Čo by ste urobili vy?
Ahojte žienky. Mám taký ani nie problém len ma zaujíma, čo by ste spravili vy. Pred 2 dňami v práci v obchodnom centre kde pracujem ako keby v takom “ostrovčeku”, mi prišli asi dvaja 10 ročný rómovia s prosbou, či si tu môžu odložiť veci. Ten “ostrovček” má 2x2 metre reálne, máme tam malu skrinku pod linkou na veci ktorá bola plná, tak proste nechali igelitku pri dvierkach. Pár sekúnd čo som im teda povedala, že dobre tak som mala z toho zlý pocit, že si jednoducho pre to neprídu.. predsa len, keď si niekto niekde chce niečo odložiť, tak to býva na palr minút max 1-2 hodiny… Áe oni prišli okolo 9:00 a ja som končila o 18:00 a jednoducho som to vyhodila.. bola to igelitky s nejakým oblečením a strasne mi to tam smrdelo…No a dnes, keď robila kolegyňa tak tam prišli, že či tu majú tu igelitku… PO 2 DŇOCH…samozrejme že ona o tom vedela a povedala že tu nič nieje a chalani že či nemá na mna kontakt a ona stale že nie nie nie..no a odišli.. zajtra idem do práce a bojím sa celkom, že tam za mňou prídu aj s rodičmi a budú agresívny a tak..neboli to zrovna takí tí slušní rómovia z nášho mesta…lebo že dnes tam boli aj s mamou…možno sa smejete že čo z toho robím ale ja vždy stresujem aj keď nemám dovod 😅
V prvom rade by som to nedovolila a ked uz dovolila urcite by som to nevychodila aspon par dni..Kazdý sa uci zo svojích chyb...
Jediná rada nad zlato! Neukaz im, že sa ich bojíš!!!
Normalne ich odtiaľ vyzen! Nech ta s tým neotravuju a nech hľadajú tašku pri kosoch von! Na ciganov musíš ísť ostro, inak ta rozoberu!
Kľudne popros SBS, či by sa nemohli pohybovať v tvojej blízkosti, že ide o nepríjemnú záležitosť.
Potom napíš ako to dopadlo.
@monuska112 presne tak.. tu je jedno ci je biely zelený alebo čierny.... ide o to ako ste napísali ze si vezmú celú posádku a idú robiť bordel a ešte sa dožadovať peňazí... neexistuje
@bilberryday deti sú deti a čo mali také na práci tie deti ze si musia počas prázdnin nechať veci za pultom obchodného domu ? V prvom rade sa majú starať rodicia o to aby sa deti správali k svojim veciam zodpovedne. Ja toto spraviť ako dieťa ze niekde nechám smradlave veci 2 dní tak ešte dostanem nakladacku od tatka....
V prvom rade nebrať na odkladanie nijake veci a v druhom, keď prídu, normálne povedať, neprišli ste si pre to, večer upratovačky vyhodili.
To nie je úschovňa.
Mne by bolo jedno, či deti, či dospelí, či Rómovia, či fialovi, odmietla by som na fleku, nie som strážca ani neberiem zodpovednosť za cudzie veci
neviem, čo ťa napadlo odkladať cig..ošo...m... igelitku..ani keby kľačali na kolenách,to po prvé a po druhe, čo keby tam boli veci z nejakého lupu a prišla ťa vyšetrovať polícia...bože môj, niektorí ľudia sú tak nepoučiteľní...
@bilberryday 🤣🤣🤣 jasne platiť za nejaké smradľavé handry.ved to urobili naschvál a budu tvrdit ze tam mali neviem čo.
@martina1985ba jasné ísť im dač kúpiť a ešte po sekaci zháňať a ospravedlňovať sa im.ked už im to tam nechala, čo bola chyba, neprišli vyhodilo sa. a ked povedia ze tam mali nove veci a peniaze???? aj tie im má dať?
Ja len tak update…bola som sa Sbs..chlapci maju v meste problémy, jeden s sbs poznal…samozrejme dnes už aj vyhrážky…a ano nemusíte mi pisat že moja chyba..viem že z každej chyby sa učí,
Takže boli za tebou aj dnes ? Chceli to preplatiť?
@gemerka17 najprv ze mali tam drahy mobil iphone..na 2 minuty isli tí chalpci prec a zrazu ze samsung to bol a ja ze preco klamu a snažili sa zadrziavat smiech…ich mama agresivna..povedala ze obaja zabudli ze si to tu nechali a ze ona to riesit s sbs nebude ze ona tu je s koncim a strasne taka ma snazila asi dostat do pocitu aby som sa ich bala…ale pred chvilou chlapci vysmiaty isli asi im nejak nechýba ten iphone…či samsung ? Ved sami nevedia…ale aspon viem ze sil to nejaký zlý ked ich sbskari poznaju..a obaja mi povedali ze nwch sa s tym netrápim aj vedúca ze je to ich chyba jednoducho…tak mi aspon dali cislo na nich aj na policajtov operačných
Ale nieje mi vsetko jedno…ja som strasne bojazlivý clovek upokojovali ma aj sbs, aj vedúca aj kolegyna, priateľ, aj mama….len ked uz maju nejake problemy, bojim sa celkom co ma bude cakat nasledujúce dni, ci nepride s tatkom ktory mi nieco spraví alebo hocico…
Poucenie dobuducna,nedovolit odkladat si veci u teba. A ked sa pridu pytat,povedz im,ze taska bola pri dvierkach a neprisli pre nu a nevies co sa s nou stalo
@marca12 povedala som uplne ju to naštvalo a zacalo vyhrazky…potom sa na 10 sekund upokojila ze jej to vyfucalo z hlavy, aj hentomu krpcovi…a zrazu jej jas preplo a uplne arogantna..boli tu aj sbskari kukat na kamery a tak, ale oni ocividne vedia o koho ide este si aj tak vzdiali a dodali ze “už sa začína ta zberba ohlasovať”
Dúfam že to bude OK netreba sa nechať od nich... skúšajú ako sa len da
@bilberryday pozrite, ja beriem, že netreba hadzat vsetkych ciganov do jedneho vreca a ze si tu obhajujete svoj nazor…ale keby za vami pridu s hocicim oresne takýto, tak by ste veru taketo odpovede asi nemali no 😕

@bilberryday 🤣🤣 si prečítaj ako to dopadlo, tak ako som vravela zrazu tam mali iphone,samsung ...hlavne známe firmy...
Akurat prisli za mnou sbskari, ze stiahli záznamy kamier, kde sa mi zu vyhrážali, že to kludme mozem ist riesit na policiu lebo som nic zle nespravila, bolo by to nieco ine keby ai tu odloží vwci normalny clovek a nie táto zberba mestská, ktorá ma veeelmi vela priestupkov a kazdy policajt ich pozna
Stalo sa. Hlavne neukaz ,ze sa bojis. Vybehni aj ty na nu,ze nech ta neotravuju, ze ta ziadna ich igelitka nezaujima a mozete zavolat policiu ak sa im nieco nepaci. Pred takymito asocialmi sa nesmies nechat
@bilberryday u nas podla sbskarov riesili presne asi 3 prípady a zrovna v tomto nákupnom centre, lebo odstránili skrinky na odkladanie veci, tak skusaju takto…a ano presne tak 🙂 nevedela som ze sú to tí hnusní cigani…a citovala som od slov sbskari ze to je “zberba”, takzw tak
@nikyball 😊
@bilberryday a samozrejme iné by bolo keby tu mame moznost na odkladanie veci, to by samozrejme bol iny problem….bohuzial prevádzka za toto neručí a je to len a len ich chyba že chúďatká na to zabudla zrazu na 2…a nemyslim si ze keby tam naozaj mali mobil na ktorom sa aj aj chlapcekovia nedohodli vopred aky povedia ze tam akoze je…ze im tak chybal tie 2 dni zrazu