zakazovať oblečenie aké sa ti páči, začne ti zakazovať sa maľovať, lebo nemáš byť ako štetka a pretrcat sa pred inymi chlapmi.
Prosím 🙏 🙏 utekaj. Pre tvoje vlastne dobro. Toto nechceš. A ešte si daj pozor, že keď sa s ním rozdides, bude sa ti vyhrážať, že sa zabije. Ale neskoc mu na to. Je dospelý, svojprvavny, ak s chce zabiť, jeho vec, ty za to nenesies žiadnu vinu.
Ak ta bude prenasledovať, treba ísť na políciu a požiadať o zákaz priblíženia sa a zákaz komunikácie. Ja neviem dievčatá, čo to teraz máte vo zvyku, začínať si s psychopatmi. Co si mladí z Igora zobrali príklad???? Bože môj

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janulik2008
25. nov 2020

Pekne tebou manipuluje. Hoc ste vo vztahu nema ti co obmedzovat kamaratov

janulik2008
25. nov 2020

@milena866 a trz si predstav ze makas vo vyrobe kde je XY chlapov ... slobodni rozvedeni a aj zenati.

panelacikova
25. nov 2020

@milena866 no neviem. v úvode si uviedla iba "A", potom si zrazu dodala aj "B". ani jedna z nás netuší, kde je pravda. ak je pravda všetko, čo píšeš, mala si to uviesť hneď v úvode a každá by ti na to napísala asi to isté, a to, aby si takýto vzťah radšej hneď ukončila.
ale ak je pravda iba "A" a ty si si potom tak trochu aj na svoju obhajobu domýšľala "B", tak ostáva z mojej strany v platnosti, že sa chlapcovi nečudujem...

milena866
autor
25. nov 2020

Ja viem že som vám moc toho nenapísala ale je pravdou teda to že si podrezal žili lebo ho podvádzala ...ale není snu uz asi 3 roky ale mám pocit že ho to dosť poznačilo . Neviem no čo urobiť musím sa snim dnes porozprávať ja nedokážem zahodiť kamošov a svoj doterajší život len tak

panelacikova
25. nov 2020

@milena866 tak ak to cítiš tak, že svojich kamošov nechceš "zahodiť", tak zahoď ten vzťah. ono to asi jedno s druhým nebude súbežne fungovať. ak je faktom všetko, čo píšeš v diskusii, tak potom je to naozaj nebezpečný jedinec, ktorý ti môže v budúcnosti (možno aj blízkej) aj nepríjemne ublížiť.

milena866
autor
25. nov 2020

@panelacikova skúsim sa snim nejak porozprávať ...ja si nechcem nechať skákať po hlave . Začína mu dosť vecí vadiť aj to že napr idem kamoške si vypiť