Čo hovoríte na to, že Plačkovú aj s mužom zadržali policajti?
Myslite, ze lietaju naozaj v drogach?
No z nudy ich asi nezabasli. Lenze slovenske pravo je o peniazoch a znamostiach, tak z toho nic nemusi byt. Staci "procesna chybicka" a su vonku.
preháňala to už... tak jej treba... bude mať čo robiť aby sa z tých sr***k vyhrabala ... možno jej pomôže nejaký kamarát z politiky...😉
Nehovorím na to nič. Pravdepodobne jedna z najmenej dôležitých káuz aké sa momentálne rozoberajú v médiách. Focus by mal byť inde. Plackova je pre mňa absolútne nezaujímavá... 🤷🏻♀️
ja si myslim, ze z toho sa nejako vyvlecie...vraj je kamoska so Sulikom...ale na insta za 2 hodiny stratila 5000 followerov, co je dost...pošramotila si povesť a tým pádom aj zivobytie...za toho jej Reného by som ruku do ohna nedala veru...bohvie čo vozil v tom svojom taxiku?
No ten luxus sa musel z niečoho financovať...
Jasne ze v tom lietaju spolu.Neverim ze istagram je zaraba take peniaze.
Na každú svinu sa voda vari.
@sardinka32 asi sa presunuli k inému dílerovi 😁
@tom_i to sú asi tí, ktorí práveze nic neberu...zvysok fanklubu ju tam obhajoval 😉
@nikolka1986 nora bola rezesovsky biely kôň a keby sa nepretrcala, tak by bola dávno v betóne.
Plačková je ale tiež rovnako tupa, aby sa chvalila peniazmi, ktoré legalny biznis nemôže vynášať.
Nič to ale nemeni na fakte, že dnes v celej europe frcala veľká razia na drogy.
@nikolka1986 si myslela, ze to skryje za Instagram a nikomu to nebude podozrive...preratala sa hold dievčina
Snad si niekto nemysli, ze tie jej peniaze su z insta a predaja cbd oleja..🤷♀️
konečne
Zaujimave nazory, mysleli ste si to aj predtym ako ich zadrzali? Ci teraz ked sa "to" prevalilo sa vam oci otvorili, ze nezarabala zakonne? 😁
Fakt si niekto mysli že na taký dom a dovolenky si zarobila predajom kolagénu??
Ťažko povedať . Je pravda že toho majú fakt až moc a pochybujem že ig a nejaké jej vlastne výrobky na toto stačia. Ale zas na druhej strane sa mi tomu nechce verit , aj keď viem že ona je schopná všetkého, toto sa mi proste na ňu nehodí neviem prěco . Ale tiež sa mi nepáčilo ako sa už moc chválila , ukazovala bločky a neviem čo. Snáď ju aspoň takto situácia privedie spat nohami na zem
Čo chce...to má...teraz...
Každému čo si zaslúži
Ja som si do dnešného rána myslela, ze sa dobre ucila.🤣🤣🤣🤣

Ja si myslim ze v niecom idu lebo prikaz na domovu prehliadku prokurator alebo sudca neda len tak