icon

Čo dnes pozeráte v TV?

lauriema
21. okt 2020

Ahojte dievčatá, všade sama korona a bu bu bu a ja už mám toho plné zuby, nemám sa veľmi skym doma baviť, manžel v praci deti bud spia alebo pozerajú svoje... Kamošky majú deti tak ich nechcem otravovať, aj to ich veľa nemám takže tak. Dúfam že ma tu nesprdnete že čo zas sem píšem, možno je dobre si len tak občas popísať o každodennom živote za co sme vďačne, čo chceme zmeniť. Tak začnem napr. Ja, som vďačná Bohu za rodinu, zdravie, za prácu, hcela by som zmeniť to ze mam malo. Aši na najstaršieho syna cez deň sa. Mu skoro vôbec nevenujem, sú dni kedy viac a sú dni kedy menej...

Strana
z2
lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 Máš pravdu, tak potom je to vlastne životný štýl.... A co také papas napr? Na raňajky obedík?

lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 To je super ze tvoj manžel sa dokáže takto s tebou stravovať, môj v tomto vôbec. Môjmu rýchlo spaľuje je taky akurát, občas cvičí, ale zje fakt všetko.... Donášky, pizze, sladké a nič na ňom nevidno😪😀Na mne aj pohár vody

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 práveže ma to veľmi zaujíma, vždy ma to zaujímalo, vždy som vravela ze vajíčka sú kuriatka že prečo sa vlastne jedia, a bolo mi ľúto kurčiat a kraviciek aj prasiatok.... Okolie na mňa len pozeralo, keď svokra prinesie guláš tak. Mäsko vôbec nejem napr. Vyberám len zemiak, alebo aj keď doma varím, papám väčšinou mäso kvoli mm ale to si dám na tanier úplne minimum a keby na tanieri nebolo tak sa. Nič nedeje

ivangeline
22. okt 2020

Čítam knihy, telku nemáme. 😁

chanel_c
22. okt 2020

Ja pozeravam v telke Divoky anjel. Aj sa zasmejem aj si pospominam na moje detske casy keby bola tato telenovela velky hit 🙂

lauriema
autor
22. okt 2020

@chanel_c Áno, áno viem ide na. Prima love ale o 18:00 konci a večer čo pozeras

lauriema
autor
22. okt 2020

@ivangeline a co čítaš? Telku nemáš? Super fakt chcela by som aj ja nemať TV len neviem co na to deti a manžel mne inak tiež občas TV ide na nervy

ivangeline
22. okt 2020

@lauriema väčšinou literatúru faktu a kresťanskú literatúru...ale občas aj nejaký roman alebo romantika či fantasy na vypnutie, to je skoro ako telka, len jeden ''film'' trvá 7 až 8 hodín čítania. Plus, takto nezabúdam na angličtinu. Premýšľam, že nebolo by zlé aj rusky, no to už nebude taký oddych. 🤣 Teraz čítam Ženy, ktoré behali s vlkmi na tablete a Umenie milovať vo forme knihy. 😁

chanel_c
22. okt 2020

@lauriema vecer telku mpc nepozeravam, lebo tam nechodi moc toho co by ma bavilo. Okrem televiznych novin ktore pozeram nedobrovolne 😂 si zvyknem pozriet v utorok relaciu na rtvs Tak urcite, v piatok Milujem Slovenko a teraz pojde Levi kral tak to si urcite pozriem. A inak vecer pozeram bud na youtube Kachorru (ked nemam tej Natalie Oreiro dost z Divokeho anjela 😂) alebo citam knihu. Sem tam pozriem socialne siete.

Strana
z2