icon

Čo by ste urobili, keby ste mali 25 000 eur?

holubickajanka
25. mar 2016

Ahojte, mám nový nick, lebo ak ide o peniaze, Slovák priateľa nepozná a závisť je hnusná vec. Takže. Čo by ste urobili, keby ste mali k dispozícii 25 000 eur? Teda, čo rozumné by ste s týmito peniazmi urobili? Ešte ich nemám, ale je možné, že ich mať budem. Ak sa tak stane, chcela by som mať premyslené, čo s nimi urobím. Tak, aby to bolo rozumné. Investovať niekam do zabezpečených fondov? Do nehnuteľnosti a tú prenajímať? Uložiť na termínovaný vklad? Investovať do podnikania? Ako najlepšie zhodnotiť peniaze? Nájdu sa medzi vami ekonómky, ktoré sa vyznáte a viete poradiť, prípadne baby so zdravým sedliackym rozumom? Prosím, ak by sa našli mamičky, ktoré by takáto otázka vytočila, lebo momentálne majú existenčné starosti, prosím, nepíšte. Všetkým by som vám dopriala. Prežila som si všeličo, viem, čo je boj o život, viem, čo je žiť s rodinou z 300 eur mesačne, ale makám na sebe, pracujem a ak sa podarí, že budem mať tieto peniaze "k dobru", chcem ich využiť naozaj rozumne. Ďakujem 🙂

Strana
z2
porcini
10. aug 2023

@holubickajanka nakup hnutelny majetok.Najlepsie zlato nielde okolo rovnika ;)

ihned13
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
18. jan 2024

@holubickajanka s 25 tisícmi zabudni na investičnú nehnuteľnosť. Kúp jedno/dve/tri parkovacie miesta vo veľkom/väčšom meste a prenajímaj ich. Výnos zaručený a bez starostí👍

ihned13
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
18. jan 2024

@ihned13 byt za 25k €?? To v nejakej osade na východe??

ihned13
Autor odpoveď zmazal
elizita
18. jan 2024

Vidím že tu nikomu nevadí že príspevok má 7 rokov 🤦 vtedy bolo asi 25tis fajn suma

misanthropicdann
11. apr 2024

@sardinka335 určite by som v živote nikomu neporadil investovať do dimanatov. To je asi najviac stupidna investícia

Strana
z2