icon

Čo dať do kvetov, aby mi tam nechodili mačky?

nerya
25. apr 2021

Ženy vseveduce poraďte, čo robiť, prípadne čo dať ku kvetom v kvetináčoch aby mi tam mačky nehrabali? Behajú tu aj líšky ale predpokladám teda, že mačky sú hlavným aktérom týchto zločinov. Nie vždy sa tam vyseru, ale pravidelne nachádzam vyhrábane diery v kvetináčoch alebo rovno vyhrábane kvety ☹

Strana
z2
martinajurkechova
25. apr 2021

@mima1 no tak to je radosť mať takú susedu ☹️

otazka1
25. apr 2021

Urcite cierne korenie, mačky z toho trafaju slaky. Alebo este pozapichovat sparatka, ale to by sa mi asi nechcelo do 30tich kvetinacov. to cierne mlete korenie fakt zaberá

bmuller
25. apr 2021

@mima1 poradila si susede, aby ich dala vykastrovat? tie macky za to nemozu, najma ak maju majitela.

0silvia0
25. apr 2021

@mima1 suseda je za ne zodpovedna, treba ju poziadat, nech si ich riesi.

simonabelj
26. apr 2021

@0silvia0 obaja boli vykastrovaní 😏 ja neviem, ale im ani tá kastrácia nepomohla 😂 lebo jeden sa suchal o druhého aj keď nemal gulky 😅 závidím ľuďom, čo majú dobré mačky 😃 my sme to nevychytali

tribratri
26. apr 2021

najlepší na mačky je pitbull

mima1
26. apr 2021

@0silvia0
@bmuller tak tam sa ja miesat isto nebudem neni to taka uplne super suseda a jej muza(co je denne pod parou) by som isto nechcela nahnevat cize radsej ich obchadzam 😂😂

solange7
10. apr 2023

@martinajurkechova ahoj, pomohlo ti to pletivo v zahone?

danielllka
10. apr 2023

@otazka1 našej mačke (mladá ragdoll) nevadia ani špilky pozapichované nahusto v hline, kludne si ich vyberie a hrabe. Šľak ma z nej ide trafiť, vkuse hlina na zemi, aj na skriňu vylezie a tam hrabe, nerobí tam potrebu, len sa "baví". Toľkokrát už aj "fasla", no má na háku :D Robí to ďalej.

martinajurkechova
10. apr 2023

@solange7 celkom hej, ale treba si to urobiť tak, aby cez to neprerastali rastlinky. Momentálne mám pocit, že najviac pomohlo, že sme si zadovážili vlastného kocúra 😃. Stráži si svoj dvor a ostatné mačky zaháňa.

petronellla87
17. sep 2023

@nerya baby pomohlo to cierne korenie? Nasadila som si vresy a susedove macky sa v nich valaju skoro ma dnes rano j*blo ked som to zbadala🙄

Strana
z2